Τα καλύτερα σημεία για ψάρεμα μεγάλου παιχνιδιού » Savoteur

0
Τα καλύτερα σημεία για ψάρεμα μεγάλου παιχνιδιού » Savoteur

Πάντα ονειρευόσασταν να ψαρεύετε σε μερικά από τα καλύτερα σημεία για ψάρεμα βαθέων υδάτων της χώρας, αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε; Λοιπόν, είσαι τυχερός. Μπορείτε να σταματήσετε την αναζήτηση „πώς μπορώ να βρω το ιδανικό μέρος για ψάρεμα βαθέων υδάτων κοντά μου;“ Σε σύνδεση.

Συγκεντρώσαμε τις καλύτερες τοποθεσίες για βαθύ ψάρεμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, συμπεριλαμβανομένων των καλύτερων τεχνικών ψαρέματος και των κοντινών επιλογών ναύλωσης, ώστε να μπορέσετε επιτέλους να κάνετε το ονειρεμένο σας ταξίδι για βαθύ ψάρεμα και να απολαύσετε την απόλυτη έκρηξη!

Τι είναι το ψάρεμα βαθιάς θάλασσας;

Το ψάρεμα βαθέων υδάτων, που ονομάζεται επίσης ψάρεμα μεγάλων θηραμάτων ή ψάρεμα ανοικτής θαλάσσης, απαιτεί ένα ταξίδι στα ανοιχτά νερά. Αλλά σε αντίθεση με το θαλάσσιο καγιάκ και άλλους τύπους αλιείας στο θαλασσινό νερό, θα ταξιδέψετε τουλάχιστον δεκαπέντε μίλια μακριά από την ακτή.

Επιπλέον, θα ψαρεύετε γύρω από περιοχές όπου το βάθος του νερού είναι μεταξύ 650 και 6500 ποδιών. Πιθανότατα θα τυλίξετε σε wahoo, ιστιοφόρα, μάρλιν και ερυθρό τόνο σε αυτά τα βάθη.

Τι πιάνετε όταν πηγαίνετε για ψάρεμα βαθιάς θάλασσας;

Όταν πας για ψάρεμα βαθέων υδάτων, θα πιάσεις πελαγίσια ψάρια είδη που περιφέρονται στο επιπελαγικό στρώμα του ωκεανού, περίπου 650 πόδια βάθος. Το φως εξακολουθεί να διεισδύει μέσα από το νερό σε αυτό το επίπεδο, επιτρέποντας στο πλαγκτόν και τα φύκια να αναπτυχθούν.

Δεδομένου ότι υπάρχει τροφή, τα μικρά τροφοσυλλεκτικά είδη όπως ο γαύρος και οι σαρδέλες είναι ένα κοινό θέαμα και τα αρπακτικά όπως οι τόνοι και οι καρχαρίες. Υπάρχουν επίσης μεγαλύτερα παράκτια ψάρια, όπως ο σολομός, το δελφίνι και το σκουμπρί. Ακόμη και τα ψάρια του ωκεανού και του νότου, δύο από τα το μεγαλύτερο ψάρι στον κόσμοπεριφέρονται στην επιπελαγική ζώνη.

Ποιες είναι οι καλύτερες τεχνικές ψαρέματος βαθέων υδάτων;

Δεδομένου του επιπέδου βάθους όπου θα ψαρεύετε, θα χρειαστεί να εφαρμόσετε τεχνικές ψαρέματος βαθέων υδάτων για μεγαλύτερη πιθανότητα τύλιξης σε μεγάλα είδη ψαριών. Αυτές οι μέθοδοι περιλαμβάνουν συρτή, ψάρεμα βυθού και ψάρεμα χαρταετού.

Τρολάρισμα

Τρολάρισμα είναι μια τεχνική ψαρέματος όπου ένα κινούμενο σκάφος σέρνει ένα αγκιστρωμένο δόλωμα πίσω από το σκάφος σε διάφορα βάθη. Η κίνηση του σκάφους δημιουργεί μια αφύπνιση, προσελκύοντας τα ψάρια. Και, δεδομένου ότι ένα δόλωμα ή δέλεαρ ακολουθεί πίσω από το σκάφος, μπορεί επίσης να τα δελεάσει να χτυπήσουν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσες πετονιές για να ξεγελάσετε το ψάρι που το αγκίστρι κινεί θήραμα. Σκουμπρί, σολομός, barracuda, πέστροφα και βασιλόψαρο είναι μερικά από τα ψάρια που μπορείτε να πιάσετε χρησιμοποιώντας αυτή την τεχνική.

Ψάρεμα χαρταετού

Όταν ψαρεύετε χαρταετό, μπορείτε να κρατήσετε το δόλωμα σας στην επιφάνεια του νερού καθώς η κύρια γραμμή παραμένει έξω από το νερό. Τα πολλαπλά κλιπ απελευθέρωσης στη γραμμή χαρταετού σας επιτρέπουν επίσης να παρουσιάσετε δολώματα σε διάφορες αποστάσεις από το σκάφος.

Στην αναζήτησή σας για ψάρεμα με ναυλωμένο σκάφος κοντά μου, πιθανότατα θα παρατηρήσετε ότι πολλοί ναυλώσεις όπως το Χάρτης ψαρέματος διπλής απειλής προσφέρει το ψάρεμα χαρταετού γιατί αυτή η τεχνική μπορεί να καλύψει τεράστιες επιφάνειες. Μπορείτε να ψαρέψετε ακόμα και σε απρόσιτα νερά.

Ψάρεμα βυθού

Σε σύγκριση με το ψάρεμα με συρτή και χαρταετό, το ψάρεμα στο βυθό είναι πιο απλό. Θα χρησιμοποιήσετε α καλάμι ψαρέματος θαλασσινού νερού και χαμηλώστε το δόλωμα στο κάτω μέρος ή κοντά στον πυθμένα του ωκεανού. Μια εξέδρα κρότου χρησιμοποιείται συχνά στο ψάρεμα βυθού επειδή κρατά το δόλωμα στο βυθό, ενώ η βύθισή της, η οποία χτυπιέται στο νερό, δελεάζει μια μπουκιά.

Χρησιμοποιώντας αυτήν την τεχνική, ορισμένα είδη ψαριών που μπορείτε να πιάσετε είναι το λαβράκι, το λυθρίνι, η ιππόγλωσσα και η σφυρίδα.

Πού να πάτε για ψάρεμα βαθιάς θάλασσας κοντά μου;

Οι υδάτινες μάζες που περιβάλλουν τις Ηνωμένες Πολιτείες προσφέρουν ατελείωτες ευκαιρίες για ψαράδες όλων των επιπέδων δεξιοτήτων. Ακόμα καλύτερα, θα βρείτε παγκοσμίου φήμης ναυλώσεις αλιείας σε πολλά σημεία ψαρέματος για να σας βοηθήσουν να πιάσετε αυτόν τον μεγάλο τόνο. Εδώ είναι 11 προορισμοί ψαρέματος που πρέπει να επισκεφτείτε.

Destin, Φλόριντα

Αν ψάχνετε διαδικτυακά για ψάρεμα βαθέων υδάτων κοντά μου, το Destin, στη Φλόριντα, συχνά βρίσκεται στην κορυφή της λίστας και δικαιολογημένα – είναι το το πιο τυχερό ψαροχώρι! Δεδομένου ότι αυτός ο προορισμός βρίσκεται κοντά στον Κόλπο του Μεξικού και στο ανατολικό πέρασμα, είναι μια πρωταρχική περιοχή για ψάρεμα. Μπορείτε ακόμη να συμμετάσχετε στο ετήσιο τουρνουά ψαρέματος του Destin γνωστό ως Fishing Rodeo.

Για τους ψαράδες που ψάχνουν για πάρτι που ψαρεύουν κοντά μου στο Destin, το Olin Marler’s Charter Fishing Service προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες για έως και 40 επιβάτες. Μπορείτε να απολαύσετε συρτή και ψάρεμα βυθού σε μια ολοήμερη ή μισή μέρα ταξίδι για έως και 30 μίλια.

Florida Keys, Φλόριντα

Μια άλλη τοποθεσία που πρέπει να επισκεφτείτε για ψάρεμα βαθέων υδάτων είναι το Florida Keys, ένα από τα καλύτερα σημεία ψαρέματος στη Βόρεια Αμερική.

Χάρη στον τροπικό του καιρό και τα καθαρά παράκτια νερά του, το Florida Keys σας προσφέρει μια εμπειρία όπως καμία άλλη. Οι αλιευτικές δραστηριότητες πραγματοποιούνται όλο το χρόνο στο Keys. Μπορείτε επίσης να πιάσετε διάφορα είδη ψαριών, όπως κεχριμπαρένιο, ψαροντούφεκο, οστεόψαρο, βασιλικό σκουμπρί, tarpon, permit, κοκκινόψαρο και κιτρινόπτερο τόνο. Ο καλύτερος τρόπος για να πιάσετε αυτά τα είδη είναι να ναυλώσετε ένα σκάφος. Το Lightly Salted Adventures προσφέρει εκδρομές για ψάρεμα μισής ημέρας.

Cape Cod, Μασαχουσέτη

Τόσο οι αρχάριοι όσο και οι έμπειροι ψαράδες συρρέουν στην όμορφη και ιστορική χερσόνησο του Cape Cod για να πιάσουν διαφορετικά είδη ψαριών, όπως ερυθρό τόνο, γαλαζόψαρο και ριγέ λαβράκι. Ενώ βρίσκεστε σε ένα ταξίδι τσάρτερ, μπορείτε ακόμη και να έχετε την ευκαιρία να εντοπίσετε φάλαινες και φώκαινες.

Σημειώστε ότι τα αλιεύματά σας εξαρτώνται από την τοποθεσία και την εποχή, επομένως χρειάζεστε έναν επαγγελματία καπετάνιο για καθοδήγηση. Το Magellan Deep Sea Fishing Charters έχει έμπειρους καπετάνιους που μπορούν να σας εξασφαλίσουν ένα ευχάριστο, ασφαλές και παραγωγικό ταξίδι στον Ατλαντικό Ωκεανό.

Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια

Το Σαν Ντιέγκο είναι ένα άλλο δημοφιλές σημείο ψαρέματος χάρη σε αυτό εύκρατες κλιματικές συνθήκες και μια χούφτα σημεία με θαλασσινό και γλυκό νερό μόλις μια ώρα μακριά από την πόλη. Μπορείτε να πιάσετε βράχο, ιππόγλωσσα, οστεόψαρο, λαβράκι, λεοπάρ καρχαρίες, mahi-mahi, albacore, παλαμίδα, κορμπίνα, πέρκα και γιγάντιο τόνο.

Μπορείτε να κλείσετε ένα ταξίδι για αθλητικό ψάρεμα με διάφορους παρόχους περιηγήσεων και ναυλώσεις ψαρέματος. Η Coletta Sportfishing διαθέτει ιδιωτικές ναυλώσεις ψαρέματος που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και έξι άτομα για ένα συναρπαστικό ταξίδι αθλητικού ψαρέματος πέντε ή έξι ωρών. Εναλλακτικά, μπορείτε να πάτε για μια ολοήμερη περιήγηση για να γαντζώσετε και να τυλίξετε συγκεκριμένα είδη ψαριών.

Σιάτλ, Ουάσιγκτον

Εκτός από το εμβληματικό Space Needle, το Σιάτλ προσελκύει πολλούς ψαράδες στον κορυφαίο προορισμό του για ψάρεμα γνωστό ως Puget Sound. Αν και το ψάρεμα σολομού είναι αυτό που προσελκύει το πλήθος, μπορείτε επίσης να τυλίξετε με ιππόγλωσσα και μπακαλιάρο. Ένα άλλο δημοφιλές σημείο είναι το στενό του Juan De Fuca.

Μπορείτε να κάνετε κράτηση για ναύλωση ψαρέματος All-Star με αδειοδοτημένους καπετάνιους για να διασφαλίσετε ότι θα απολαύσετε το πλήρες ή μισή μέρα ταξίδι σας.

Montauk, Νέα Υόρκη

Αν θέλετε να πιάσετε ένα μπλε μάρλιν ή μπακαλιάρο, κατευθυνθείτε στο Montauk της Νέας Υόρκης. Τον Ιούνιο, μπορείτε να εντοπίσετε καρχαρίες σε αυτό το σημείο ψαρέματος βαθέων υδάτων με τους κύριους στόχους, όπως το μπλε, το αλωνιστικό και το mako. Σε Ιούλιο έως Σεπτέμβριο, μπορείτε να πιάσετε dorado, wahoo και marlin. Μπορείτε να κάνετε μισή μέρα, ολοήμερα, λυκόφως, εκτεταμένα ή ακόμα και ολονύχτια ταξίδια χρησιμοποιώντας το Montauk Fishing Charters.

Kona, Χαβάη

Οι ψαράδες θα λατρέψουν επίσης το ψάρεμα βαθέων υδάτων στην Kona της Χαβάης. Καθ‘ όλη τη διάρκεια της αλιευτικής περιόδου του Kona, μπορείτε να πιάσετε μπλε μάρλιν, ριγέ μάρλιν, ψαροτούφεκο, κιτρινόπτερο τόνο, wahoo και dorado. Το Bite Me Sport-Fishing προσφέρει ναυλώσεις σε ιδιωτικές και κοινές ομάδες που θέλουν να έχουν μια εξαιρετική εμπειρία ψαρέματος στις βαθιές θάλασσες.

Charlestown, Νότια Καρολίνα

Το Charlestown έχει ένα υποτροπικό κλίμα και είναι κοντά σε κολπίσκους, ποτάμια και τον ωκεανό. Ως αποτέλεσμα, το Charlestown προσφέρει ευκαιρίες για ψάρεμα βαθέων υδάτων όπου μπορείτε να πιάσετε πολλά είδη ψαριών όλο το χρόνο.

Μπορείτε να κατευθυνθείτε προς το ρέμα του κόλπου για περίπου 45 έως 60 μίλια και να πιάσετε wahoo, ιστιοπλοϊκό ή mahi-mahi. Αν ψάχνετε για τσάρτερ ψαρέματος κοντά μου που προσφέρουν μισή και ολοήμερη εκδρομές για ψάρεμα βαθέων υδάτων, ρίξτε μια ματιά στο Marsh View Fishing Charters. Έχουν ασφαλισμένους και αδειοδοτημένους καπετάνιους που μπορούν να σας καθοδηγήσουν στο να πιάσετε δόλωμα και να τραβήξετε ψάρια στο σκάφος.

Outer Banks, Βόρεια Καρολίνα

Ρεύματα νερού από τον Κόλπο του Μεξικού και την Καραϊβική τροφοδοτούν τις Εξωτερικές Όχθες με μια μεγάλη ποικιλία ψαριών. Μπορείτε να πιάσετε κόκκινο τύμπανο, μάρλιν, wahoo, βασιλικό σκουμπρί και ερυθρό τόνο. Αν και μπορείτε να πάτε για ψάρεμα βαθέων υδάτων οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, το ιδανικούς μήνες είναι Απρίλιος έως Σεπτέμβριος. Το Sharky’s Charter Booking μπορεί να σας προσφέρει τέσσερις έως δέκα ώρες εμπειρίας ψαρέματος βαθέων υδάτων στις Outer Banks.

Galveston, Τέξας

Οι ύφαλοι, οι προβλήτες, οι προβλήτες και οι παραλίες στο Galveston παρέχουν πολλές τοποθεσίες για ψαράδες ψαράδων. Δεδομένου ότι το Galveston βρίσκεται κοντά στον Κόλπο του Μεξικού, υπάρχει ζεστό νερό και αμέτρητα μεταναστευτικά ψάρια. Μπορείτε να περιμένετε να πιάσετε μαύρο τύμπανο, κόμπια, καλκάνι, στικτές πέστροφες, κοκκινόψαρο και προβατοκέφαλο.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε να πιάσετε ένα από αυτά τα είδη, μπορείτε να κάνετε κράτηση για ναύλωση από το Wave Dancer Charters για ένα ταξίδι ψαρέματος 40 έως 80 μιλίων. Αυτή η αδειοδοτημένη υπηρεσία ναύλωσης ψαρέματος παρέχει δόλωμα, όργανο, καρούλια και καλάμια για το ψάρεμα. Εάν η τύχη είναι με το μέρος σας, μπορείτε να πιάσετε ένα γιγάντιο βασιλόψαρο.

Μπρίστολ Μπέι, Αλάσκα

Μπορεί να πιστεύετε ότι η Αλάσκα δεν είναι κατάλληλη για ψάρεμα βαθέων υδάτων, αλλά θα εκπλαγείτε ευχάριστα που μπορείτε να πιάσετε βασιλικό σολομό, ιριδίζουσα πέστροφα, ιππόγλωσσα και μπακαλιάρο. Μπορείτε να κάνετε κράτηση για ναυλωμένο σκάφος από το Action Alaska. Υπό την καθοδήγηση ενός έμπειρου καπετάνιου, μπορείτε να πιάσετε τα μεγάλα είδη θηραμάτων.

Είστε έτοιμοι για την επόμενη εξόρμηση για ψάρεμα βαθιάς θάλασσας;

Ας ελπίσουμε ότι η λίστα μας με τις καλύτερες τοποθεσίες για ψάρεμα βαθέων υδάτων μπορεί επιτέλους να σταματήσει την αναζήτησή σας στο διαδίκτυο για το „ψάρεμα βαθέων υδάτων κοντά μου“ και επιτέλους να κάνει πραγματικότητα την αλιευτική εξόρμηση των ονείρων σας. Καλό ψάρεμα!

Αυτή η ανάρτηση δημιουργήθηκε από την Savoteur και συνδικάστηκε από Πλούτος των Geeks.
Ο Bobby Kania είναι blogger πλήρους απασχόλησης με πολλά ιστολόγια που καλύπτουν θέματα εκπαίδευσης, μουσικής και συμβουλές. Αυτή τη στιγμή ζει στο Σιάτλ με τη γυναίκα του και τη γάτα του. Μάθετε περισσότερα στο Χρησιμοποιήστε κεφαλαία τον τίτλο μου. Εάν είστε ψαράς, θα θελήσετε να δείτε τον άλλο ιστότοπο του Bobby, Ψάρεψε αυτόόπου θα βρείτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το ψάρεμα.


Schreibe einen Kommentar