Τα καλύτερα παιχνίδια σπιτιών για ενήλικες

0
Τα καλύτερα παιχνίδια σπιτιών για ενήλικες

Πιθανότατα έχει περάσει καιρός από τότε που πολλοί από εμάς βρισκόμαστε σε ένα δωμάτιο με μια ομάδα ανθρώπων, αλλά όλοι γνωρίζουμε ακόμα ότι η ενέργεια σε ένα δωμάτιο γεμάτο φίλους είναι αναμφισβήτητη. Η χαρά του να βλέπεις αγαπημένα πρόσωπα και γνωστούς γίνεται καλύτερη μόνο με την επιλογή του τέλειου παιχνιδιού πάρτι. Όταν το επιλέξετε σωστά, το πάρτι σας γίνεται θολό ανταγωνισμού, γέλιου και αναμνήσεων. Καθώς μεγαλώνουμε, χρειαζόμαστε υψηλότερο επίπεδο οκτανίων στη διασκέδασή μας. Παιχνίδια για πάρτι ενηλίκων που θα ωθήσουν τη διασκέδασή σας περισσότερο από τα εφηβικά σας παιχνίδια ύπνου.

Πώς μπορώ να κάνω ένα πάρτι διασκεδαστικό για ενήλικες;

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά. Ποιος έρχεται στο πάρτι του σπιτιού σας; Τι είδους περιβάλλον αρέσει στους καλεσμένους σας; Μιλάμε για πιο ήπιους διανοούμενους ή περισσότερους για τα σκουπίδια που μιλάνε; Στους παρευρισκόμενους σας αρέσουν τα trivia ή είναι περισσότερο πρακτικοί άνθρωποι;

Μόλις καταλάβετε αυτό, μπορείτε να αρχίσετε να επενδύετε σε μια καλή ντουλάπα παιχνιδιών. Ναι, θα χρειαστείτε μια ολόκληρη ντουλάπα. Τα παιχνίδια για πάρτι για ενήλικες είναι παρόμοια με μια καλή σχάρα μπαχαρικών, μπορεί να μην χρειάζεστε όλα αυτά τα βότανα κάθε φορά που μαγειρεύετε, αλλά όταν χρειάζεστε ένα συγκεκριμένο, θα χαρείτε να το αγοράσετε.

Οι καρέκλες και τα μεγάλα τραπέζια θα σας βοηθήσουν να δώσετε στον καλεσμένο σας τις κατάλληλες επιλογές θέσεων και ορατότητας καθώς εμβαθύνετε στον κόσμο των πάρτι παιχνιδιών. Τώρα που σας έχουμε να σκέφτεστε σαν κατάλληλος οικοδεσπότης, ας σχεδιάσουμε όποια κατεύθυνση θέλετε να πάρετε το σουαρέ σας.

Τα καλύτερα παιχνίδια πάρτι ενηλίκων για αρχάριους

Βοηθά αν δεν έχετε προσπαθήσει ποτέ να εκτελέσετε μια βραδιά παιχνιδιού για να ξεκινήσετε εύκολα. Όχι, δεν εννοούμε ένα εύκολο παιχνίδι, αλλά μάλλον ένα παιχνίδι που είναι εύκολο να κατανοήσουμε τους κανόνες. Ακολουθούν μερικά από τα αγαπημένα μας παιχνίδια πάρτι για ενήλικες που ο καθένας μπορεί να καταλάβει γρήγορα και να απολαύσει!

Αλληλουχία από την Jax Games

Είτε έχετε 2 είτε 12 παίκτες, το Sequence είναι ένα κλασικό παιχνίδι που μπορεί να ξεκινήσει το πάρτι. Σκεφτείτε το σαν τικ-τακ με μια τράπουλα και ένα σκακιέρα. Ένας εναντίον ενός ή ως ομάδες, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις δυνάμεις της τηλεπάθειας για να σχεδιάσετε στρατηγική και να αποκλείσετε τους αντιπάλους σας από το να κάνουν μια σειρά πέντε φύλλων. Είναι κλασικό, είναι εύκολο και είναι μια σίγουρη νίκη.

Το Jackbox Party Pack από την Jackbox Games

Αυτή η μικρή σύσταση μπορεί να αναπαραχθεί αυτοπροσώπως ή μέσω κλήσης Zoom. Χρειάζεστε τηλέφωνο, φορητό υπολογιστή ή tablet καθώς και την ομάδα φίλων σας. Το Jackbox Party Pack είναι μια επέκταση της σειράς Trivia ‚You Don’t Know Jack‘ και αυτά τα παιχνίδια παίζονται ζωντανά μέσω τηλεφώνων και tablet. Μπορούν να αγοραστούν σε πακέτα πάρτι που περιλαμβάνουν πολλά παιχνίδια σε κάθε πακέτο και τα παιχνίδια μπορούν να βασίζονται σε ασήμαντα στοιχεία ή να βασίζονται στις δικές σας δημιουργικές απαντήσεις, όπου συνήθως κερδίζουν οι πιο ξεκαρδιστικές λύσεις ή απαντήσεις. Είναι εύκολο να παίξεις, αλλά όχι και τόσο εύκολο να το σταματήσεις.

Συνοπτική φράση από την Hasbro

Μπορεί να υπήρχε εδώ και αρκετό καιρό, αλλά αυτό το παιχνίδι έχει προσαρμοστεί με την εποχή. Αυτή η φορητή μονάδα trivia σε σχήμα δίσκου (που θα έχει νόημα όταν τη δείτε) είναι ένας συνδυασμός καυτής πατάτας και πυραμίδας $100.000 δολαρίων. Βάλτε την ομάδα σας να μαντέψει τη λέξη στην οθόνη καθώς κρατάτε τη συσκευή, αλλά κινηθείτε γρήγορα, καθώς δεν μπορείτε να την κρατήσετε όταν ηχεί ο τυχαίος βομβητής. Αυτό το παιχνίδι πωλείται επίσης σε έκδοση „Adult Uncensored“ εάν οι επισκέπτες σας γνωρίζονται αρκετά καλά ώστε να «πάνε εκεί».

Τα καλύτερα παιχνίδια πάρτι ενηλίκων για πρακτικούς παίκτες

Blokus από την Mattel

Είστε καλός με τα παιχνίδια παζλ όπως το Tetris; Σας αρέσει να βλέπετε τον αντίπαλό σας απογοητευμένο; Τότε το Blokus είναι για το πάρτι σας! Σχεδιάστηκε από τον Γάλλο μαθηματικό Bernard Tavitian, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2000, και αναγνωρίζεται από τη Mensa ως ένα παιχνίδι που δημιουργήθηκε για την ανάπτυξη ιδιοφυών μυαλών. Θα το λατρέψετε ως παιχνίδι στρατηγικής και πισώπλατου μαχαιρώματος και θα ξεχάσετε ότι είναι καλό για εσάς και το μυαλό των καλεσμένων σας. Ωστόσο, μπορείτε να το καυχηθείτε όταν κερδίζετε.

Απεργία από τον Ravensburger

Φανταστείτε ένα παιχνίδι Yahtzee με στοιχεία επίθεσης και σαμποτάζ. Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο παιχνίδι από την Ravensburger Games. Κάθε παίκτης ρίχνει ζάρια στο Strike coliseum με μανία ή ακρίβεια. Κάθε παίκτης πρέπει να ζυγίζει κάθε ρίψη των ζαριών ενάντια στους αντιπάλους του. Προετοιμαστείτε για έντονο παιχνίδι με ζάρια και πολλές φωνές.

Μπαναναγραμμάρια από τη Rena & Abraham Nathonson

Δηλαδή πιστεύεις ότι είσαι καλός ορθογράφος; Ίσως ακόμη και ένας καλός παίκτης Scrabble; Λοιπόν, τίποτα δεν σας έχει προετοιμάσει για την ταχύτητα και τη διασκέδαση των Bananagrams! Φτιάξτε μόνοι σας τα δικά σας λόγια με πλακάκια σε ιδιωτικό ταμπλό, αλλά είναι ένας αγώνας με τους αντιπάλους σας. Προσιτό, εύκολο στο παιχνίδι και γεμάτο έξυπνο ανταγωνισμό — θα κολλήσετε γρήγορα στα «Γραμάρια».

Τα καλύτερα νέα παιχνίδια πάρτι για ενήλικες

Δεν είμαστε πραγματικά ξένοι από @koreen

Μπορείτε να ξεκινήσετε σε ένα δωμάτιο ανάμεσα σε μια ομάδα τυχαίων ανθρώπων που σκέφτονται, «Δεν υπάρχει περίπτωση να τα πάμε καλά», αλλά σίγουρα δεν θα τελειώσετε το πάρτι νιώθοντας μόνοι όταν παίζετε αυτό το νέο παιχνίδι τράπουλας. Το We’re Not Really Strangers είναι ένα παιχνίδι με κάρτες που επιτρέπει στους παίκτες του να εμβαθύνουν στις προσωπικότητες των παικτών του. Μη παραδοσιακό, συναρπαστικό και διαφωτιστικό, θα κάνετε νέους δια βίου φίλους με αυτό. Οι βαθιές ερωτήσεις προκαλούν στοχαστικές απαντήσεις σε αυτό το παιχνίδι και οι συνομιλητές πιθανότατα θα επιστρέψουν σε αυτό ξανά και ξανά

Τι κάνεις Meme; από το What Do You Meme

Είναι οι ενήλικες που πηγαίνουν σε πάρτι γνωρίζουν το Διαδίκτυο; Η ομάδα φίλων σας μοιράζεται αστεία μιμίδια μέσων κοινωνικής δικτύωσης; Τότε αυτό είναι το παιχνίδι καρτών για εσάς! Βάλτε τους φίλους σας να επιλέξουν τα μιμίδια που έχετε επιλέξει από το χέρι σας και ετοιμαστείτε να κρατήσουν τα πλάγια σας. Πραγματικά συναρπαστικό και αστείο, αυτό το παιχνίδι θα σας κάνει να νιώσετε σαν αστέρι των social media στην πραγματική ζωή!

Κάρτες κατά της ανθρωπότητας από Cards Against Humanity

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: αυτό είναι ένα παιχνίδι πάρτι ενηλίκων που δεν προορίζεται για ευαίσθητους παίκτες ή για φιλικά προς τη δουλειά πάρτι. Αυτό το παιχνίδι φέρνει τα στοιχεία μιας ζωντανής, φασαρίας, αυτοσχεδιαστικής κωμωδίας με βαθμολογία R στο σαλόνι σας. Δεν μπορούμε να το τονίσουμε αρκετά: αυτό το παιχνίδι είναι ξεκαρδιστικό, αλλά στην πραγματικότητα δεν προορίζεται για ένα νεότερο κοινό ή για εκείνους που προτιμούν τα παιχνίδια τους από την πλευρά των δαμαστών. Πολλές διαφορετικές επιλογές είναι διαθέσιμες στον ιστότοπό τους για διαφορετικά είδη, δεκαετίες και τύπους πάρτι. Οι επιλογές είναι ατελείωτες, αλλά μην πείτε ότι δεν σας προειδοποιήσαμε.

Προετοιμασία του τέλειου περιβάλλοντος παιχνιδιού για πάρτι

Αυτά τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν το πάρτι, αλλά εναπόκειται σε εσάς ως οικοδεσπότη να διατηρήσετε αυτή τη δυναμική. Οι επιλογές φαγητού και ποτού θα πρέπει να είναι εφοδιασμένες, αυτό είναι προφανές, αλλά άλλα πράγματα όπως ο διασκεδαστικός φωτισμός για τις φωτογραφίες του Instagram ή η εύκολη πρόσβαση στον κωδικό πρόσβασης WiFi του σπιτιού σας μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε το σπίτι σας την τέλεια ζώνη παιχνιδιού. Διατηρήστε τα στυλό από τσόχα εύκολα έτοιμα για την τοποθέτηση ετικετών σε φλιτζάνια ποτών ή για να βοηθήσετε με παιχνίδια με ασήμαντα πράγματα και τη βαθμολογία. Επίσης, να είστε προετοιμασμένοι για περισσότερους καλεσμένους στο σπίτι, γιατί μόλις μάθουν ότι διοργανώνετε τέτοιες βραδιές παιχνιδιών, θα γίνετε πιο δημοφιλείς από ένα ανοιχτό μπαρ σε έναν γάμο.

Schreibe einen Kommentar