Συμβουλές για τη φύτευση καλυμμάτων

0
Συμβουλές για τη φύτευση καλυμμάτων

Δείτε την Συμβουλή της Εβδομάδας UF/IFAS για πληροφορίες σχετικά με την προετοιμασία και τη φύτευση καλλιέργειες κάλυψης στο άλσος εσπεριδοειδών της Φλόριντα.

Καλυπτόμενες καλλιέργειες είναι γνωστά για την αποτελεσματικότητά τους στη βελτίωση της υγείας του εδάφους και η έρευνα έχει δείξει ότι η βελτιωμένη υγεία του εδάφους είναι καλή για τα εσπεριδοειδή στην εποχή του πρασίνου των εσπεριδοειδών. ο Συμβουλή της εβδομάδας UF/IFAS μοιράζεται συμβουλές για την προετοιμασία και τη φύτευση καλλιέργειες στο εσπεριδοειδή σας. Δείτε τους παρακάτω.

Φύτευση Καλλιεργειών

Οι καλλιέργειες είναι φυτά που σπέρνονται για τη βελτίωση του εδάφους αντί για τη συγκομιδή. Στα εσπεριδοειδή, φυτεύονται σε μεσαίες σειρές εσπεριδοειδών. Οι καλλιέργειες βελτιώνουν την οργανική ύλη του εδάφους και τη μικροβιακή ποικιλότητα και δραστηριότητα, μειώνουν τα ζιζάνια και επηρεάζουν τη διαθεσιμότητα θρεπτικών ουσιών.

Οι συμβουλές για την προετοιμασία και τη φύτευση καλλιεργειών περιλαμβάνουν:

Εξώφυλλο Crop Choice. «Τα είδη ετήσιων καλλιεργειών περιλαμβάνουν όσπρια, τα οποία μπορούν να παρέχουν άζωτο στο έδαφος, όπως η κάνναβη, τα μπιζέλια και τα τριφύλλια. Οι ετήσιες καλλιέργειες κάλυψης εκτός οσπρίων περιλαμβάνουν το κεχρί, το φαγόπυρο, τη βρώμη και το ραπανάκι daikon. Αυτά μπορούν να παρέχουν εισροές άνθρακα στο έδαφος που μπορεί να είναι σημαντικές για τη μικροβιακή δραστηριότητα και τον κύκλο των θρεπτικών συστατικών».

Συγχρονισμός. «Επειδή οι καλλιέργειες κάλυψης προορίζονται να παρέχουν οφέλη χωρίς να απαιτούν λίπανση ή άρδευση, ο συγχρονισμός της φύτευσης των καλλιεργειών σας με την περίοδο των βροχών μπορεί να είναι κρίσιμος για τη βλάστηση και την ανάπτυξη. Η φύτευση ενός μείγματος από ετήσιες καλλιέργειες κάλυψης στην αρχή της περιόδου των βροχών και προς το τέλος της περιόδου των βροχών βοηθά να διασφαλιστεί ότι τα φυτά που βλασταίνουν έχουν αρκετό νερό».

Διαχείριση ζιζανίων. «Μπορεί να θέλετε να προετοιμάσετε τις μεσαίες σειρές σας για να παρέχετε τις βέλτιστες συνθήκες για τη βλάστηση. Ανάλογα με την τρέχουσα πίεση των ζιζανίων, μπορούν να εφαρμοστούν ζιζανιοκτόνα στις μεσαίες σειρές για να μειωθεί ο ανταγωνισμός με τις βλαστημένες καλλιέργειες. Οι ετήσιοι σπόροι καλλυντικών καλλιεργειών μπορούν να φυτευτούν χρησιμοποιώντας σποροτρύπανα ή με εκπομπή των σπόρων. Ένας άλλος τρόπος για να βοηθήσετε δυνητικά τη βλάστηση της καλυπτικής καλλιέργειας είναι να κόψετε τα νεκρά ζιζάνια μετά τη φύτευση των καλυμμάτων. Αυτό το φυτικό υλικό μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της υγρασίας του εδάφους.»

Η Griffin Fertilizer δεσμεύεται να βοηθά τόσο τους καλλιεργητές όσο και τους κτηνοτρόφους να λαμβάνουν ορθές γεωπονικές και οικονομικές αποφάσεις προκειμένου να μεγιστοποιήσουν την υγεία του άλσους και των βοσκοτόπων τους. Ως πλήρης υπηρεσίαπροσαρμοσμένο μπλέντερ ξηρών & υγρών λιπασμάτωνκαι διανομέας προϊόντων φυτοπροστασίας, θα συνεχίσουμε την αποστολή μας για την περαιτέρω προώθηση της γεωργίας της Φλόριντα. Για ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με το αγρόκτημα ή το βοσκότοπό σας,επικοινωνήστε μαζί μαςκαι ένας από την ομάδα μας θα είναι σε επαφή.

Schreibe einen Kommentar