Συμβουλές για τη διαχείριση των ζιζανίων στη μεσαία γραμμή

1
Συμβουλές για τη διαχείριση των ζιζανίων στη μεσαία γραμμή

Η Συμβουλή της Εβδομάδας UF/IFAS μοιράζεται συμβουλές για τη διαχείριση των ζιζανίων στις μεσαίες σειρές του εσπεριδοειδούς σας.

Διαχείριση ζιζανίων στη σειρά τα μέσα ενός άλσους εσπεριδοειδών μπορεί να είναι ένα δύσκολο πράγμα, σύμφωνα με η συμβουλή της εβδομάδας UF/IFAS. Τα ζιζάνια είναι απαραίτητα για να σταματήσουν τη διάβρωση, αλλά δεν θέλετε τα ζιζάνια να μετακινηθούν στις σειρές των δέντρων και να ανταγωνίζονται τα δέντρα για πόρους. Το άρθρο κοινοποίησε συμβουλές για τη διαχείριση των ζιζανίων στις μεσαίες σειρές. Εξερευνήστε τις λεπτομέρειες παρακάτω.

Συμβουλές για τη διαχείριση των ζιζανίων στη μεσαία γραμμή

Κουρέψτε ψηλά ζιζάνια στο χρόνο. «Το κούρεμα ζιζανίων που μεγαλώνουν ψηλά, όπως τα χόρτα, θα πρέπει να γίνεται πριν γίνουν πολύ μεγάλα (περίπου 1 έως 2 πόδια ύψος) και πριν πάνε για σπορά».

Σκουπίστε με ζιζανιοκτόνα. «Το σκούπισμα με μεταφυτρωτικά ζιζανιοκτόνα όπως το glyphosate θα βοηθήσει επίσης στη διαχείριση της ανάπτυξης ψηλών ζιζανίων στη μέση της σειράς. Το ζιζανιοκτόνο διάλυμα εφαρμόζεται στα ζιζάνια στη μέση της σειράς μέσω μιας υγρής επιφάνειας εξοπλισμού σκουπίσματος, όπως υαλοκαθαριστήρα χαλιών ή υαλοκαθαριστήρα πάνελ για να καταστείλει την ανάπτυξη και να δημιουργήσει χαμηλή βλάστηση.

Εξασκηθείτε στο Χημικό Κούρεμα. „Εξετάστε το ενδεχόμενο να ενσωματώσετε τη χημική εφαρμογή και το κούρεμα για να διαχειριστείτε τα ζιζάνια στη μέση της σειράς. Το χημικό κούρεμα συνίσταται στη χρήση υποθανατηφόρων ποσοστών μεταφυτρωτικών ζιζανιοκτόνων όπως το glyphosate σε συνδυασμό με το μηχανικό κούρεμα».

Καλλιέργειες Φυτών. «Η καλλιέργεια καλλιεργειών στις μεσαίες σειρές εσπεριδοειδών έχει πολλά οφέλη, όπως η ελαχιστοποίηση της διάβρωσης του εδάφους, η προσθήκη οργανικής ύλης και η βελτίωση της ποιότητας του εδάφους. Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα της φύτευσης καλλιεργειών κάλυψης σε εσπεριδοειδή είναι η συμβολή τους στη διαχείριση της βλάστησης στις μεσαίες γραμμές.»

Η Griffin Fertilizer δεσμεύεται να βοηθά τόσο τους καλλιεργητές όσο και τους κτηνοτρόφους να λαμβάνουν ορθές γεωπονικές και οικονομικές αποφάσεις προκειμένου να μεγιστοποιήσουν την υγεία του άλσους και των βοσκοτόπων τους. Ως πλήρης υπηρεσίαπροσαρμοσμένο μπλέντερ ξηρών & υγρών λιπασμάτωνκαι διανομέας προϊόντων φυτοπροστασίας, θα συνεχίσουμε την αποστολή μας για την περαιτέρω προώθηση της γεωργίας της Φλόριντα. Για ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με το αγρόκτημα ή το βοσκότοπό σας,επικοινωνήστε μαζί μαςκαι ένας από την ομάδα μας θα είναι σε επαφή.

Schreibe einen Kommentar