Δείτε συμβουλές για να αξιολογήσετε ότι το σύστημα διανομής νερού σας συμμορφώνεται με τις τρέχουσες και τις προτεινόμενες απαιτήσεις του FDA.

Πρόσφατο Συμβουλή της εβδομάδας UF/IFAS υποστηρίζει ότι η FDA πρότεινε πρόσφατα μια αλλαγή στην ενότητα για το γεωργικό νερό πριν από τη συγκομιδή (Τμήμα Ε) του νόμου για τον εκσυγχρονισμό της ασφάλειας των τροφίμων για τον κανόνα ασφάλειας παραγωγής (PSR) σχετικά με τις δοκιμές νερού για γενόσημα Ε. coli και οι έλεγχοι προτύπων ποιότητας αντικαθίστανται με αξιολογήσεις του συστήματος νερού πριν από τη συγκομιδή, σύμφωνα με το άρθρο. Συνεχίζει να μοιράζεται συμβουλές για την αξιολόγηση του συστήματος διανομής νερού σας. Δείτε τις λεπτομέρειες παρακάτω.

Αξιολόγηση του συστήματος διανομής νερού σας

Το άρθρο υποστηρίζει ότι τόσο οι ισχύοντες όσο και οι προτεινόμενοι κανόνες απαιτούν από τους καλλιεργητές να αξιολογήσουν τα ακόλουθα:

  • Ο τύπος και η θέση κάθε γεωργικής πηγής νερού (υπόγεια ή επιφανειακά ύδατα)
  • Η έκταση του ελέγχου του αγροκτήματος σε κάθε πηγή νερού
  • Ο βαθμός προστασίας κάθε πηγής νερού
  • Χρήση παρακείμενης γης
  • Η πιθανότητα μόλυνσης να εισαχθεί πριν το νερό φτάσει στο αγρόκτημα

Άλλες συμβουλές για την αξιολόγηση του συστήματος διανομής νερού σας περιλαμβάνουν:

  • Όσοι «χρησιμοποιούν υπόγεια ύδατα για τη λειτουργία τους θα πρέπει να επιθεωρήσουν τα πηγάδια τους για να βεβαιωθούν ότι είναι σε καλή κατάσταση, καλυμμένα και σφραγισμένα σωστά».
  • «Ελέγξτε για τυχόν σημάδια διαρροών ή ζημιάς στο φρεάτιο και βεβαιωθείτε ότι τα προστατευτικά αντιρροής είναι εγκατεστημένα και λειτουργούν σωστά και ότι δεν υπάρχουν κίνδυνοι μόλυνσης από ζώα ή λιμνάζοντα νερά».
  • Όσοι «χρησιμοποιούν τα επιφανειακά ύδατα για εφαρμογές πριν από τη συγκομιδή θα πρέπει να αξιολογούν την προστασία τους από πιθανούς κινδύνους, συμπεριλαμβανομένων άλλων χρηστών, άγριας ζωής και οικόσιτων ζώων και γειτονικών ή γειτονικών χρήσεων γης».
  • Επιθεωρήστε και συντηρήστε «όλες τις πηγές νερού και τα εξαρτήματα του συστήματος διανομής, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών αποτροπής αντίστροφης ροής, σωλήνων, εύκαμπτων σωλήνων, ακροφυσίων, κεφαλών καταιονισμού και εξοπλισμού διανομής» έναντι κινδύνων μόλυνσης.
  • «Όλα τα εξαρτήματα θα πρέπει να διατηρούνται απαλλαγμένα από σκουπίδια και σκουπίδια για να αποφευχθεί η αποθήκευση παρασίτων ή μικροοργανισμών που θα μπορούσαν να μολύνουν το σύστημα διανομής νερού».

Η Griffin Fertilizer δεσμεύεται να βοηθά τόσο τους καλλιεργητές όσο και τους κτηνοτρόφους να λαμβάνουν ορθές γεωπονικές και οικονομικές αποφάσεις προκειμένου να μεγιστοποιήσουν την υγεία του άλσους και των βοσκοτόπων τους. Ως πλήρης υπηρεσίαπροσαρμοσμένο μπλέντερ ξηρών & υγρών λιπασμάτωνκαι διανομέας προϊόντων φυτοπροστασίας, θα συνεχίσουμε την αποστολή μας για την περαιτέρω προώθηση της γεωργίας της Φλόριντα. Για ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με το αγρόκτημα ή το βοσκότοπό σας,επικοινωνήστε μαζί μαςκαι ένας από την ομάδα μας θα είναι σε επαφή.