Πώς να φτιάξετε ένα μαξιλαράκι με ρύζι από μια κάλτσα! * The Homesteading Hippy

1
Πώς να φτιάξετε ένα μαξιλαράκι με ρύζι από μια κάλτσα!  * The Homesteading Hippy

Την άλλη εβδομάδα, ο σύζυγός μου έσπασε τον αστράγαλό του. Ήταν οδυνηρό, όπως μπορείτε να φανταστείτε.

Μετά τον αρχικό χρόνο ανάπαυσης, πάγου, συμπίεσης και ανύψωσης (AKA RICE), ξέραμε ότι χρειαζόμασταν εναλλάξ θερμότητα για να καταπραΰνουμε τις αρθρώσεις και να μην σφίγγονται πολύ.

Ένα κανονικό μαξιλάρι θέρμανσης ήταν εντάξει, με τη διαφορά ότι το καλώδιο δεν έφτανε εκεί που ήθελε να καθίσει, και η προσθήκη ενός καλωδίου επέκτασης σήμαινε ότι όλοι σκόνταψαν πάνω του. Έτσι, έφτιαξα το δικό μου θερμαντικό μαξιλάρι.

Αυτό είναι πραγματικά εύκολο να γίνει, και χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να το κάνετε.

καθαρή μονή κάλτσα

Βήμα 1. Θα θέλετε να βρείτε μια καθαρή κάλτσα που να μην έχει ταίρι.

Αυτά τα βρίσκω εύκολα στο σπίτι μου. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν μεγάλες τρύπες στην κάλτσα για να πέσει η γέμιση. Επίσης, δεν θέλετε μια κάλτσα που είναι εντελώς φθαρμένη και δύσκολα δένεται.

μεταλλικό χωνί μέσα στην κάλτσα

Βήμα 2. Περάστε προσεκτικά το ανοιχτό άκρο της κάλτσας γύρω από ένα χωνί κονσερβοποίησης για ευκολία στο γέμισμα.

Μπορείτε να το στερεώσετε με ένα λαστιχάκι, φερμουάρ ή να σας το κρατήσει κάποιος άλλος. Απλώς φροντίστε να μην βασίζεστε στον έφηβο γιο σας να το κρατάει σφιχτά όταν ανησυχεί μήπως χάσει το βιντεοπαιχνίδι του με τον αδερφό του. Πιστέψτε με, αυτό οδηγεί σε τεράστιο χάος.

Βήμα 3. Γεμίστε την κάλτσα με την επιθυμητή γέμιση.

Χρησιμοποίησα λευκό ρύζι στο δικό μου, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λιναρόσπορο, κριθάρι ή καστανό ρύζι. Όλα λειτουργούν αρκετά καλά. Πρόσθεσα περίπου ένα φλιτζάνι ρύζι στην κάλτσα.

Βήμα 4. Δέστε προσεκτικά το πάνω μέρος…

…αλλά μην το δένετε πολύ σφιχτά, γιατί μπορεί να θέλετε να μετακινήσετε το ρύζι και να κάνετε το μαξιλάρι πιο μακρύ και λεπτό σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, ανάλογα με το πού θα το τοποθετήσετε. Για τον αστράγαλο του άντρα μου, το δέσαμε στο φλιτζάνι με το ρύζι.

προσθέτοντας αιθέριο έλαιο

Βήμα 5. Προσθέστε μερικά αιθέρια έλαια εάν θέλετε.

Προσωπικά μου αρέσει να προσθέτω λεβάντα, καθώς το άρωμα είναι καταπραϋντικό για το άτομο όπως είναι και για ένα μώλωπα. Πρόσθεσα περίπου 20 σταγόνες. Δεν θα χρειαστεί να ανανεώνετε συχνά τα λάδια, καθώς το ρύζι θα το μουλιάσει και μετά από 15 χρήσεις, μπορούμε ακόμα να μυρίσουμε τη λεβάντα.

ζέστανε την κάλτσα
Φτιάξτε το δικό σας θερμαντικό μαξιλάρι γεμάτο ρύζι για να καταπραΰνετε τους μικρούς πόνους!  The Homesteading Hippy #homesteadhippy #fromthefarm #diy

Χρήση

Για να το χρησιμοποιήσω, βάζω ένα τρυπητό πάνω από ένα τηγάνι με νερό που σιγοβράζει. Δεν θέλετε να υπάρχει νερό στο ίδιο το τρυπητό, είναι περισσότερο σαν διπλός λέβητας.

Τοποθετήστε την κάλτσα στο τρυπητό και καλύψτε για να κρατήσει τον ατμό μέσα. Αφήστε να ζεσταθεί έτσι 5-7 λεπτά. Θα θελήσετε να ελέγξετε τη θερμότητα της κάλτσας στο εσωτερικό του καρπού σας πριν την απλώσετε σε κάποιον.

Τοποθετήστε προσεκτικά την κάλτσα στην περιοχή που πονάει και αφήστε την να ηρεμήσει. Η ζέστη κράτησε περίπου 30 λεπτά πριν χρειαστεί να ξαναζεσταθεί.

diy θερμαντικό μαξιλάρι

Schreibe einen Kommentar