Πώς να φτιάξετε ένα κουτί δώρου για χαρτί εφημερίδας The Homesteading Hippy

1
Πώς να φτιάξετε ένα κουτί δώρου για χαρτί εφημερίδας The Homesteading Hippy

Κουτί δώρου χαρτιού εφημερίδων

Μου αρέσει να φτιάχνω πράγματα από την αρχή. Λατρεύω επίσης τα επαναχρησιμοποιήσιμα κουτιά δώρων, τσάντες και τσάντες. Σήμερα το πρωί λοιπόν αποφάσισα να φτιάξω ένα κουτί δώρου από την αρχή. Αυτό που έφτιαξα ήταν μικρό, αλλά πραγματικά μπορούν να γίνουν με τον ίδιο τρόπο σε οποιοδήποτε μέγεθος. Αποφάσισα να διακοσμήσω το δικό μου σε κομμάτια χαρτιού εφημερίδων γιατί μου αρέσει η εμφάνιση, αλλά μπορείτε να τα διακοσμήσετε με οποιοδήποτε είδος χαρτιού ή μπορείτε να το βάψετε, αν το χαρτόνι είναι αρκετά βαρύ για να μην παραμορφώνεται. Παρακάτω είναι οδηγίες βήμα προς βήμα για το πώς να φτιάξετε αυτό το κουτί, είναι πραγματικά εύκολο. Δοκιμάστε ένα και δείτε!

Βήματα συσκευασίας δώρου

1. Πάρτε τη μία πλευρά ενός φακέλου αρχείου και κόψτε σε ένα ορθογώνιο με γωνίες.

2. Διπλώστε ένα χείλος περίπου 1/2 ίντσας σε μία από τις κοντές πλευρές.

3. Διπλώστε ολόκληρο το κομμάτι, ταιριάζοντας την άλλη πλαϊνή άκρη με τη διπλωμένη άκρη. Διπλώστε ξανά, ώστε η σελίδα να διπλωθεί στα τέταρτα.

4. Διπλώνοντας προς την άλλη κατεύθυνση, διπλώνετε τη μεγάλη διαδρομή σε ίσα τρίτα. Στη συνέχεια, κόψτε το χείλος εκτός από μια προεξοχή στο μήκος της μεσαίας πτυχής. Λυγίστε τις άκρες.

5. Λοιπόν, τώρα έχετε το χαρτόνι σας διπλωμένο στα τρίτα της μεγάλης διαδρομής και στα τέταρτα τη σύντομη. Με ψαλίδι, κόψτε τις πτυχές και στις δύο πλευρές από τα εξωτερικά τρίτα, αφήνοντας ολόκληρη την κεντρική λωρίδα. Από τη μία πλευρά, κόψτε τις τρεις από τις τέσσερις γλωττίδες στη μέση, αφήνοντας τη μία σε όλο το μήκος.

κουτί δώρου βήματα 2

7. Όπως φαίνεται στην εικόνα 7, κυλήστε το κουτί και κολλήστε το γλωσσίδι στην άλλη πλευρά, δημιουργώντας το σώμα του κουτιού

8. Αφού αφήσετε την κόλλα να στεγνώσει, διπλώστε την πλευρά που έχει τις τρεις πιο κοντές γλωττίδες και κολλήστε καλά.

9. Αφήστε τη μία μακριά γλωττίδα να κολλήσει τελευταία, να καλύψει τις άλλες, δημιουργώντας το κάτω μέρος του κουτιού.

10. Διπλώστε ένα χείλος 3/4 ιντσών στις γλωττίδες των δύο πλευρών που αντικρίζουν. Κόψτε τα άλλα δύο πτερύγια ώστε να ταιριάζουν όταν διπλώνονται.

11. Διπλώστε τις γλωττίδες όπως φαίνεται, σχηματίζοντας την κορυφή

12. Κολλήστε τις γλωττίδες που διπλώσατε στο #10, φροντίζοντας να ταιριάζουν μεταξύ τους όπως φαίνεται στο #12. Μόλις στεγνώσουν οι γλωττίδες, τρυπήστε μια τρύπα (χρησιμοποίησα μια διάτρηση μονής τρύπας γραφείου) στο κέντρο και από τις δύο πλευρές, έτσι ώστε το επάνω μέρος του κουτιού να μπορεί να κλείσει.

13. Το επόμενο βήμα είναι το διασκεδαστικό κομμάτι! Πάρτε μια εφημερίδα ή ένα περιοδικό και κόψτε την εκτύπωση σε όλα τα διαφορετικά σχήματα. Πάρτε ένα πινέλο σφουγγαριού και το Mod Podge σας και αρχίστε να καλύπτετε το κουτί σας με τα κομμάτια, ως εξής:

κουτί δώρου σχεδόν τελειωμένο

14. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει την εκτύπωση με διαφορετικούς τρόπους, ακόμη και ανάποδα και διαγώνια. Αυτό δίνει χαρακτήρα στο κομμάτι. Τοποθετήστε το Mod Podge στο κουτί, τοποθετήστε το κομμάτι του δημοσιογραφικού σας χαρτιού και, στη συνέχεια, καλύψτε το με άλλο Mod Podge. Εάν θέλετε το κομμάτι σας να είναι χρωματιστό, αντί για ασπρόμαυρο, ρίξτε το Mod Podge σας σε ένα ξεχωριστό μπολ και προσθέστε μια σταγόνα χρωστική τροφίμων. Το χαρτί εφημερίδας σας θα χρωματιστεί με το χρώμα του Mod Podge.

15. Αποφάσισα να διακοσμήσω λίγο το κουτί μου κόβοντας προσεκτικά μια εικόνα φυτού τριαντάφυλλου που βρήκα στην εφημερίδα. Το κόλλησα στο πλάι και έβαλα ένα βαρύ Mod Podged από πάνω. Όταν στέγνωσε τελείως, έβαλα άλλη μια στρώση Mod Podge σε όλο το εξωτερικό του κουτιού, το άφησα να στεγνώσει και μετά έβαλα μια δεύτερη στρώση. Αφού το άφησα να στεγνώσει όλη τη νύχτα, ήμουν έτοιμος να στρώσω το εσωτερικό με φύλλα χαρτιού και να δέσω το επάνω μέρος με μια σατέν κορδέλα.

Αυτά τα κουτιά κάνουν εξαιρετικό επαναχρησιμοποιήσιμο „περιτύλιγμα“ για δώρα. Κάνουν επίσης χαριτωμένο ντεκόρ για ράφια. Τοποθετήστε τα με βότανα και φιόγκους από γιούτα για ρουστίκ εμφάνιση ή όμορφα λουλούδια και κορδέλες για πιο κομψή εμφάνιση. Φαίνονται εξίσου σαν στο σπίτι στο μπάνιο ή την κουζίνα.

Φτιάχνεις τα δικά σου κουτιά δώρου; Φροντίστε να το καρφιτσώσετε αυτό για αργότερα!

η συσκευασία δώρου ολοκληρωμένη

Η Tracey Jade Boyer είναι μια εργαζόμενη κυρία που γράφει στο διαδίκτυο εδώ και 7 χρόνια. Το Homemade by Jade είναι ο κύριος ιστότοπος και το ιστολόγιό της, το οποίο επικεντρώνεται στην οικιακή φροντίδα, την κηπουρική, τη μαγειρική, το ράψιμο και τα οικιακά DIY, που είναι το πάθος της. Μπορείτε να την ακολουθήσετε Pinterest.

Schreibe einen Kommentar