Πώς να πλέξετε κάλτσες για τον εαυτό σας {Συν ένα ΔΩΡΕΑΝ μοτίβο}

3
Πώς να πλέξετε κάλτσες για τον εαυτό σας {Συν ένα ΔΩΡΕΑΝ μοτίβο}

Το να μάθετε πώς να πλέκετε είναι ένα διασκεδαστικό, χαλαρωτικό χόμπι. Μαθαίνετε πώς να πλέκετε τις δικές σας κάλτσες; Ιδιοφυία! Όχι μόνο διασκεδάζεις το ίδιο το πλέξιμο, αλλά παίρνεις και κάλτσες! Το να φτιάξετε τις δικές σας κάλτσες μπορεί να οδηγήσει όχι μόνο σε υψηλότερη ποιότητα, αλλά και μεγαλύτερη φθορά.
Μπορείτε να επιλέξετε το νήμα με το οποίο θέλετε να δουλέψετε, τα χρώματα και τον τύπο. Φτιάχνετε μάλλινες κάλτσες για το χειμώνα; Μπέττσα! Τι θα λέγατε για βαμβακερές κάλτσες για το καλοκαίρι; Κανένα πρόβλημα!
Θα μοιραστώ μαζί σας το σχέδιο που επινόησε η κόρη μου για το πώς να πλέκει κάλτσες. Είναι καταπληκτική, καθώς έμαθε η ίδια να πλέκει και να διαβάζει σχέδια. Εδώ είναι το μοτίβο πλεξίματος της κάλτσας, μόνο για να το δοκιμάσετε!
Μαθαίνετε πώς να πλέκετε τις δικές σας κάλτσες;  Ιδιοφυία!  Όχι μόνο διασκεδάζεις το ίδιο το πλέξιμο, αλλά παίρνεις και κάλτσες!  Το να φτιάξετε τις δικές σας κάλτσες μπορεί να οδηγήσει όχι μόνο σε υψηλότερη ποιότητα, αλλά και μεγαλύτερη φθορά.

Τι θα χρειαστείτε: σετ πέντε βελόνων διπλής μυτερής μεγέθους 10 1/2, σετ ίσιες βελόνες μεγέθους 8 και ένα κουβάρι από πενιέ νήματα, βελόνα καλωδίου.

Για το Πόδι
Ρίξτε 45 βελονιές στην ευθεία βελόνα σας και, στη συνέχεια, δουλέψτε σε βελονιές σπόρων για 8 σειρές.
Σειρά 9, κελάρυσμα 45 βελονιές, Στροφή.
Σειρά 10, πλεκτό 6, κελάρυσμα 2, πλεκτό 1, κελάρυσμα 2, πλεκτό 6, κελάρυσμα 2, πλεκτό 1, κελάρυσμα 2, πλεκτό 6, κελάρυσμα 2, πλεκτό 1, κελάρυσμα 2, πλέξη 6, κελάρυσμα 2, πλέξη 1, κελάρυσμα 3 , Στροφή.
Σειρά 11, πλεκτό 3, κελάρυσμα 1, πλεκτό 2, κελάρυσμα 6, πλεκτό 2, κελάρυσμα 1, πλεκτό 2, κελάρυσμα 6, πλεκτό 2, κελάρυσμα 1, πλέξη 2, κελάρυσμα 6, πλέξη 2, κελάρυσμα 1, πλέξη 2, κελάρυσμα 6 .

Επαναλάβετε τις σειρές 10 και 11 για 5 σειρές.

Σειρά 16, μεταφέρετε πρώτα 3 πλεκτούς πόντους στη βελόνα του καλωδίου, μετά πλέξτε 3 πόντους, μετά μεταφέρετε τους πόντους που βρίσκονται στη βελόνα του καλωδίου πίσω στη βελόνα στο αριστερό σας χέρι, μετά πλέξτε αυτούς τους πόντους, κελάρυσμα 2 πλέξτε ένα κελάρυσμα 2, επαναλάβετε το σχέδιο μέχρι το τέλος της σειράς.

Επαναλάβετε τη σειρά 10-16 έως ότου η εργασία είναι 6″ ή όσο θέλετε.

Τώρα θέλετε να μεταφέρετε την εργασία σας στις διπλές μυτερές βελόνες για να μπορείτε να δουλέψετε στρογγυλά, για να το κάνετε αυτό, απλώς πάρτε μια από τις βελόνες και πλέξτε 11 βελονιές από την ίσια βελόνα και στη διπλή μυτερή βελόνα, αυτή θα γίνει βελόνα αρ. 1. Στη συνέχεια, πάρτε τη βελόνα αρ.2 και πλέξτε 11 πόντους. Με τη βελόνα Νο.3 πλέξτε 11 πόντους και στη συνέχεια με τη βελόνα Νο.4 πλέξτε 12 πόντους. Όλη η εργασία σας θα πρέπει τώρα να είναι σε διπλές μυτερές βελόνες.

Δουλέψτε στο γύρο, βελόνα 1. πλέξτε 2, πηδήξτε, πλέξτε 2, πηδήξτε, πλέξτε 1, πηδήξτε. Τώρα πρέπει να γίνουν 8 βελονιές στη βελόνα 1. επαναλάβετε στη βελόνα 2 και 3.
βελόνα 4. πλέξω 2, πηδήξω, πλέκω 2, πηδάω, πλέκει 2, πηδάω, παραλείπω. Τώρα θα πρέπει να υπάρχουν 8 βελονιές σε όλες τις βελόνες.

Για τη φτέρνα
Σειρά 1. Πλέξτε τα παρακάτω σε μία βελόνα sl 1, πλέξτε 1, 7 φορές, πλέξτε μία, (16 βελονιές) βεβαιωθείτε ότι όλες οι βελονιές είναι σε μία βελόνα. Στροφή.
Σειρά 2. γλιστρήστε ένα, κελάρυσμα 15. Γυρίστε.
επαναλάβετε τις σειρές 1 και 2, 9 ακόμη φορές για συνολικά 20 σειρές.

Έχετε δοκιμάσει ποτέ να πλέξετε τις δικές σας κάλτσες; Ποιο ήταν το αγαπημένο σου ζευγάρι; Φροντίστε να το καρφιτσώσετε αυτό για αργότερα!

Schreibe einen Kommentar