Πώς να ζωγραφίσετε μια κολοκύθα * The Homesteading Hippy

1
Πώς να ζωγραφίσετε μια κολοκύθα * The Homesteading Hippy

Πολλοί οικοδεσπότες είναι πονηροί από τη φύση τους. Μπορούν να πάρουν κλαδιά και να φτιάξουν ένα όμορφο κρεβάτι κήπου, ή να πλέξουν λίγο μπαστούνι και δαντέλα και να φτιάξουν υπέροχα τραπεζομάντιλα ή ακόμα και τα δικά τους γάντια και γάντια το χειμώνα.

Προσωπικά μου λείπει το DNA της Martha Stewart στο αίμα μου, οπότε η χειροτεχνία δεν είναι κάτι που κάνω σε τακτική βάση. Ωστόσο, εργάζομαι για να μετακινηθώ έξω από τη ζώνη άνεσής μου για να το διορθώσω.

ζωγραφίζοντας μια καρφίτσα κολοκύθας

Έτσι, αν δεν είστε μάγκας, αλλά θέλετε να διακοσμήσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο ή το Halloween, θα πάτε στο Walmart και θα πάρετε μερικές κολοκύθες χειροτεχνίας, μια μεγάλη κολοκύθα, πινέλα και ακρυλικά χρώματα και θα ξοδέψετε 20 $. Στη συνέχεια θα στρώσετε το τραπέζι σας με κάποιο παλιό χαρτόνι ή εφημερίδα για να πιάσετε τυχόν σταγόνες από το χρώμα.

ο gilr ζωγραφίζει μια κολοκύθα

Στη συνέχεια, θα ζωγράφιζες χαμογελαστά πρόσωπα σε κάθε μία από τις κολοκύθες και θα είχες μια διασκεδαστική μικρή οικογένεια.

χαμογελαστά πρόσωπα σε κολοκύθες

Φυσικά, θα αφήνατε το χρώμα να στεγνώσει για περίπου 5 λεπτά πριν χειριστείτε τις κολοκύθες, γιατί μόνο αυτό χρειάζεται. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη για άλλη στρώση πάνω από το ακρυλικό χρώμα ή οτιδήποτε άλλο, οπότε αυτό θα ήταν μια γρήγορη χειροτεχνία.

Τούτου λεχθέντος, πιθανότατα θα βαρεθήκατε γρήγορα καθώς αυτό το σκάφος χρειάστηκε μόνο περίπου 10 λεπτά για να ξεκινήσει μέχρι να τελειώσει. Έτσι, αν είστε σαν εμένα, θα δημιουργήσατε μια ολόκληρη ιστορία για αυτούς.

Γνωρίστε λοιπόν τον Paul Pumpkin και τα παιδιά του, Patrick, Patrice και Kevin:

την οικογένεια της κολοκύθας

Ο Paul είναι ένας τρυφερός πατέρας 3 υπέροχων κολοκυθιών. Δουλεύει σκληρά για να τα μεγαλώσει σωστά και να βεβαιωθεί ότι είναι παιδιά με καλή συμπεριφορά. Ξοδεύει πολύ χρόνο μαζί τους όταν δεν εργάζεται, απλώς διασκεδάζει πολύ ποιοτικά. Εδώ ετοιμάζονται να κατευθυνθούν στο πάρκο. Παρατηρήστε ότι φρόντισε να έχουν τη ζώνη ασφαλείας τους.

κολοκύθα με ζώνη φαγητού

Πρέπει να επισημάνω ότι αυτές οι μικρές κολοκύθες δεν είναι τόσο ασφαλείς όσο ο ξάδερφός τους The Pistachio Project ήταν όμως. Και ευχαριστούμε την Jedidiah Pumpkin (και τη Brittany) που μοιράστηκε αυτή την υπέροχη «selfie» μαζί μας. Ο Παύλος όμως προσπαθεί.

κολοκύθα στο αυτοκίνητο

Ο Paul πήρε τα παιδιά του στο πάρκο αυτή την ωραία μέρα του φθινοπώρου, και έπαιξαν δυνατά με τις κούνιες, την τσουλήθρα και πέρασαν ακόμη και λίγο χρόνο παίζοντας στα φθινοπωρινά φύλλα.

κολοκύθες έξω
κολοκύθες στην παιδική χαρά

Φυσικά, μετά από λίγο, θα βαριόσασταν τις βαμμένες κολοκύθες σας και με όλη την πόλη να αναρωτιέται τι στο καλό κάνετε, θα έβγαζες μερικά υλικά μαζί.

Και, θα είχατε πολύ λυπημένα παιδιά, νομίζοντας ότι ο πατέρας τους είχε φύγει.

κολοκύθες γύρω από κολοκυθόπιτα

Αλλά, τότε, ο Paul ερχόταν σπίτι από τη δουλειά και θα ήξεραν ότι μόλις χρησιμοποιήσατε ένα κουτάκι κολοκύθας από το μπακάλικο. Και πάλι όλα θα ήταν καλά!

πώς να βάψετε μια κολοκύθα #snokehousebbq

Μέχρι που συνειδητοποίησαν ότι η κονσέρβα κολοκύθας που χρησιμοποιήσατε θα μπορούσε να προέρχεται από τη μεγάλη θεία τους Pinkie Pumpkin, αλλά αυτό γίνεται λίγο νοσηρό για μια οικογενειακή τοποθεσία, πιστεύεις;

πώς να βάψετε μια κολοκύθα #snokehousebbq

Schreibe einen Kommentar