Πώς να αντικαταστήσετε έναν σπασμένο καθρέφτη μπάνιου

2
Πώς να αντικαταστήσετε έναν σπασμένο καθρέφτη μπάνιου

αντικαταστήστε τη σπασμένη καρφίτσα καθρέφτη μπάνιου

Αυτός ήταν ο παλιός μας καθρέφτης του μπάνιου. Λυπημένη εμφάνιση, πραγματικά. Ήταν ένα ντουλάπι φαρμάκων 3 μερών με καθρέφτες που ήταν μάλλον εύθραυστο. Οι περισσότεροι καθρέφτες έσπασαν τους μεντεσέδες και αυτός ήταν ο μόνος καθρέφτης που είχε απομείνει. Το ακουμπήσαμε στη γωνία του νεροχύτη για να μπορούμε να δούμε τον εαυτό μας, αλλά πραγματικά δεν ήταν τόσο βολικό. (παρακαλώ αγνοήστε το γεγονός ότι είναι πολύ ακατάστατο, εντάξει;)

επισκευή καθρέφτη μπάνιου

Ωστόσο, μη γνωρίζοντας πραγματικά τι θέλαμε να κάνουμε στο μπάνιο, σταματήσαμε να το αντικαταστήσουμε. Αντικαθιστούμε όλη τη ματαιοδοξία; Ή απλά ο σπασμένος καθρέφτης του μπάνιου> Αν το κάνουμε, πρέπει να βγάλουμε και τον νεροχύτη; Τι χρώμα θα βάζαμε; Νέο δάπεδο; Ναι, όλα αυτά πάνω από έναν καθρέφτη.

Έτσι, μια μέρα, ενώ ψωνίζαμε στο Menards, περάσαμε από την οθόνη «DIY mirror». Λάμπα! Θα το φτιάχναμε μόνοι μας. Και, το συνολικό κόστος αυτού του έργου ήταν 29,86 $ και χρειάστηκε περίπου 1 ώρα για να ολοκληρωθεί.

νέος καθρέφτης μπάνιου

Αρχικά, θέλετε να καθαρίσετε τις πλευρές και το κάτω μέρος του παλιού καθρέφτη. Χρησιμοποίησα μόνο βασικό σαπούνι και νερό για αυτό. Ήταν εκπληκτικό πόσο βρώμικα ήταν μερικά από αυτά, πραγματικά.

Στη συνέχεια, αφαιρέστε προσεκτικά τον καθρέφτη από το κουτί και μετρήστε ώστε να χωρέσει. Όπως έλεγε πάντα ο παππούς μου, «Μέτρα δύο φορές, κόψε μία».

Ο καθρέφτης πρέπει να συνοδεύεται από θήκες για να το τοποθετήσετε στη θέση του. Βιδώστε τα προσεκτικά, αλλά κρατήστε τα χαλαρά για να μπορείτε να τα χειριστείτε.

τοποθετώντας τα βήματα 5 και 6 του καθρέφτη

Τοποθετήστε τον καθρέφτη σας στις βάσεις και μόλις τοποθετηθούν, βιδώστε τους σφιχτά.

Βιόλα! Ένας νέος καθρέφτης για κάτω από $30!

τοποθετήθηκε νέος καθρέφτης

Schreibe einen Kommentar