Πρόγραμμα πολλαπλασιασμού για δέντρα εσπεριδοειδών ανθεκτικά σε HLB in the Works

0
Πρόγραμμα πολλαπλασιασμού για δέντρα εσπεριδοειδών ανθεκτικά σε HLB in the Works

Αρκετοί οργανισμοί εργάζονται μαζί ξεκινώντας ένα πρόγραμμα πολλαπλασιασμού που θα παρέχει εσπεριδοειδή δέντρα ανθεκτικά στην HLB.

Ένας αριθμός οργανισμών εργάζονται μαζί για να κάνουν πραγματικότητα ένα πρόγραμμα πολλαπλασιασμού που θα προσφέρει σε εσπεριδοειδή δέντρα ανθεκτικά στην HLB, σύμφωνα με ένα άρθρο της βιομηχανίας εσπεριδοειδών. Οργανισμοί όπως η Florida Citrus Commission (FCC), το Florida Department of Citrus (FDOC), το Florida Department of Agriculture and Consumer Services (FDACS) και πολλοί άλλοι, εξασφαλίζουν χρηματοδότηση, βρίσκουν καταλύματα, αναζητούν προτάσεις και άλλα για να επισπεύσουν τη διαδικασία φέρνοντας σε εφαρμογή το πρόγραμμα για τους καλλιεργητές εσπεριδοειδών της Φλόριντα. Εξερευνήστε τις λεπτομέρειες παρακάτω.

Λεπτομέρειες του Προγράμματος Πολλαπλασιασμού Εσπεριδοειδών δέντρων Ανεκτικών σε HLB

Σύμφωνα με το άρθρο, το πρόγραμμα πολλαπλασιασμού «προορίζεται για την ταχεία παραγωγή και εμπορευματοποίηση δέντρων που παρουσιάζουν ανοχή ή αντοχή στη νόσο HLB». Τα δέντρα που παράγονται θα προέρχονται από «δέντρα που έχουν διαφύγει» όπως το δέντρο Donaldson, ένα δέντρο εσπεριδοειδών που βρίσκεται στη φάρμα Whitmore του Υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ που παράγει άφθονα πορτοκάλια και φαίνεται υγιή, παρόλο που έχει μολυνθεί με HLB.

Το πρόγραμμα θα χρηματοδοτηθεί μέσω 1 εκατομμυρίου δολαρίων σε μη επαναλαμβανόμενα κρατικά ταμεία γενικών εσόδων, σύμφωνα με την εκτελεστική διευθύντρια (FDOC) Shannon Shepp. Ο Πρόεδρος της FCC, Steve Johnson, δήλωσε σε μια συνάντηση για το πρόγραμμα: «Είναι συναρπαστικό να βλέπουμε ότι ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η εργασία για κάτι που όλοι ελπίζουμε ότι θα είναι χρήσιμο στον αγώνα μας κατά του πρασίνου των εσπεριδοειδών. Καθώς περιμένουμε υπομονετικά ενημερώσεις σχετικά με αυτήν και άλλες έρευνες, συνεχίζουμε να προωθούμε την προώθηση των εσπεριδοειδών της Φλόριντα στους καταναλωτές».

Η χρηματοδότηση του προγράμματος εκκρεμεί έγκριση από τον κυβερνήτη Ron DeSantis.

Η Griffin Fertilizer δεσμεύεται να βοηθά τόσο τους καλλιεργητές όσο και τους κτηνοτρόφους να λαμβάνουν ορθές γεωπονικές και οικονομικές αποφάσεις προκειμένου να μεγιστοποιήσουν την υγεία του άλσους και των βοσκοτόπων τους. Ως πλήρης υπηρεσίαπροσαρμοσμένο μπλέντερ ξηρών & υγρών λιπασμάτωνκαι διανομέας προϊόντων φυτοπροστασίας, θα συνεχίσουμε την αποστολή μας για την περαιτέρω προώθηση της γεωργίας της Φλόριντα. Για ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με το αγρόκτημα ή το βοσκότοπό σας,επικοινωνήστε μαζί μαςκαι ένας από την ομάδα μας θα είναι σε επαφή.

Schreibe einen Kommentar