Πολεμώντας τη Μάχη του Σκότους

1
Πολεμώντας τη Μάχη του Σκότους

Τα ψέματα πέφτουν δυνατά τον τελευταίο καιρό.

Αισθήματα αναξιότητας γεμίζουν το είναι μου. Είναι σαν ένα σκοτεινό σύννεφο που με ακολουθεί, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή να ξεκολλήσει με μανία. Η μάχη είναι εξαντλητική.

Οι γύρω μου με στηρίζουν, αλλά δεν μπορούν να δώσουν τη μάχη μου για μένα. Ο Κύριός μας με καλεί, αλλά ο θόρυβος Τον πνίγει.

Τι επιλογή έχω, παρά να προχωρήσω; Κάνοντας κάθε στιγμή ένα βήμα τη φορά.

Ενώ μπορεί να σκοντάψω και να πέσω, θα σηκωθώ ξανά. Με δύναμή μου τον Κύριο, ο διάβολος δεν μπορεί να νικήσει.

Θα δώσω λοιπόν αυτή τη μάχη με ευγνωμοσύνη και αλήθεια.

Αυτή είναι η κατάσταση της καρδιάς μου τον τελευταίο καιρό, αλλά εξωτερικά, η ζωή συνεχίζεται κανονικά. …ως επί το πλείστον.

Την Παρασκευή, το βαν μας μας τρόμαξε λίγο, αλλά ο Θεός ήταν εκεί και στις πιο μικρές λεπτομέρειες.

Καθώς ανέβαινα το βουνό αφού πήρα τα παιδιά από το λεωφορείο, η λυχνία λαδιού μας άρχισε να αναβοσβήνει.

  • Μόλις λίγες εβδομάδες πριν, αφού η αδερφή μου είχε ένα περιστατικό με διαρροή λαδιού, ο σύζυγός μου μου είπε αν επρόκειτο να δω ποτέ αυτό το φως να σβήνει, Έπρεπε να τραβήξω το αυτοκίνητο το συντομότερο δυνατό και να κλείσω το αυτοκίνητο, διαφορετικά θα καεί ο κινητήρας. Ευλογητός ο Θεός.
  • Αυτό το τμήμα του δρόμου δεν έχει ώμους και απότομους δρόμους. Το φως έσβησε τη στιγμή που ερχόμασταν σε ένα σπίτι σε επίπεδο τμήμα με δρόμο και δρόμο πρόσβασης στον αχυρώνα τους όπου μπόρεσα να επιστρέψω. Ευλογητός ο Θεός.
  • Ήταν κατά τη διάρκεια ενός πιο πολυάσχολη ώρα της ημέραςαλλά δεν υπήρχαν αυτοκίνητα πίσω μου. Ευλογητός ο Θεός.
  • Κατάφερα να κρατήσω τον μπαμπά μου για να καταλάβω τι πρέπει να κάνω μετά. Ευλογητός ο Θεός.
  • Αφού μιλήσαμε μαζί του, αποφασίσαμε ότι θα ήταν εντάξει να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στο σπίτι της αδερφής μου λίγα μόλις μίλια πιο κάτω και φτάσαμε εκεί με ασφάλεια. Αργότερα, αφού κατακάθισε το λάδι, το ανακαλύψαμε πρακτικά δεν είχε μείνει λάδι στη δεξαμενή. Ευλογητός ο Θεός.
  • Είχαμε λάδι στο φορτηγό που περίμενε να χρησιμοποιηθεί κατά την αλλαγή λαδιών και το βαν λειτουργεί κανονικά μετά το συμβάν. Ευλογητός ο Θεός.

Όταν οι ευλογίες και οι αλήθειες έρχονται στο φως, το σκοτάδι σκορπίζεται.

Ο στόχος μου αυτή την εβδομάδα είναι να γράψω τουλάχιστον πέντε δηλώσεις ευγνωμοσύνης για όλα όσα με έχει ευλογήσει ο Θεός. Υπάρχουν πραγματικά τόσα πολλά για τα οποία πρέπει να είμαστε ευγνώμονες.


Schreibe einen Kommentar