Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα CUPS – Griffin Fertilizer Company

0
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα CUPS – Griffin Fertilizer Company

Εξερευνήστε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του CUPS από ένα UF/IFAS ομότιμος καθηγητής και ανώτερος οικονομικός σύμβουλος στο Τμήμα Εσπεριδοειδών της Φλόριντα.

Πρασίνισμα εσπεριδοειδών, ή HLB, έχει πλήξει σκληρά τη βιομηχανία εσπεριδοειδών της Φλόριντα και όλοι, από καλλιεργητές έως επιστήμονες, αναζητούν επιλογές για να μετριάσουν το πρόβλημα μέχρι να βρεθεί μια θεραπεία. Το Citrus Under Protective Screens, ή CUPS, είναι μια επιλογή για την αγορά των φρέσκων φρούτων που έχει κερδίσει έλξη τα τελευταία χρόνια. Το CUPS διαθέτει εσπεριδοειδή υψηλής πυκνότητας που καλλιεργούνται κάτω από σκηνές οθόνης. ΕΝΑ Άρθρο για τη βιομηχανία εσπεριδοειδών από την UF/IFAS Ο ομότιμος καθηγητής και ανώτερος οικονομικός σύμβουλος στο Τμήμα Εσπεριδοειδών της Φλόριντα, Thomas H. Spreen, μοιράζεται τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του CUPS από οικονομική άποψη. Δείτε τους παρακάτω.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα CUPS

Το άρθρο μοιράστηκε τα ακόλουθα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του CUPS:

Πλεονεκτήματα:

  • «Σχεδόν όλα τα ιπτάμενα έντομα (με πιθανή εξαίρεση τα ακάρεα) αποκλείονται από την εγκατάσταση, καθιστώντας την απαλλαγμένη από HLB».
  • «Τα ζιζάνια είναι λιγότερο πιθανό να εισβάλουν, γεγονός που μειώνει το κόστος των ζιζανιοκτόνων».
  • «Τα δέντρα…αναπτύσσονται πολύ γρήγορα και μπορούν να παράγουν σοδειά το τρίτο έτος (ή πιθανώς ακόμη και το δεύτερο έτος).»
  • «Οι πρώιμες υιοθέτες αναφέρουν ελκυστικές αποδόσεις, ακόμη και σε νεαρά δέντρα».
  • «Τα ποσοστά πακέτων αναμένεται να είναι υψηλά λόγω της έλλειψης ζημιών από έντομα καθώς και της προστασίας που παρέχει η οθόνη από την ουλή του ανέμου».

Μειονεκτήματα

  • «Υπάρχει καιρικός κίνδυνος από κυκλωνικούς ανέμους».
  • „Η αρχική επένδυση – συμπεριλαμβανομένης της γης, της άρδευσης και των νέων δέντρων – ξεπερνά το 1 εκατομμύριο $ ανά οθόνη.“

Συνοπτικά, το άρθρο υποστηρίζει ότι «Το CUPS προσφέρει μια προσέγγιση υψηλού κινδύνου και υψηλής ανταμοιβής για την παραγωγή φρέσκων εσπεριδοειδών στη Φλόριντα. Δεν είναι κατάλληλο για μικρότερους επενδυτές, εκτός εάν είναι σε θέση να συμμετάσχουν σε μια εταιρική σχέση και να συγκεντρώσουν κεφάλαια με άλλους.»

Η Griffin Fertilizer δεσμεύεται να βοηθά τόσο τους καλλιεργητές όσο και τους κτηνοτρόφους να λαμβάνουν ορθές γεωπονικές και οικονομικές αποφάσεις προκειμένου να μεγιστοποιήσουν την υγεία του άλσους και των βοσκοτόπων τους. Ως πλήρης υπηρεσίαπροσαρμοσμένο μπλέντερ ξηρών & υγρών λιπασμάτωνκαι διανομέας προϊόντων φυτοπροστασίας, θα συνεχίσουμε την αποστολή μας για την περαιτέρω προώθηση της γεωργίας της Φλόριντα. Για ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με το αγρόκτημα ή το βοσκότοπό σας,επικοινωνήστε μαζί μαςκαι ένας από την ομάδα μας θα είναι σε επαφή.

Schreibe einen Kommentar