Παρακολουθήστε το Webinar UF/IFAS για Ρυθμιστές Ανάπτυξης Φυτών στις 27 Απριλίου

0
Παρακολουθήστε το Webinar UF/IFAS για Ρυθμιστές Ανάπτυξης Φυτών στις 27 Απριλίου

Η UF/IFAS θα παρουσιάσει ένα διαδικτυακό σεμινάριο σχετικά με τους ρυθμιστές ανάπτυξης φυτών στα εσπεριδοειδή, όπως το γιβερελικό οξύ και τα βρασινοστεροειδή, στις 27 Απριλίουου.

Καλλιεργητές εσπεριδοειδών της Φλόριντα θα πρέπει να εγγραφείτε τώρα για το διαδικτυακό σεμινάριο UF/IFAS που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Απριλίου και αφορά τους ρυθμιστές ανάπτυξης φυτών (PGRs). Σύμφωνα με ένα άρθρο της βιομηχανίας εσπεριδοειδών, το δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο, «Ενημέρωση έρευνας για το γιβερελικό οξύ και άλλα PGRs για τα εσπεριδοειδή της Φλόριντα», θα επικεντρωθεί στη χρήση PGRs όπως το γιβερελικό οξύ για την καταπολέμηση της πτώσης φρούτων. Δείτε τις λεπτομέρειες παρακάτω.

Ρυθμιστές ανάπτυξης φυτών και πτώση καρπών

Παρουσιάζεται από τον Tripti Vashisth, αναπληρωτή καθηγητή κηπευτικών επιστημών στο Κέντρο Έρευνας και Εκπαίδευσης Citrus στη λίμνη Alfred, και τον Fernando Alferez, επίκουρο καθηγητή κηπουρικών επιστημών στο Κέντρο Έρευνας και Εκπαίδευσης της Νοτιοδυτικής Φλόριντα στο Immokalee, το διαδικτυακό σεμινάριο θα επικεντρωθεί σε πρόσφατες μελέτες στους ρυθμιστές ανάπτυξης των φυτών όπως το γιβερελικό οξύ και τα βρασινοστεροειδή και την αποτελεσματικότητά τους στην καταπολέμηση της πτώσης των καρπών.

Πρόσφατη έρευνα έχει επισημάνει την αποτελεσματικότητα του γιβερελικού οξέος στο να βοηθά τα εσπεριδοειδή να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις του πρασίνου των εσπεριδοειδών. Ενώ οι θεραπείες με γιββερελικό οξύ έχουν αποδειχθεί ότι βοηθούν ένα δέντρο εσπεριδοειδών να είναι πιο υγιές, να βελτιώνει την παραγωγή και να μειώνει την πτώση των καρπών, ο χρόνος των θεραπειών είναι σημαντικός παράγοντας, ειδικά όσον αφορά τις διαφορές στη μεταχείριση μεταξύ Valencias και Hamlins.

Το διαδικτυακό σεμινάριο θα δώσει επίσης στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεις στους Vashisth και Alferez. Οι παρευρισκόμενοι μπορούν υποβάλετε ερωτήσεις εδώ.

Όσοι ενδιαφέρονται για το δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο πρέπει προεγγραφή εδώ. Το διαδικτυακό σεμινάριο θα διεξαχθεί μέσω Zoom.

Η Griffin Fertilizer δεσμεύεται να βοηθά τόσο τους καλλιεργητές όσο και τους κτηνοτρόφους να λαμβάνουν ορθές γεωπονικές και οικονομικές αποφάσεις προκειμένου να μεγιστοποιήσουν την υγεία του άλσους και των βοσκοτόπων τους. Ως πλήρης υπηρεσίαπροσαρμοσμένο μπλέντερ ξηρών & υγρών λιπασμάτωνκαι διανομέας προϊόντων φυτοπροστασίας, θα συνεχίσουμε την αποστολή μας για την περαιτέρω προώθηση της γεωργίας της Φλόριντα. Για ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με το αγρόκτημα ή το βοσκότοπό σας,επικοινωνήστε μαζί μαςκαι ένας από την ομάδα μας θα είναι σε επαφή.

Schreibe einen Kommentar