Οι 7 καλύτερες τσάντες ταξιδιού γκολφ που μπορείτε να αγοράσετε με χρήματα » Savoteur

0
Οι 7 καλύτερες τσάντες ταξιδιού γκολφ που μπορείτε να αγοράσετε με χρήματα » Savoteur

Εάν είστε άπληστος παίκτης του γκολφ, ξέρετε ότι υπάρχουν πολλά φανταστικά γήπεδα γκολφ που μπορείτε να ζήσετε σε όλο τον κόσμο. Είτε είναι γήπεδα γκολφ κατασκευασμένα για συνταξιούχους ή εκείνα που συχνάζουν οι επαγγελματίες, υπάρχει μια ποικιλία από γήπεδα γκολφ σε όλο τον πλανήτη.

Αν και το να ταξιδεύετε στον κόσμο και να παίζετε εξαιρετικά γήπεδα γκολφ είναι ένα όνειρο για πολλούς ανθρώπους, οι περισσότεροι ξεχνούν τα πραγματικά logistics πίσω από τα ταξίδια για γκολφ. Πρέπει να προετοιμάσετε τον εξοπλισμό του γκολφ σας (όπως την κατάλληλη ενδυμασία γκολφ, συμπεριλαμβανομένων των παπουτσιών γκολφ), να αγοράσετε ένα μεγάλο πάσο αποσκευών και, το πιο σημαντικό, να πάρετε μια τσάντα ταξιδιού γκολφ για να προστατέψετε τα μπαστούνια σας!

Οι ταξιδιωτικές τσάντες γκολφ μπορεί να φαίνονται σαν μια τόσο μικρή λεπτομέρεια ταξιδιού, αλλά μπορούν να συμβάλουν στην επιτυχία του ταξιδιού σας για γκολφ. Οι κακές ταξιδιωτικές τσάντες του γκολφ μπορούν να σκίσουν τα μπαστούνια του γκολφ, να αφήσουν το νερό να εισχωρήσει και να προστατεύσουν ανεπαρκώς τα μπαστούνια του γκολφ στις βόλτες με αεροπλάνο.

Αντίθετα, οι ποιοτικές ταξιδιωτικές τσάντες γκολφ διασφαλίζουν ότι όλα τα αξεσουάρ γκολφ σας παραμένουν στεγνά και ότι τα ξύλα σας δεν θα μισοσπασθούν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Αυτή η ανάρτηση θα περιγράψει τι πρέπει να αναζητήσετε στις ταξιδιωτικές τσάντες γκολφ και θα σας παρέχει επτά από τις καλύτερες ταξιδιωτικές τσάντες γκολφ για το επόμενο έτος. Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά!

Κριτήρια που πρέπει να αναζητήσετε στις τσάντες ταξιδιού γκολφ

Αν και αυτή η λίστα θα σας δώσει παραδείγματα πιθανών ταξιδιωτικών τσαντών γκολφ στην αγορά τώρα, νέα προϊόντα βγαίνουν συνεχώς καθημερινά. Αυτό που ήταν καλό φέτος μπορεί να μην ανταποκρίνεται στα μελλοντικά αντίστοιχα.

Παίρνω προσομοιωτές γκολφ και προσομοιωτές οικιακού γκολφ, για παράδειγμα: η Trackman και η Foresight κυκλοφορούν με νέα μοντέλα κάθε χρόνο. κάθε νέα έκδοση ξεπερνά κατά ένα μίλι την παλαιότερη έκδοση. Το ίδιο ισχύει και για τις ταξιδιωτικές τσάντες γκολφ.

Για αυτόν τον λόγο, είναι σημαντικό όχι μόνο να γνωρίζετε τα ονόματα ορισμένων αξιόπιστων σακουλών γκολφ που είναι καλές για ταξίδια, αλλά και να κατανοήσετε τι κάνει μια τσάντα ταξιδιού γκολφ καλή. Ακολουθούν ορισμένα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αποφασίζετε ανάμεσα σε ταξιδιωτικές τσάντες γκολφ.

Δομή θήκης: Μαλακές και σκληρές τσάντες ταξιδιού γκολφ

Ορισμένες τσάντες ταξιδιού γκολφ έχουν μαλακή θήκη και άλλες με σκληρή θήκη.

Οι ταξιδιωτικές τσάντες με μαλακή θήκη έχουν εξωτερικό κατασκευασμένο από μαλακό, εύπλαστο υλικό. Οι τσάντες ταξιδίου με σκληρή θήκη έχουν σκληρό εξωτερικό που δεν λυγίζει ούτε διπλώνει.

Το κύριο πλεονέκτημα μιας τσάντας ταξιδιού γκολφ με μαλακή θήκη είναι ότι είναι πιο εύκολη στην αποθήκευση και πολύ πιο ελαφριά από μια αντίστοιχη με σκληρή θήκη. Ωστόσο, οι ταξιδιωτικές τσάντες γκολφ με σκληρή θήκη προστατεύουν καλύτερα τα μπαστούνια του γκολφ και μπορούν να αποτρέψουν σημαντικές ζημιές εάν η τσάντα ταξιδιού χτυπηθεί.

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία λήψης αποφάσεων για το ποια τσάντα γκολφ είναι η καλύτερη για τα ταξίδια σας, καθορίστε εάν θα αγοράσετε μια τσάντα με σκληρή ή μαλακή θήκη.

Επενδύστε σε μια γεμισμένη ταξιδιωτική τσάντα γκολφ

Είτε επιλέξετε μια τσάντα ταξιδιού με μαλακή ή σκληρή θήκη, βεβαιωθείτε ότι έχει άφθονη εσωτερική επένδυση για την προστασία των μπαστούνια του γκολφ.

Μερικοί άνθρωποι παραμελούν να το κάνουν αυτό και βάζουν ρούχα γύρω από τα σίδερα και τα ξύλα τους για να αποτρέψουν τη ζημιά. Αν και αυτό μπορεί να βοηθήσει, η ύπαρξη ενός ενσωματωμένου συστήματος padding είναι μια πολύ ανώτερη λύση.

Ο χειρισμός της τσάντας του γκολφ σας πιθανότατα θα γίνει κατά προσέγγιση στο αεροδρόμιο, θα περάσει μέσα από πολλές αναταράξεις στο αεροπλάνο και θα χτυπήσει με λεωφορεία και ταξί. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να φτάσετε στο ξενοδοχείο σας και να ανακαλύψετε ότι ο άξονας του οδηγού ή το ποδαρικό σας έσπασε στη μέση.

Το κόστος αντικατάστασης αυτού του ποδοσφαίρου μπορεί να αξίζει τα επιπλέον χρήματα για να αποφευχθεί η εμφάνιση εξαρχής: επενδύστε σε μια καλά γεμισμένη τσάντα.

Αποκτήστε μια τσάντα γκολφ με ρόδες

Βεβαιωθείτε ότι η τσάντα ταξιδιού του γκολφ σας έχει τροχούς.

Οι άνθρωποι συχνά γεμίζουν ένα σωρό αποσκευές μαζί με τον εξοπλισμό γκολφ τους, κάτι που προσθέτει βάρος σε μια τσάντα ταξιδιού γκολφ. Το να έχετε τροχούς στην τσάντα είναι ζωτικής σημασίας για να σας βοηθήσει να περιφέρετε τις μεγάλες αποσκευές και να μετακινηθείτε πιο ελεύθερα.

Σκεφτείτε μια ελαφριά τσάντα

Βεβαιωθείτε ότι η τσάντα γκολφ που θα επιλέξετε είναι σχετικά ελαφριά. Θα μεταφέρετε αυτή την τσάντα πολύ. δεν θέλετε να προσθέσετε περισσότερο βάρος για να μεταφέρετε κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας από αυτό που χρειάζεστε.

Επιπλέον, πολλές αεροπορικές εταιρείες χρεώνουν επιπλέον εάν υπερβείτε το όριο βάρους τους με μεγάλα αντικείμενα. Το να έχετε μια ελαφρύτερη τσάντα σημαίνει ότι μπορείτε να χωρέσετε περισσότερα πράγματα στην τσάντα του γκολφ ταξιδιού σας. Αυτό μπορεί επίσης να σας εξοικονομήσει χρήματα.

Τιμή

Τέλος, η τιμή είναι ένα σημαντικό στοιχείο που λαμβάνεται υπόψη κατά την αξιολόγηση διαφόρων ταξιδιωτικών σάκων γκολφ. Για παράδειγμα, θα θέλετε να αναζητήσετε μια τσάντα γκολφ που πληροί όλα τα κριτήριά σας, αλλά δεν θα σπάσει τον προϋπολογισμό σας.

Ωστόσο, προσέξτε να μην βγείτε φτηνά όταν σκέφτεστε τι θέλετε να ξοδέψετε στην τσάντα. Πιθανότατα έχετε ήδη επενδύσει χιλιάδες δολάρια στα μπαστούνια του γκολφ σας, επομένως αξίζει να επενδύσετε λίγο για να διασφαλίσετε ότι θα φτάνουν με ασφάλεια από και προς τον ταξιδιωτικό προορισμό σας.

Οι καλύτερες ταξιδιωτικές τσάντες γκολφ του 2022

Τώρα που ξέρετε τι να αναζητήσετε στις ταξιδιωτικές τσάντες γκολφ, εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες επιλογές για φέτος. Όλες αυτές οι τσάντες γκολφ προσφέρουν κάτι μοναδικό και σίγουρα θα βρείτε μια που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Τσάντα ταξιδιού Sun Mountain ClubGlider Meridian Golf

Η τσάντα ταξιδιού Sun Mountain ClubGlider είναι για παίκτες που ασχολούνται σοβαρά με την προστασία των μπαστούνια του γκολφ. Αν ξοδεύετε πολλά χρήματα στα κλαμπ σας, πάρτε συμβουλές κούνιας γκολφ και βάζοντας συμβουλές από επαγγελματίες, και έχουν επενδύσει πολύ στο παιχνίδι, αυτή η τσάντα είναι για εσάς.

Η εμφάνιση, η ανθεκτικότητα και η ευκολία χρήσης της τσάντας την καθιστούν μία από τις πιο διάσημες τσάντες ταξιδιού γκολφ στην αγορά.

Club Glove Last Bag

Κατασκευασμένη από ύφασμα Cordura, η Club Glove Last Bag είναι μια τσάντα ταξιδιού που χρησιμοποιείται συχνά από επαγγελματίες του τουρισμού. Τόνοι αντοχής προσφέρει αυτή η τσάντα με μαλακή θήκη.

Είναι πολύ υψηλής ποιότητας καθώς όλα τα υλικά του προέρχονται από τις ΗΠΑ. Διαθέτει ένα κύριο φερμουάρ, οπότε το να βάζετε τα πράγματά σας μέσα και έξω από την τσάντα είναι εύκολο.

Το μόνο μειονέκτημα αυτής της τσάντας είναι ότι δεν είναι φθηνή. Το Club Glove είναι μια premium μάρκα. Αν και μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα πηγαίνοντας με μια διαφορετική εταιρεία, αυτή η τσάντα γκολφ θα κάνει το κόλπο για ταξίδια, αν σκοπεύετε να προστατέψετε τα κλομπ σας με μια πραγματικά αξιόπιστη τσάντα.

Bag Boy T-2000 Travel Cover

Το καλύτερο πράγμα για το Bag Boy T-2000 είναι ότι είναι ελαφρύ και εύκολο στη χρήση. Ο εργονομικός σχεδιασμός του μειώνει την καταπόνηση του βραχίονα κατά το ταξίδι. Οι πολυτελείς εν σειρά τροχοί του για skate θα σας βοηθήσουν να ταξιδέψετε στον προορισμό σας με τα μπαστούνια του γκολφ.

Μπόνους: το Bag Boy T-2000 βρίσκεται στο φθηνότερο άκρο του φάσματος των τιμών των ταξιδιωτικών αποσκευών, επομένως δεν θα βλάψει το πορτοφόλι σας εάν αποφασίσετε να το αγοράσετε.

Tourtrek TC Pro Travel Cover

Το Tourtrek TC Pro έχει μια μεγάλη θήκη που τυλίγεται γύρω από τα μπαστούνια του γκολφ και τα φερμουάρ κλείνουν. Το Troutrek διαθέτει επίσης έναν εσωτερικό ιμάντα συμπίεσης για να ασφαλίσετε τα μπαστούνια του γκολφ σας για ταξίδια.

Με εσωτερικές τσέπες, υπερμεγέθη εξωτερική τσάντα παπουτσιών και ενσωματωμένη θήκη ταυτότητας, έχει όλα όσα θα χρειαστείτε σε μια τσάντα ταξιδιού γκολφ και πολλά άλλα!

Κάλυμμα ταξιδιού για γκολφ με 2 τροχούς Caddy Daddy Constrictor

Με μόλις 110 $, το CaddyDaddy Constrictor είναι ένας από τους καλύτερους ταξιδιωτικούς σάκους γκολφ. Φιλοξενεί όλα τα μεγέθη τσάντας, έχει φερμουάρ που κλειδώνουν βαρέως τύπου στο κεντρικό άνοιγμα και στις πλαϊνές τσέπες και έχει μεγάλη επένδυση κοντά στο επάνω μέρος για να προστατεύει τα κεφάλια του γκολφ.

Επιπλέον, το Caddy Daddy Constrictor 2 έχει πλήρη εγγύηση αντικατάστασης ενός έτους. Εάν η τσάντα του γκολφ σας έχει υποστεί ζημιά (ακόμη και από αεροπορική εταιρεία), η Caddy Daddy θα σας στείλει μια επώνυμη δωρεάν εντός του έτους εγγύησης!

Caddy Daddy Enforcer Hard Top

Η τσάντα Caddy Daddy Enforcer είναι ο σούπερ σταρ της σκληρής θήκης της Caddy Daddy.

Ανθεκτική στη σύνθλιψη και με βάρος μόλις εννέα κιλά, αυτή η τσάντα προσφέρει στους παίκτες του γκολφ εξαιρετική αξία για την τιμή. Παρόλο που είναι μια τσάντα ταξιδιού με σκληρή θήκη, υπάρχει άφθονο αποθηκευτικό χώρο για παπούτσια και άλλα εργαλεία γκολφ. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα κλαμπ σας θα είναι ασφαλή σε αυτόν τον ταξιδιωτικό σάκο.

Ταξιδιωτική τσάντα γκολφ Founders Club

Εύκολη εντόπιση και εξαιρετικά ανθεκτική, η τσάντα ταξιδιού του Founders Club Golf διαθέτει τόνους γεμίσματος για να διασφαλίσει ότι τα μπαστούνια του γκολφ δεν θα καταστραφούν κατά τη μεταφορά. Αυτή η τσάντα ταξιδιού έχει επίσης πολύ χώρο για οποιαδήποτε ρούχα ή μπάλες του γκολφ με τις οποίες θέλετε να ταξιδέψετε.

Ως μία από τις πιο κομψές τσάντες της αγοράς, η Travel Bag Golf Founders Club ενσωματώνει απρόσκοπτα την καλή εμφάνιση με τη μέγιστη χρησιμότητα. Επιπλέον, έχει καλή τιμή, ώστε να μπορείτε να ταξιδεύετε με τα κλαμπ σας χωρίς να χρειάζεται να σπάσετε τα χρήματα.

Οι καλύτερες τσάντες ταξιδιού γκολφ

Υπάρχουν πάρα πολλά υπέροχα γήπεδα γκολφ παγκοσμίως για να μην τα ζήσετε από πρώτο χέρι. Για να το κάνετε αυτό, όμως, χρειάζεστε μια αξιόπιστη τσάντα ταξιδιού γκολφ.

Μπορείτε να έχετε μερικά από τα τα καλύτερα κλαμπ του γκολφ στον κόσμο, αλλά αν δεν μπορείτε να τα προστατέψετε κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας και να τα φτάσετε στον προορισμό σας με ένα κομμάτι, δεν θα μπορείτε να τα απολαύσετε.

Αυτή η ανάρτηση περιγράφει τι πρέπει να προσέχετε όταν ψάχνετε για τσάντα ταξιδιού γκολφ. Φροντίστε να δώσετε προσοχή σε:

  • Δομή υπόθεσης
  • Υλικό παραγεμίσματος
  • Τροχοί
  • Βάρος
  • Τιμή

Σας παρείχε επίσης επτά από τις καλύτερες ταξιδιωτικές τσάντες γκολφ για να προστατέψετε τα μπαστούνια του γκολφ στο επόμενο ταξίδι σας στο γκολφ! Είτε παίζετε γκολφ με τσάντες μεταφοράς είτε είστε κάτοχος μιας τσάντας καροτσιού, προτιμάτε τις μάρκες Titleist ή Taylormade, είτε οδηγείτε σε καρότσια ή περπατάτε, σίγουρα θα βρείτε μια τσάντα ταξιδιού γκολφ που σας ταιριάζει σε αυτή τη λίστα.

Αυτή η ανάρτηση δημιουργήθηκε από την Savoteur και συνδικάστηκε από Πλούτος των Geeks.
Ο Jeff είναι ένας φοιτητής του Χάρβαρντ 2025 που είναι παθιασμένος με τη μάθηση, τη ζωή και την κοινή χρήση όλων των πραγμάτων που σχετίζονται με τα προσωπικά οικονομικά. Έχει εμπειρία εργασίας στον χρηματοπιστωτικό κλάδο και απολαμβάνει την επιδίωξη της οικονομικής ελευθερίας. Εξω από bloggingτου αρέσει να μαγειρεύει, να διαβάζει και να κάνει γκολφ στον ελεύθερο χρόνο του.


Schreibe einen Kommentar