Οι 10 καλύτερες ιδέες » Savoteur

0
Οι 10 καλύτερες ιδέες » Savoteur

Εάν έχετε έναν φίλο ή μέλος της οικογένειας που ταξιδεύει συχνά ή του αρέσει να ταξιδεύει, μπορεί να αναρωτιέστε τι να τους πάρετε για τα επόμενα γενέθλια ή τις διακοπές τους. Η εύρεση των κατάλληλων δώρων για ταξιδιώτες μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολη.

Ευτυχώς, από μοναδικούς διοργανωτές μέχρι χρήσιμα gadget, υπάρχουν πολλές υπέροχες ιδέες για δώρα για άτομα που αγαπούν να ταξιδεύουν στον κόσμο!

Αν και μπορεί να πιστεύετε ότι οι ταξιδιώτες ρουτίνας μπορεί να έχουν ήδη όλα όσα χρειάζονται, αυτές οι ιδέες για δώρα θα μπορούσαν να κάνουν τα ταξίδια τους πιο εύκολα και ομαλά.

Τα ταξίδια μπορεί να είναι ένα ακριβό χόμπι, αλλά τα δώρα όπως αυτά μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα στους φίλους σας σε έξοδα ταξιδιού και να τους αφήσουν να ξοδέψουν περισσότερα επενδύοντας στις διακοπές τους. Εδώ είναι μερικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να βρείτε το τέλειο δώρο για τον ταξιδιώτη στη ζωή σας.

Δώρα οργάνωσης

Τα ταξίδια μπορεί να είναι αγχωτικά, ειδικά όταν προσπαθείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο και τα χρήματά σας. Αν ψωνίζετε για κάποιον που ταξιδεύει επανειλημμένα, σκεφτείτε μοναδικά δώρα που τον βοηθούν να παραμείνει οργανωμένος στα ταξίδια του με τα παρακάτω δώρα.

Κάτοχος διαβατηρίου ή κάλυμμα

Οι θήκες διαβατηρίων είναι μικρά φύλλα που χωρούν σε τσάντα ή τσάντα χειραποσκευής.

Μπορούν να κρατούν βασικά έγγραφα όπως το διαβατήριό σας, τα χρήματα και τις πιστωτικές σας κάρτες, καθιστώντας τα εύκολα προσβάσιμα όταν χρειάζεται. Ένας ταξιδιώτης θα βρει αυτό το δώρο εξαιρετικά πρακτικό!

Επιπλέον, έρχονται σε πολλά στυλ και χρώματα για να ταιριάζουν με την προσωπικότητά τους. Μπορείτε επίσης να το προσαρμόσετε και να το μετατρέψετε σε εξατομικευμένο δώρο!

Κύβοι συσκευασίας

Οι κύβοι συσκευασίας είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να οργανώσετε τις αποσκευές σας. Αυτοί οι μικροί κύβοι χωρούν στη μεγαλύτερη βαλίτσα ή τη χειραποσκευή σας για να κρατούν παρόμοια αντικείμενα ομαδοποιημένα.

Το καλύτερο μέρος αυτών των έξυπνων οργανωτών ταξιδιών είναι ότι χωράνε στις αποσκευές σας χωρίς να πιάνουν χώρο από μόνοι τους. Αντίθετα, απλώς βοηθούν στην κατηγοριοποίηση των αντικειμένων, ώστε να μην χρειάζεται να ψάχνετε για αυτό που χρειάζεστε.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κύβους συσκευασίας ως κάδους πλυντηρίου. Δηλαδή, αν τα βρώμικα και τα καθαρά ρούχα χωρίζονται θα εξοικονομήσει χρόνο στο τέλος ενός ταξιδιού όταν πρέπει να πετάξετε βρώμικα ρούχα στο πλυντήριο.

Τσάντα περιποίησης

Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με τα νεσεσέρ – όλοι χρειάζονται ένα.

Άντρες και γυναίκες χρειάζονται τσάντες περιποίησης, αλλά είναι ιδιαίτερα ένα από τα πιο δημοφιλή Χριστουγεννιάτικα δώρα για άνδρες. Ένα καλό νεσεσέρ είναι απαραίτητο για κάθε ταξιδιώτη και οι άνθρωποι θα εκτιμούν πάντα ένα καινούργιο.

Άνετα δώρα για ταξιδιώτες

Η άνεση είναι εξαιρετικά απαραίτητη για τους ταξιδιώτες! Τα ταξίδια μπορεί να είναι εξαντλητικά μετά από ώρες σε αεροδρόμια ή στενές θέσεις σε αεροπλάνα. Για το λόγο αυτό, τα παρακάτω άνετα δώρα θα αποτελέσουν εξαιρετικές επιλογές για τους ταξιδιώτες.

Μαξιλάρι λαιμού ή μαξιλάρι Trtl

Κανένας ταξιδιώτης δεν θέλει να ξυπνήσει με δύσκαμπτους μύες στο λαιμό ή στους ώμους του.

Ένα εξαιρετικό μαξιλάρι λαιμού ταξιδιού ή ένα μαξιλάρι Trtl, όπως λέγονται, θα λύσει αυτό το πρόβλημα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα για να αγοράσετε, να το χαρίσετε στον ταξιδιώτη της ζωής σας και να βεβαιωθείτε ότι το άτομο το μεταφέρει στο αεροπλάνο για να το απολαύσει.

Μάσκα ματιών

Υπάρχουν πολλά οφέλη από τη χρήση μάσκας ματιών ενώ ταξιδεύετε. Αποκλείει το φως και σας βοηθά να κοιμάστε τον απαραίτητο ύπνο στο ταξίδι σας!

Άλλωστε, ας παραδεχτούμε ότι οι μάσκες ματιών κυκλοφορούν σε πολλά στυλ και χρώματα, καθιστώντας τις έτσι διασκεδαστικά και ελκυστικά δώρα για τους ταξιδιώτες! Δώρο α ζυγισμένη μάσκα ματιών ή μια πιο ελαφριά μάσκα ματιών με ελαστικό λουρί.

Περιτυλίγματα ταξιδιού

Τα περιτυλίγματα ταξιδιού είναι ευέλικτα – μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως κασκόλ, κουβέρτα ή μαξιλάρι.

Εάν είστε άπληστος ταξιδιώτης με διάφορες ανάγκες ενώ ταξιδεύετε, η ευελιξία ενός περιτυλίγματος ταξιδιού θα το κάνει ιδανικό για να το πάρετε εν κινήσει. Αυτή η ιδέα δώρου δεν θα σας απογοητεύσει.

Πτυσσόμενες παντόφλες

Δεν προσφέρουν όλα τα ξενοδοχεία άνετες παντόφλες, επομένως αυτή η ιδέα δώρου σίγουρα θα είναι χρήσιμη στους ταξιδιώτες. Επειδή είναι αναδιπλούμενα, καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο σε μια βαλίτσα και εξασφαλίζουν άνετη διαμονή σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο.

Χρήσιμα Ηλεκτρονικά και Gadgets

Τα ηλεκτρονικά και τα gadget γενικά κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη, αλλά αυτά τα ηλεκτρονικά είναι ειδικά χρήσιμα για τους ταξιδιώτες.

Ακουστικά ακύρωσης θορύβου

Τα ακουστικά ακύρωσης θορύβου είναι υπέροχα για ύπνο σε αεροπλάνο. Βοηθούν στον αποκλεισμό των ήχων. Με αυτόν τον τρόπο, ένας ταξιδιώτης μπορεί να ξεκουραστεί ενώ μετακινείται προς τον προορισμό του.

Εκπλήξτε τον ταξιδιώτη στη ζωή σας με ένα ζευγάρι υψηλής ποιότητας.

ΦΑΚΟΣ ΚΑΜΕΡΑΣ

Ο καλύτερος φακός κάμερας για τους ταξιδιώτες είναι αυτός που ταιριάζει στις ανάγκες τους.

Είναι σημαντικό να προσδιορίσετε τον τύπο φωτογραφίας που κάνει ένας ταξιδιώτης και το επίπεδο τεχνογνωσίας πριν του αποκτήσετε έναν νέο φακό. Μερικοί ταξιδιώτες μπορεί να χρειάζονται έναν ευρυγώνιο φακό για να αποτυπώσουν περισσότερα τοπία στις φωτογραφίες τους, ενώ άλλοι μπορεί να θέλουν έναν τηλεφακό για την άγρια ​​ζωή.

Universal τροφοδοτικό USB

Όλοι οι ταξιδιώτες θα πρέπει να έχουν ένα γενικό τροφοδοτικό. Είναι ένα εξαιρετικό αξεσουάρ για να φορτίζετε οτιδήποτε, από τηλέφωνο έως tablet εν κινήσει, ανεξάρτητα από τη χώρα που επισκέπτονται.

Βεβαιωθείτε ότι είναι συμπαγές και ελαφρύ και έχετε ένα εξαιρετικό δώρο για τον ταξιδιώτη στη ζωή σας!

Σετ αποσκευών ή σακίδιο ταξιδιού

Τα σετ αποσκευών ή τα ταξιδιωτικά σακίδια σίγουρα θα χρησιμοποιηθούν από κάθε ταξιδιώτη. Μάθετε ποιο είναι το καλύτερο δώρο για τον συχνό ταξιδιώτη στη ζωή σας, επειδή υπάρχουν πολλές ταξιδιωτικές τσάντες για να διαλέξετε – από μικρές και ελαφριές έως μεγάλες και βαρέως τύπου.

Σκεφτείτε τις ανάγκες του παραλήπτη ταξιδιωτικού δώρου: ποιος θα το χρησιμοποιήσει και πώς είναι ο τρόπος ζωής του ταξιδιού;

Ίσως ήρθε η ώρα να πάρουν ένα νέο σετ αποσκευών ή μπορεί να χρειαστούν ένα μικρότερο σακίδιο ή τσάντα που να μπορούν να κουβαλήσουν στην πλάτη ή στον ώμο τους.

Δώρα ασφάλειας και υγείας για ταξιδιώτες

Όταν σχεδιάζετε διακοπές, οι ταξιδιώτες μπορεί να ξεχάσουν την πτυχή της ασφάλειας των ταξιδιών τους. Αλλά σας καλύψαμε και μπορείτε να τους βοηθήσετε να εξετάσουν και αυτή τη σημαντική πτυχή του ταξιδιού.

Πορτοφόλι αποκλεισμού RFID

Εάν οι ταξιδιώτες θέλουν να προστατεύσουν τα διαβατήρια και τις πιστωτικές τους κάρτες από ηλεκτρονικές τσέπες, θα πρέπει να έχουν ένα πορτοφόλι που να εμποδίζει τα σήματα RFID.

Αυτό είναι ιδιαίτερα ζωτικής σημασίας για τους ταξιδιώτες που προτιμούν να εξερευνήσουν μια περιοχή με μόνο ένα πορτοφόλι παρά ένα παραδοσιακό πορτοφόλι ή σακίδιο. Ένα πορτοφόλι αποκλεισμού RFID διασφαλίζει ότι οι πληροφορίες τους έχουν ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας.

Φορητό χρηματοκιβώτιο

Δεν είναι εύκολο να αποτρέψετε την κλοπή και να διατηρήσετε τα τιμαλφή σας ασφαλή ενώ ταξιδεύετε.

Τα χρηματοκιβώτια ξενοδοχείων μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ασφαλίσετε τα τιμαλφή σας, αλλά συχνά δεν είναι πολύ ασφαλή, επειδή μερικά άτομα στο ξενοδοχείο έχουν τη δυνατότητα να επαναφέρουν το χρηματοκιβώτιο.

Το φορητό χρηματοκιβώτιο Master Lock 5900D θα είναι ο νέος καλύτερος φίλος του ταξιδιώτη! Είναι φορητό και ελαφρύ, καθιστώντας το ιδανικό για ταξιδιώτες. Απλώς μπορεί να είναι το ταξιδιωτικό δώρο που ποτέ δεν ήξεραν ότι χρειάζονταν.

Κουτί πρώτων βοηθειών ταξιδιού

Αν και μπορεί να είναι ένα βαρετό δώρο, το κιτ πρώτων βοηθειών ενός ταξιδιώτη μπορεί να είναι σωτήριο!

Παρά τη σημασία του, είναι κάτι που σχεδόν δεν έρχεται στο μυαλό όταν σχεδιάζετε διακοπές. Ένα κιτ πρώτων βοηθειών είναι εξαιρετικά πρακτικό για πεζοπόρους και κατασκηνωτές.

Απλά διασκεδαστικά δώρα για ταξιδιώτες

Παγκόσμιος Χάρτης Scratch-Off

Ένας παγκόσμιος χάρτης είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για τους ταξιδιώτες να παρακολουθούν τα ταξίδια τους ή να καταγράφουν μέρη που έχουν πάει.

Όσον αφορά τις ιδέες δώρων για ταξιδιώτες, αυτός ο χάρτης ξεχωρίζει όλα τα πλαίσια: Είναι διασκεδαστικό, φαίνεται υπέροχο σε έναν τοίχο και ένα άτομο μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να καταγράψει πού έχει βρεθεί.

Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορούν να το χρησιμοποιήσουν ως έμπνευση ενώ σχεδιάζουν μελλοντικά ταξίδια ή ονειροπολούν μια νέα περιπέτεια κοιτάζοντας όλες τις χώρες που έχουν ήδη διαγραφεί και εκείνες που πρέπει να εξερευνήσουν ακόμη.

Ταξιδιωτικό Συνδρομητικό Κουτί

Ας το παραδεχτούμε: τα συνδρομητικά κουτιά είναι διασκεδαστικά δώρα!

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τα κουτιά συνδρομής, είναι κουτιά δώρου ή πακέτα που παραδίδονται περιοδικά σε έναν πελάτη. Αν και σχετίζεται πάντα με το ενδιαφέρον τους, το περιεχόμενο του κουτιού συνήθως εκπλήσσει τον πελάτη.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι θυρίδων συνδρομής για ταξιδιώτες. Ορισμένα περιέχουν ρούχα, μερικά αξεσουάρ, gadget και άλλα περιλαμβάνουν φαγητό. Ανεξάρτητα από το περιεχόμενο, ένας ταξιδιώτης θα το λατρέψει.

Εάν δεν θέλετε να διατηρήσετε τη συνδρομή σας επ‘ αόριστον, ένας μόνο μήνας θα είναι ακόμα ένα υπέροχο δώρο. Μπορείτε είτε να ακυρώσετε τη συνδρομή αμέσως μετά την αποστολή του πρώτου πλαισίου είτε να ρωτήσετε τη συνδρομητική εταιρεία για άλλες επιλογές.

Travel Journal

Το Travel Journal είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα δώρα για τους ταξιδιώτες, καθώς τους επιτρέπει να εκφραστούν γραπτώς. Κάνει τις αναμνήσεις τους να κρατούν για πάντα.

Αυτό είναι ένα ιδανικό δώρο για έναν φίλο, τον σύντροφό σας ή ακόμα και έναν γνωστό. Είναι ένα δώρο που θα μπορούσε ακόμη και εντυπωσιάστε τον ενθουσιασμό σας καθώς θα σας θυμούνται κάθε φορά που καταγράφουν τις σκέψεις τους κατά τη διάρκεια των ταξιδιών του/της. Μιλήστε για μια συναισθηματική ιδέα δώρου που μπορούν να αγαπήσουν.

Πτυσσόμενο μπουκάλι νερού

Ένα πτυσσόμενο μπουκάλι νερού είναι μια εξαιρετική ιδέα δώρου για ταξιδιώτες που θέλουν εύκολη πρόσβαση στο νερό εν κινήσει.

Αυτά τα μπουκάλια είναι οικονομικά και επαναχρησιμοποιήσιμα. Δεν είναι ογκώδη και χωράνε εύκολα σε τσάντα ή τσάντα. Είναι ένα πολύ πρακτικό δώρο για ταξιδιώτες.

Μικρά δώρα για ταξιδιώτες

Μερικές φορές, δεν χρειάζεται να κάνουμε ένα τεράστιο δώρο. Ένα μικρό δώρο μπορεί να είναι εξίσου προσεκτική και γλυκιά χειρονομία για έναν ταξιδιώτη.

Αυτά της τελευταίας στιγμής και φθηνές ιδέες για δώρα παρακάτω θα κάνει έναν ταξιδιώτη εξίσου χαρούμενο. Επιπλέον, φτιάχνουν εξαιρετικές γεμιστές κάλτσες.

Κάλυμμα διαβατηρίου

Όπως αναφέραμε παραπάνω, τα καλύμματα διαβατηρίων είναι περιττά, αλλά διασκεδαστικά. Έρχονται σε διαφορετικά στυλ και χρώματα και προσθέτουν προσωπικότητα σε ένα διαβατήριο. Μπορείτε να εκπλήξετε κάποιον με ένα νέο κάλυμμα διαβατηρίου που ταιριάζει στο στυλ του ή να το εξατομικεύσετε με τα αρχικά του.

Ετικέτα αποσκευής

Η ετικέτα αποσκευών είναι ένα απλό δώρο που μπορείτε να προσαρμόσετε με τα αρχικά του αγαπημένου σας προσώπου.

Ως μπόνους, θα τους βοηθήσει να αναγνωρίσουν γρήγορα την αποσκευή τους κατά την παραλαβή αποσκευών. Και όπως τα καλύμματα διαβατηρίων, μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα στυλ και χρώματα. Επιλέξτε ένα μοναδικό είδος ετικέτας αποσκευών σύμφωνα με το γούστο του φίλου ή του μέλους της οικογένειάς σας!

Μαγνητική πυξίδα ή μπρελόκ για ταξιδιώτες

Αποσπάσματα όπως «Η ζωή είναι σύντομη και ο κόσμος είναι ευρύς» ή «Δεν χάνονται όλοι όσοι περιπλανώνται» σε έναν κλειδοφύλακα σίγουρα θα αγγίξουν την καρδιά του ταξιδιώτη στη ζωή σας.

Μια μαγνητική πυξίδα μπορεί να είναι χρήσιμη και στους ταξιδιώτες, καθιστώντας την ένα εξίσου προσεγμένο δώρο. Συμβολίζει επίσης το ταξίδι και την περιπέτεια.

Τελικές σκέψεις

Αυτά τα ταξιδιωτικά δώρα είναι για όποιον αγαπά τα ταξίδια και την εξερεύνηση του κόσμου. Είτε ο φίλος ή μέλος της οικογένειάς σας είναι έμπειρος ταξιδιώτης είτε μόλις ξεκινάει, αυτά τα δώρα δεν θα σας απογοητεύσουν!

Όταν επιλέγετε το τέλειο δώρο για τον ταξιδιώτη στη ζωή σας, σκεφτείτε μία από αυτές τις στοχαστικές και μοναδικές ιδέες που γιορτάζουν το πάθος τους για ταξίδια και περιπέτεια.

Αυτή η ανάρτηση δημιουργήθηκε από την Savoteur και συνδικάστηκε από Πλούτος των Geeks.
Η Nadia είναι blogger πλήρους απασχόλησης και ιδρύτρια του Nadia OnPoint. Είναι Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων που της αρέσει να διαβάζει, να γράφει και να παρακολουθεί Anime. Είναι εδώ για να σας συνδέσει με μοντέρνους οδηγούς δώρων για όλους στη ζωή σας. Όταν δεν εργάζεστε στο blog της, πιθανότατα θα τη βρείτε να διαβάζει ένα βιβλίο ή να χάνει πολύ χρόνο στο Instagram.


Schreibe einen Kommentar