Οι καλύτερες εφαρμογές για εξοικονόμηση χρημάτων ενώ ταξιδεύετε » Savoteur

0
Οι καλύτερες εφαρμογές για εξοικονόμηση χρημάτων ενώ ταξιδεύετε » Savoteur

Φορτίστε, ξεκουραστείτε και χαλαρώστε. Πολλοί άνθρωποι ονειρεύονται να μπουν σε ένα αεροπλάνο και να ταξιδέψουν κάπου για να κάνουν ακριβώς αυτό. Αλλά το κόστος του ταξιδιού μπορεί να είναι μεγάλο. Μόλις οι ταξιδιώτες αθροίσουν τα έξοδα πτήσης, ξενοδοχείου, φαγητού, μεταφοράς και περιοδείας, θα έχουν ξοδέψει μια μικρή περιουσία μόνο για να ξεφύγουν για λίγες μέρες.

Τι θα γινόταν αν υπήρχε ένας τρόπος να εξοικονομήσετε έξοδα ταξιδιού στα χέρια σας;

Πολλές εφαρμογές για κινητά προσφέρουν στους ταξιδιώτες τρόπους εξοικονόμησης μέσω συγκρίσεων τιμών και εκπτώσεων. Οι παρακάτω είναι οι καλύτερες εφαρμογές που πρέπει να χρησιμοποιήσουν οι ταξιδιώτες για να βοηθήσουν στον προγραμματισμό του επόμενου ταξιδιού τους και να εξοικονομήσουν έξοδα ταξιδιού.

Λήψη ανταμοιβών

Το Fetch Rewards είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για χρήση και συλλογή πόντων για αγορές παντοπωλείου και λιανικής και αγορές βενζίνης. Οι χρήστες Fetch μπορούν στη συνέχεια να εξαργυρώσουν τους πόντους ανταμοιβής τους και να τους μετατρέψουν σε δωρεάν δωροκάρτες που μπορεί να συμβάλει στη μείωση του ταξιδιωτικού τους κόστους.

Το Airbnb είναι μια δημοφιλής επιλογή αντί για συχνά ακριβά ξενοδοχεία. Επιπλέον, συμβαίνει απλώς η Airbnb να διαθέτει δωροκάρτες στο Fetch Rewards. Η εξοικονόμηση ακόμη περισσότερων διανυκτερεύσεων με δωροκάρτες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τους πόντους σας από την εφαρμογή Fetch Rewards.

Η Fetch έχει επίσης συνεργασία με τις αεροπορικές εταιρείες Delta και Southwest. Ανάλογα με την απόσταση, τα αεροπορικά ταξίδια είναι συχνά το πιο σημαντικό κόστος. Η χρήση σημείων Fetch Rewards προς δωροκάρτες κατά την αγορά εισιτηρίων για οποιαδήποτε αεροπορική εταιρεία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βοηθήσετε έκπτωση σε σημαντικό κόστος μετακίνησης.

Οι δωροκάρτες για την Uber, που διατίθενται επίσης στο Fetch Rewards, είναι ένας άλλος εξαιρετικός τρόπος για να εξοικονομήσετε κόστος μεταφοράς με ταξίδια εντός πόλης.

Όταν έρθει η ώρα να προγραμματίσετε το ταξίδι σας, ρίξτε μια ματιά στην ενότητα ταξιδιών στην καρτέλα Ανταμοιβές της εφαρμογής Λήψη για επιλογές δωροκάρτας. Θυμηθείτε να κρατήσετε και να σαρώσετε όλες τις αποδείξεις για επιλέξιμες αγορές για να κερδίσετε πόντους. Ένας άλλος τρόπος για να προσθέσετε πόντους γρήγορα είναι μέσω παραπομπών φίλων και οικογένειας.

Η εφαρμογή Fetch Rewards είναι διαθέσιμη για λήψη στο Android και μήλο συσκευές.

Airbnb

Μιλώντας για την Airbnb, έχουν επίσης μια εύχρηστη εφαρμογή που μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση χρημάτων στους ταξιδιώτες. Οι ταξιδιώτες μπορούν συχνά να βρουν πιο ευρύχωρα ιδιωτικά καταλύματα στο Airbnbs με πολύ χαμηλότερο κόστος από το να αποκτήσουν ένα δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο. Για παρατεταμένες διαμονές ή όταν επισκέπτονται πολλές τοποθεσίες, οι ταξιδιώτες θα πρέπει να ανατρέξουν στην Airbnb για πιθανή εξοικονόμηση κόστους.

Είδος ξύλινης βάρκας

Το Kayak είναι μια μηχανή μετα-αναζήτησης που βοηθά τους καταναλωτές να βρουν τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια για τον ταξιδιωτικό προορισμό τους. Εκτός από την εξοικονόμηση πόρων, το Kayak βοηθά τους ταξιδιώτες να εξοικονομήσουν χρόνο επισκεπτόμενοι κάθε ιστότοπο για να ελέγξουν τις τιμές. Διατίθενται επίσης ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα για αγορές σύγκρισης.

Διατίθενται επίσης στο Kayak ειδοποιήσεις τιμών. Το εργαλείο Πρόβλεψης Τιμών ειδοποιεί τους χρήστες όταν αναμένει πτώση ή αύξηση των τιμών των αεροπορικών εισιτηρίων την ερχόμενη εβδομάδα. Πολλοί ταξιδιώτες φοβούνται την υπερβολική πληρωμή, οπότε το να γνωρίζουν ότι τα εισιτήρια αγοράστηκαν τη σωστή στιγμή μπορεί να είναι ανακούφιση.

Χοάνη

Το Hopper έχει αρκετούς ταξιδιωτικούς συνεργάτες, όπως τουριστικούς πίνακες, που τους επιτρέπει να προσφέρουν αποκλειστικές προσφορές και εκπτώσεις στους ταξιδιώτες. Το Hopper παρέχει μειωμένες τιμές για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Οι χρήστες μπορούν επίσης να κερδίσουν πόντους επιβράβευσης που αναφέρονται ως «μετρητά καρότο», που ισοδυναμούν με 1 USD, κάτι που επιτρέπει επιπλέον εξοικονόμηση μετρητών.

Οι χρήστες μπορούν να κερδίσουν ανταμοιβές σε μετρητά καρότο όταν κάνουν κράτηση πτήσεων, ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων μέσω της εφαρμογής. Το Hopper είναι μια δωρεάν εφαρμογή και είναι ένα διαπιστευμένο ταξιδιωτικό γραφείο.

Skyscanner

Το Skyscanner επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν κράτηση για πτήσεις, ξενοδοχεία και ενοικιάσεις αυτοκινήτων για την επόμενη περιπέτειά τους. Το Skyscanner είναι ένα εργαλείο σύγκρισης τιμών που συνεργάζεται με εκατοντάδες αεροπορικές εταιρείες και ξενοδοχεία και με ταξιδιωτικά γραφεία σε όλο τον κόσμο, όπως Expedia, Priceline, Orbitz και άλλα. Η φιλική προς το χρήστη διεπαφή του Skyscanner διευκολύνει την πλοήγηση στην εφαρμογή και την εύρεση καλών προσφορών.

Booking.com

Η Booking.com ξεπερνά το να μπορεί να κάνει κράτηση για πτήσεις, ξενοδοχεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και πακέτα όπως άλλες εφαρμογές αυτού του είδους. Επιτρέπει επίσης στους ταξιδιώτες να βρουν περιηγήσεις, αξιοθέατα και δραστηριότητες σε χιλιάδες πόλεις σε εξαιρετικές τιμές.

Waze

Εάν νοικιάζετε αυτοκίνητο και περιηγείστε μόνοι σας σε διαφορετικούς ιστότοπους, το Waze είναι μια εξαιρετική εφαρμογή που μπορείτε να έχετε στη διάθεσή σας. Το Waze λειτουργεί σε πληροφορίες που προέρχονται από πλήθος χρηστών εφαρμογών σχετικά με τις οδικές συνθήκες, όπως κυκλοφοριακή συμφόρηση, κατασκευές, ατυχήματα, ακόμη και παγίδες ταχύτητας της αστυνομίας. Οι ταξιδιώτες σε ξένες πόλεις θα επωφεληθούν από τη βοήθεια βήμα προς βήμα, η οποία μπορεί να βοηθήσει τους οδηγούς να μην κάνουν περιττές διαδρομές ή να χαθούν και να σπαταλήσουν χρήματα για βενζίνη.

Νόμισμα XE

Το νόμισμα XE είναι ό,τι χρειάζεται ένας ταξιδιώτης για την ανταλλαγή διεθνών νομισμάτων. Οι ταξιδιώτες μπορούν να εξοικονομήσουν χρεώσεις παρακολουθώντας τις συναλλαγματικές ισοτιμίες. Οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν χρήματα σε 65 νομίσματα σε περισσότερες από 170 χώρες, να παρακολουθούν έως και 10 νομίσματα, να βλέπουν ιστορικά γραφήματα, να ρυθμίζουν ειδοποιήσεις και να λαμβάνουν ειδοποιήσεις όταν αλλάζουν οι τιμές.

Ξενοδοχείο απόψε

Το Hotel Tonight επιτρέπει σε ταξιδιώτες που είναι προγραμματιστές της τελευταίας στιγμής ή έχουν ευέλικτο χρονοδιάγραμμα, να κάνουν κράτηση για διαμονή έως και επτά ημέρες πριν από τη διαμονή τους και ακόμη και για το ίδιο βράδυ. Οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν ορισμένα ξενοδοχεία ως αγαπημένα και να λάβουν συγκεκριμένες πληροφορίες τιμών. Οι καταναλωτές μπορούν επίσης να κάνουν κράτηση σε ξενοδοχεία για λογαριασμό της οικογένειας, των φίλων και των συναδέλφων τους.

Το Hotels Tonight διαθέτει επίσης πρόγραμμα αφοσίωσης πελατών. Όσο περισσότεροι καταναλωτές χρησιμοποιούν την εφαρμογή για κρατήσεις, τόσο περισσότερο η εφαρμογή θα βοηθήσει στο ξεκλείδωμα των επιπέδων που παρέχουν πρόσβαση σε αποκλειστικές επιπλέον εκπτώσεις. Η HT επίσης δεν έχει ημερομηνίες συσκότισης.

Περίληψη

Το κόστος του ταξιδιού μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο για πολλούς ανθρώπους που θέλουν να εξερευνήσουν νέες τοποθεσίες. Οι δωρεάν εφαρμογές μπορούν να βοηθήσουν τους ταξιδιώτες να εξοικονομήσουν κόστος για πτήσεις, ξενοδοχεία ή Airbnbs, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και τουριστικά αξιοθέατα. Αυτές οι εφαρμογές μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε τα ταξίδια πιο οικονομικά και, με λίγη τύχη, πιο συχνά.
Η Nadia είναι συνδημιουργός και συγγραφέας του ιστολογίου Αυτή η μαμά φλέγεται, ένα μέρος όπου οι πολυάσχολες μαμάδες μπορούν να βρουν ιδέες για οικογενειακά γεύματα, παιδικές δραστηριότητες και συμβουλές για εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων, καθώς και να σχετίζονται με κοινές εμπειρίες στη μητρότητα. Είναι επίσης ανεξάρτητος συγγραφέας, κυρίως στους τομείς του lifestyle και των προσωπικών οικονομικών.


Schreibe einen Kommentar