Η Συμβουλή της Εβδομάδας UF/IFAS υποστηρίζει ότι οι δοκιμές με υποκείμενα στα εσπεριδοειδή της Φλόριντα επωφελούνται από τη συνέπεια.

Η συμβουλή της εβδομάδας UF/IFAS μοιράστηκε πληροφορίες σχετικά με όλες τις τρέχουσες δοκιμές αγροτεμαχίων που βρίσκονται σε εξέλιξη στη βιομηχανία εσπεριδοειδών της Φλόριντα. Ο Bill Castle, ομότιμος καθηγητής στο Κέντρο Έρευνας και Εκπαίδευσης Εσπεριδοειδών (CREC) του Ινστιτούτου Τροφίμων και Γεωργικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Φλόριντα (UF/IFAS) στη λίμνη Άλφρεντ, μοιράστηκε γνώσεις σχετικά με τις δοκιμές υποκείμενων υλικών στο το άρθρο Συμβουλή της εβδομάδας. Δείτε τις λεπτομέρειες παρακάτω.

Συνέπεια στις δοκιμές πεδίου Rootstock

Ο Castle υποστήριξε ότι οι δοκιμές πεδίου Florida Rootstock λειτουργούν υπό μοναδικές συνθήκες, όπως:

  1. «Υπάρχει ένας άνευ προηγουμένου αριθμός από αυτά σε εξέλιξη ή σύντομα θα φυτευτούν. Οι χορηγοί είναι πολλοί, όπως το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, το Υπουργείο Γεωργίας των Η.Π.Α., το Ίδρυμα Έρευνας και Ανάπτυξης Εσπεριδοειδών, το Ίδρυμα Έρευνας και Δοκιμών Επιτόπιας Εσπεριδοειδών και η Ομάδα Συντονισμού πολλών Υπηρεσιών. Έτσι, το γήπεδο έχει κυριολεκτικά γεμίσει».
  2. „Το ενδιαφέρον για μια πιο προσεκτική εξέταση όλων των δεδομένων των δοκιμών έχει αυξηθεί.“
  3. «Οι ενδημικές συνθήκες πεδίου όπως το HLB, οι αλλαγές ιδιοκτησίας και η ανάπτυξη έχουν καταστήσει πιο δύσκολη τη διεξαγωγή μιας δοκιμής αρκετά μεγάλης διάρκειας για τη συλλογή χρήσιμων δεδομένων».

Δεδομένου ότι χρησιμοποιούνται τόσα πολλά διαφορετικά υποκείμενα, είναι δύσκολο να αξιολογηθεί ένα υποκείμενο έναντι ενός άλλου όταν υπάρχουν παράγοντες όπως διαφορετικές συνθήκες τοποθεσίας. Ο Castle υποστήριξε ότι είναι καλύτερο να αξιολογήσουμε πώς αποδίδει ένα υποκείμενο με συνέπεια σε όλες τις δοκιμές του υποκείμενου.

Η Griffin Fertilizer δεσμεύεται να βοηθά τόσο τους καλλιεργητές όσο και τους κτηνοτρόφους να λαμβάνουν ορθές γεωπονικές και οικονομικές αποφάσεις προκειμένου να μεγιστοποιήσουν την υγεία του άλσους και των βοσκοτόπων τους. Ως πλήρης υπηρεσίαπροσαρμοσμένο μπλέντερ ξηρών & υγρών λιπασμάτωνκαι διανομέας προϊόντων φυτοπροστασίας, θα συνεχίσουμε την αποστολή μας για την περαιτέρω προώθηση της γεωργίας της Φλόριντα. Για ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με το αγρόκτημα ή το βοσκότοπό σας,επικοινωνήστε μαζί μαςκαι ένας από την ομάδα μας θα είναι σε επαφή.