Μια ματιά στην ενημέρωση για τις ασθένειες του καρπουζιού

0
Μια ματιά στην ενημέρωση για τις ασθένειες του καρπουζιού

Εξερευνήστε τις τρέχουσες ενημερώσεις για τις ασθένειες του καρπουζιού μέχρι στιγμής στην εποχή της Φλόριντα για τη Βόρεια Φλόριντα.

Περιφερειακός εξειδικευμένος αντιπρόσωπος επέκτασης στο Live Oak, Florida, ο Bob Hochmuth, μοιράστηκε ενημερώσεις σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της εποχής του καρπουζιού όσον αφορά τις ασθένειες του καρπουζιού στη Βόρεια Φλόριντα, σύμφωνα με ένα άρθρο Ειδική Βιομηχανία Καλλιεργειών. Αν και δεν υπάρχουν σημαντικές ανησυχίες, το Hochmuth ήθελε οι καλλιεργητές να παραμείνουν σε επαγρύπνηση και να συμβαδίζουν με τα προληπτικά προγράμματα. «Προσπαθούμε να τους δώσουμε συμβουλές για το πού μόλις αρχίσουμε να βλέπουμε τα πράγματα από νωρίς, επειδή έχουμε την προοπτική ολόκληρης της περιοχής και όχι απλώς ένα μεμονωμένο πεδίο, μπορούμε να τους δώσουμε μια πολύ καλή ιδέα για το τι πρέπει να προσέξουν για», είπε στο άρθρο. Δείτε τις λεπτομέρειες παρακάτω.

Ενημέρωση για τις ασθένειες του καρπουζιού

Νόσος περονόσπορου. Αν και ο downy δεν έχει κάνει ακόμη την εμφάνισή του φέτος, ο Hochmuth είπε, «Παρακολουθούμε πολύ στενά το (downy) γιατί αυτό είναι το επόμενο που αν δεν χρειαστεί να το αντιμετωπίσουμε, θα ήταν φοβερό. Είναι μια δαπανηρή θεραπεία και οι θεραπείες επηρεάζουν μόνο τον πούπουλο. Δεν μας βοηθούν σε τίποτα άλλο».

Νόσος ουλικού στελέχους. Δεδομένου ότι αυξάνεται, ο Hochmuth υποστήριξε ότι οι καλλιεργητές καρπουζιού πρέπει να εξετάσουν τις εφαρμογές τους για μυκητοκτόνα. «Νομίζω ότι αυτό είναι που φαίνεται να κάνει μια μικρή αύξηση. Ο καιρός μας έχει ευνοήσει ως επί το πλείστον. Τίποτα δεν φαίνεται να είναι πολύ τρομακτικό και να απογειώνεται, αλλά ενώ πριν, είχαμε μόνο μια χούφτα που εισήλθε στις μεταμοσχεύσεις, τώρα είναι λίγο περισσότερο από αυτό», είπε ο Hochmuth στο άρθρο.

Όσον αφορά τη θεραπεία, το άρθρο συνιστά ότι «Το Inspire Super παρέχει εξαιρετικό έλεγχο, ενώ το Luna Experience μια άλλη καλή επιλογή για την ουλίτιδα. Και οι δύο εφαρμογές πρέπει να έχουν ένα διάστημα επτά ημερών πριν από τη συγκομιδή. Καθώς οι παραγωγοί φτάνουν σε 7 έως 10 ημέρες από την αρχική συγκομιδή, μπορεί να θέλουν να χρησιμοποιήσουν ένα από αυτά τα υλικά, είναι μια πρόκληση να τηρούν ένα διάστημα 7 ημερών πριν από τη συγκομιδή μετά την έναρξη της συγκομιδής.“

Ωίδιο. Ο Χόχμουθ συμβούλεψε τους καλλιεργητές να παραμείνουν στην κορυφή των προληπτικών μυκητοκτόνων προγραμμάτων τους για το ωίδιο. Το άρθρο συνιστούσε ότι «Οι παραγωγοί θα πρέπει να εναλλάσσονται μεταξύ Quintec και Procure μαζί με ένα μυκητοκτόνο ευρέος φάσματος όπως το Mancozeb ή το Chlorothalonil, εάν δεν υπάρχει ουλώδης μίσχος».

Η Griffin Fertilizer δεσμεύεται να βοηθά τόσο τους καλλιεργητές όσο και τους κτηνοτρόφους να λαμβάνουν ορθές γεωπονικές και οικονομικές αποφάσεις προκειμένου να μεγιστοποιήσουν την υγεία του άλσους και των βοσκοτόπων τους. Ως πλήρης υπηρεσίαπροσαρμοσμένο μπλέντερ ξηρών & υγρών λιπασμάτωνκαι διανομέας προϊόντων φυτοπροστασίας, θα συνεχίσουμε την αποστολή μας για την περαιτέρω προώθηση της γεωργίας της Φλόριντα. Για ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με το αγρόκτημα ή το βοσκότοπό σας,επικοινωνήστε μαζί μαςκαι ένας από την ομάδα μας θα είναι σε επαφή.

Schreibe einen Kommentar