Μετατροπή ενός σπιτιού για σκύλους σε κοτέτσι Ο Χίπυ που στέκεται σπίτι

2
Μετατροπή ενός σπιτιού για σκύλους σε κοτέτσι Ο Χίπυ που στέκεται σπίτι

μετατρέψτε ένα σπίτι σκυλιών σε κοτέτσι

Εδώ είναι τα γλυκά μας μεταξένια κοτόπουλα… Η κόρη μου έχει αυτά τα μωρά ως «κοτόπουλα επίδειξης» για 4 ώρες. Δεν είναι αξιολάτρευτα;

Τις είχαμε χωριστά από τις άλλες κότες μιας και ήταν εκθετικά πουλιά και το κοτέτσι τους ήταν απλώς ένα ανοιχτό κουτί. Έκανε το κόλπο, αλλά θέλαμε να βεβαιωθούμε ότι ήταν καλύτερα προστατευμένοι.

τα βήματα

Χωρίς άλλα χρήματα στον προϋπολογισμό των ζώων για ένα νέο κοτέτσι, αποφάσισα να χρησιμοποιήσω αυτό που είχαμε ήδη, ένα σπίτι σκυλιών που κατέβηκα από το Freecycle.

Εκτός από το ότι ο σύζυγός μου πέρασε μια ή δύο νύχτες εκεί, δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, ο σκύλος μου ΔΕΝ του αρέσει να είναι πολύ έξω.

Θα προτιμούσε να είναι μέσα στο ωραίο ζεστό κρεβάτι της. Λοιπόν, έπιασα δουλειά. Μετά από ένα γρήγορο ταξίδι στο Menard’s για να πάρω μερικούς μεντεσέδες και ένα χερούλι για 7 $, ήμουν στο δρόμο για να φτιάξω ένα νέο σπίτι για τα μωρά.

Πρώτα, έπρεπε να βγάλω μια από τις πλευρές της οροφής του σπιτιού.

Έπειτα, έπρεπε να βεβαιωθώ ότι όλα τα καρφιά ήταν έξω… και το άτομο που το κατασκεύασε σίγουρα ήθελε να βεβαιωθεί ότι ήταν ασφαλές! Μόνο σε αυτή την πλευρά της οροφής υπήρχαν 20 καρφιά! Μερικοί ήταν πιο πεισματάρηδες από άλλους, απαιτώντας από εμένα να το σφυρίσω από κάτω.

Στη συνέχεια, έπρεπε να μετρήσω τους μεντεσέδες και να σημειώσω το σημείο για να τρυπήσω εκ των προτέρων μια τρύπα για να βιδώσω τους μεντεσέδες. Αφού άνοιξαν οι μεντεσέδες, έπρεπε να βάλω τη λαβή στο πλάι για να μπορέσουμε να την ανοίξουμε και να πάρουμε τα μεταξένια φαγητά, νερό και να ελέγξουμε το κουτί φωλιάς για αυγά.

Βάζουμε λίγο άχυρο στον πάτο, μαζί με το φαγητό και το νερό τους και βάζουμε το τρέξιμο τους στο σπίτι. Θα τους αφήσω να „βγούν“ μόλις συνηθίσουν σε αυτό το νέο σπίτι. Και βιόλα! Ένα σκυλόσπιτο που μετατράπηκε σε κοτόπουλα! Το όλο έργο μου κόστισε μόνο 7 $! Και φαίνονται τόσο χαρούμενοι, έτσι δεν είναι;

Ποιο είναι το αγαπημένο σας σχέδιο για κοτέτσι; Έχετε δοκιμάσει να μετατρέψετε ένα σπίτι σκυλιών στο παρελθόν; Φροντίστε να το καρφιτσώσετε αυτό για αργότερα

Schreibe einen Kommentar