Η Sasaki επεκτείνεται σε νέο γραφείο στο κέντρο του Ντένβερ

0
Η Sasaki επεκτείνεται σε νέο γραφείο στο κέντρο του Ντένβερ
Από το άνοιγμα το 2020, η τοποθεσία του Sasaki στο Ντένβερ έχει θέσει σε κίνηση πολλά έργα που θα επηρεάσουν τη δημόσια σφαίρα σε όλο το Κολοράντο. Στη φωτογραφία: RiNo Streetscape Designs, Dumke Arts Plaza, Foothills Mall Revelopment Plan και DEN Real Estate Strategic Development Plan.

Η αυξανόμενη ομάδα της Sasaki στο Ντένβερ επεκτάθηκε σε ένα νέο γραφείο στο κέντρο του Ντένβερ, Κολοράντο, ΗΠΑ. Η Sasaki άνοιξε ένα αποκλειστικό γραφείο στο Ντένβερ του Κολοράντο το 2020 για την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών σε όλες τις Δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά.

Το γραφείο του Ντένβερ διευθύνεται από τους διευθυντές και τους συνεργάτες διευθυντές Anna Cawrse και Joshua Brooks. Η ομάδα του Ντένβερ έχει αυξηθεί σε 19 σχεδιαστές και σχεδιαστές σε διάφορους κλάδους και επίπεδα, και συνεχίζει να προσελκύει ταλέντα στην περιοχή. Το νέο γραφείο της Sasaki στο Ντένβερ βρίσκεται στη διεύθυνση 414 14th Street, Suite 250 στο ιστορικό κτίριο διοίκησης του δημόσιου σχολείου του Ντένβερ.

Από τότε που άνοιξε το γραφείο μας στο Ντένβερ, η Sasaki ξεκίνησε και ολοκλήρωσε πολλά συναρπαστικά έργα που θα επηρεάσουν την ακίνητη περιουσία και τη δημόσια σφαίρα σε όλο το Κολοράντο. Πολλά έργα περιλαμβάνουν προσπάθειες όπου η διεπιστημονική μας ομάδα αρχιτεκτόνων, αρχιτεκτόνων τοπίου και σχεδιαστών έχει οδηγήσει σε καινοτόμα γενικά σχέδια για πελάτες πανεπιστημιούπολης, εμπορικούς και δημοτικούς πελάτες. Το Foothills Mall Revelopment στο Fort Collins επαναπροσδιορίζει ένα μη λειτουργικό εμπορικό κέντρο ως μια νέα, ακμάζουσα αστική περιοχή και το γενικό σχέδιο της πανεπιστημιούπολης του Πανεπιστημίου του Κολοράντο Boulder καθορίζει ένα όραμα 30 ετών για την πανεπιστημιούπολη. Το Στρατηγικό Σχέδιο Μη Αεροπορικής Ακίνητης Περιουσίας της DEN καθορίζει μια σειρά από πανεπιστημιουπόλεις μικτής χρήσης φωλιασμένες στο μοναδικό τοπίο λιβάδι του Διεθνούς Αεροδρομίου του Ντένβερ, επιτρέποντας τη ζωή σε νέες χρήσεις κατασκευής, γραφείων και λιανικής και φιλοξενίας. Όλες αυτές οι προσπάθειες βασικού σχεδιασμού συνδυάζουν τον αστικό σχεδιασμό με τη στρατηγική σκέψη που προσθέτει αξία στους πελάτες μας και στις γύρω κοινότητες.

Εκτός από τις προσπάθειες σχεδιασμού μας, ο Sasaki εργάζεται επίσης σε μια σειρά από φιλόδοξα έργα σχεδιασμού του δημόσιου τομέα, όπως το Dumke Arts Plaza στο Ogden της Γιούτα, ένας καινοτόμος αστικός χώρος που ενώνει την κοινότητα γύρω από την τέχνη. Μια άλλη δημοφιλής γειτονιά των τεχνών, το Denver’s River North Art District, υποβάλλεται σε μια δημόσια βασική προσπάθεια σχεδιασμού για τη δημιουργία ασφαλών και άνετων τοπίων δρόμων και χώρων συγκέντρωσης. Πίσω στο κέντρο του Ντένβερ, η Sasaki εργάζεται για να ενεργοποιήσει την ανάπτυξη της αγοράς Denargo κατά μήκος της άκρης του ποταμού με τέχνες, αναψυχή και λιανική. Σε όλες αυτές τις προσπάθειες, οι διεπιστημονικές μας ομάδες συνεργάστηκαν για να συνδυάσουν τη φόρμα και τη λειτουργία σε εμβληματικά νέα μέρη.

The post Το Sasaki επεκτείνεται σε νέο γραφείο στο κέντρο του Ντένβερ εμφανίστηκε πρώτα στο World Landscape Architecture. Ντέμιαν Χολμς

Schreibe einen Kommentar