Ενημερώσεις αγοράς και παραγωγής για πιπεριές

0
Ενημερώσεις αγοράς και παραγωγής για πιπεριές

Δείτε ενημερώσεις για τις πιπεριές που αφορούν την τρέχουσα αγορά και την παραγωγή από ένα μέλος του κλάδου.

Σε πρόσφατη συνέντευξη, ο παραγωγός πιπεριάς Neil Mazal, με τα Farms and Vegetables της East Coast στη λίμνη Worth της Φλόριντα, μοιράστηκε ενημερώσεις για τις πιπεριές σχετικά με την τρέχουσα αγορά και παραγωγή. Οι ενημερώσεις κοινοποιήθηκαν στο ένα άρθρο Ειδική Βιομηχανία Καλλιεργειών. Δείτε τις ενημερώσεις παρακάτω.

Ενημερώσεις για το Peppers

Στη Φλόριντα, οι πιπεριές καλλιεργούνται από τον Οκτώβριο έως τον Ιούνιο. Η πολιτεία Sunshine είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πολιτεία για την καλλιέργεια πιπεριών στις ΗΠΑ, πίσω από την Καλιφόρνια. Δυστυχώς, η παραγωγή πιπεριού της Φλόριντα – μετρούμενη τόσο σε στρέμματα που καλλιεργούνται όσο και σε σοδειές λιβρών – έχει μειωθεί την τελευταία δεκαετία περίπου. Η Γεωργία συνεισφέρει επίσης ένα μικρό μέρος των πιπεριών που παράγονται στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το άρθρο, οι σχετικές ενημερώσεις για τις πιπεριές περιλαμβάνουν:

  • «Η αγορά της κόκκινης πιπεριάς είναι πολύ δυνατή. Υπήρχε ένα ξέπλυμα κόκκινης πιπεριάς από το Μεξικό που έχει στεγνώσει. Το χωράφι που καλλιεργείται κόκκινη πιπεριά στη Φλόριντα έχει τελειώσει.
  • Ο Καναδάς δεν είναι έτοιμος για παραγωγή κόκκινης πιπεριάς. Ο όγκος δεν αναμένεται μέχρι τις 23 Μαΐου.
  • Οι τρέχουσες τιμές για την πράσινη πιπεριά είναι στο χαμηλό εύρος των $20.
  • Η Φλόριντα εξακολουθεί να παράγει μικρό όγκο πιπεριού.
  • Η Γεωργία ξεκινά αργά φέτος μετά το πάγωμα του Μαρτίου. Ο ζεστός καιρός αναμένεται να βοηθήσει στην πρόοδο της παραγωγής τις επόμενες δύο ημέρες.
  • Υπήρξαν προβλήματα ασθενειών και ζημιές από τον τρυγόνι της πιπεριάς στη Φλόριντα.
  • Οι ιστορικές υψηλές τιμές οφείλονταν στον καιρό και στο ότι η Καλιφόρνια φύτεψε λιγότερο προϊόν. Αυτό οφείλεται στο υψηλό κόστος, τα υλικά, την εργασία και την έλλειψη διαθέσιμου νερού».

Η Griffin Fertilizer δεσμεύεται να βοηθά τόσο τους καλλιεργητές όσο και τους κτηνοτρόφους να λαμβάνουν ορθές γεωπονικές και οικονομικές αποφάσεις προκειμένου να μεγιστοποιήσουν την υγεία του άλσους και των βοσκοτόπων τους. Ως πλήρης υπηρεσίαπροσαρμοσμένο μπλέντερ ξηρών & υγρών λιπασμάτωνκαι διανομέας προϊόντων φυτοπροστασίας, θα συνεχίσουμε την αποστολή μας για περαιτέρω προώθηση της γεωργίας της Φλόριντα. Για ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με το αγρόκτημα ή το βοσκότοπό σας,επικοινωνήστε μαζί μαςκαι ένας από την ομάδα μας θα είναι σε επαφή.

Schreibe einen Kommentar