Δείτε την τρέχουσα κατάσταση και τα αποτελέσματα της έρευνας για ένα σταθερό αντιμικροβιακό πεπτίδιο στη Φλόριντα και αλλού για την καταπολέμηση του πρασίνου των εσπεριδοειδών.

Το 2020, επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια Ρίβερσαϊντ (UCR) ανακοίνωσαν την ανακάλυψη ενός αντιμικροβιακού πεπτιδίου που προέρχεται από αυστραλιανά δακτυλικά λάιμ, συγγενή άγριων εσπεριδοειδών, που μπορεί να θεραπεύσει και να προστατεύσει τα εσπεριδοειδή από το πρασίνισμα των εσπεριδοειδών. Οι ερευνητικές δοκιμές ξεκίνησαν καθώς ερευνητές παντού προσπάθησαν να αναπτύξουν αυτήν την επιλογή για την καταπολέμηση του πρασίνου των εσπεριδοειδών. Πρόσφατο Άρθρο για τη βιομηχανία εσπεριδοειδών αναφέρθηκε σε μια πρωτοβουλία πολλών κρατών για τη δοκιμή του σταθερού αντιμικροβιακού πεπτιδίου ή SAMP. Δείτε τις λεπτομέρειες παρακάτω.

Έρευνα για τη Σταθερή Έρευνα Αντιμικροβιακών Πεπτιδίων

Το άρθρο κοινοποίησε τις διάφορες δοκιμές και δοκιμές του σταθερού αντιμικροβιακού πεπτιδίου (SAMP) που ολοκληρώθηκαν ή βρίσκονται σε εξέλιξη. Αυτά περιλαμβάνουν:

  • Οι ερευνητές του UC πραγματοποίησαν τρεις δοκιμές σε θερμοκήπια χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή SAMP σε δέντρα θετικά για HLB. Βρήκαν ότι οι εφαρμογές SAMP μείωσαν τον βακτηριακό τίτλο και ανέστειλαν τα συμπτώματα της νόσου. Βρήκαν επίσης ότι οι εφαρμογές SAMP επάγουν τις ανοσολογικές αποκρίσεις του φυτού. Σύμφωνα με το άρθρο, δύο δοκιμές σε θερμοκήπια «έδειξαν επίσης ότι το SAMP χρησίμευε ως προστατευτικό σε νεαρά δέντρα για να τα προστατεύσει από μελλοντική μόλυνση».
  • Οι δοκιμές πεδίου της Φλόριντα στο UF/IFAS CREC συνεχίζονται από το 2020 μέχρι το τέλος αυστραλιακη σταθερό αντιμικροβιακό πεπτίδιο (MaSAMP). Σύμφωνα με το άρθρο, οι δοκιμές «αξιολόγησαν με επιτυχία πιθανές εμπορικές συνθέσεις και μοτίβα χρήσης, συμπεριλαμβανομένης της συγκέντρωσης, του ρυθμού και του χρόνου εφαρμογής». Υπάρχουν 29 δοκιμές πεδίου σε εξέλιξη το 2022 με 1.500 πορτοκαλιές, με 18 δοκιμές σε εξέλιξη στη Φλόριντα. Αυτές οι δοκιμές δοκιμάζουν την «αποτελεσματικότητα των σκευασμάτων MaSAMP και των μοτίβων χρήσης σε ένα ευρύ φάσμα περιβαλλοντικών και πολιτισμικών συνθηκών», καθώς και «τον αντίκτυπο του MaSAMP στο ντοΛας, ασιατικές ψύλλες εσπεριδοειδών, συμπτώματα ασθένειας, απόδοση καρπού, πτώση φρούτων και ποιότητα χυμού.

Η Griffin Fertilizer δεσμεύεται να βοηθά τόσο τους καλλιεργητές όσο και τους κτηνοτρόφους να λαμβάνουν ορθές γεωπονικές και οικονομικές αποφάσεις προκειμένου να μεγιστοποιήσουν την υγεία του άλσους και των βοσκοτόπων τους. Ως πλήρης υπηρεσίαπροσαρμοσμένο μπλέντερ ξηρών & υγρών λιπασμάτωνκαι διανομέας προϊόντων φυτοπροστασίας, θα συνεχίσουμε την αποστολή μας για την περαιτέρω προώθηση της γεωργίας της Φλόριντα. Για ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με το αγρόκτημα ή το βοσκότοπό σας,επικοινωνήστε μαζί μαςκαι ένας από την ομάδα μας θα είναι σε επαφή.