Ενημέρωση για την ένεση βακτηριοκτόνων στα εσπεριδοειδή

0
Ενημέρωση για την ένεση βακτηριοκτόνων στα εσπεριδοειδή

Οι ερευνητές μοιράστηκαν ενημερώσεις σχετικά με την έγχυση βακτηριοκτόνων στα εσπεριδοειδή κατά τη διάρκεια του Ινστιτούτου Καλλιεργητών Εσπεριδοειδών της Φλόριντα.

Βακτηριοκτόνα θεωρήθηκε ότι ήταν μια πιθανή «ασημένια σφαίρα» για την καταπολέμηση της πρασίνισης των εσπεριδοειδών πριν από μερικά χρόνια, αλλά οι καλλιεργητές δεν είχαν υψηλά επίπεδα επιτυχίας μαζί τους στον αγρό. Μια εξήγηση ήταν ότι τα βακτηριοκτόνα δεν έφταναν στα εσωτερικά μέρη του δέντρου με διαφυλλικούς ψεκασμούς. Στη συνέχεια άρχισε η έρευνα για την έγχυση βακτηριοκτόνων στα εσπεριδοειδή για να διαπιστωθεί εάν οι ερευνητές θα μπορούσαν να βρουν έναν εύκολο, οικονομικό τρόπο για να παραδώσουν τις θεραπείες στα εσωτερικά μέρη των δέντρων. Στο πρόσφατο Ινστιτούτο Καλλιεργητών Εσπεριδοειδών της Φλόριντα, ο Rick Dantzler, COO του Ιδρύματος Έρευνας και Ανάπτυξης Εσπεριδοειδών (CRDF), μοιράστηκε μια ενημέρωση σχετικά με μια μελέτη για την ένεση βακτηριοκτόνων, η οποία είναι ένα έργο που χρηματοδοτείται από το CRDF, σύμφωνα με ένα άρθρο της βιομηχανίας εσπεριδοειδών. Δείτε τις λεπτομέρειες παρακάτω.

Έρευνα για την ένεση βακτηριοκτόνων στα εσπεριδοειδή

Η μελέτη αξιολόγησε διαφορετικές μεθόδους ένεσης για οξυτετρακυκλίνη. Στο άρθρο ο Dantzler είπε: «Συνεργαζόμαστε με τέσσερις εταιρείες που έχουν τέσσερα διαφορετικά σκευάσματα οξυτετρακυκλίνης και έχουν τέσσερις διαφορετικές μεθόδους έγχυσης για τη μετακίνηση του υλικού στα δέντρα. Η προκαταρκτική εργασία είναι εξαιρετικά ενθαρρυντική. Η Ute Albrecht, με το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, έχει συμμετάσχει σε αυτήν την έρευνα και πιστεύει ότι μπορεί να είναι δυνατό να γίνονται αυτές οι εφαρμογές κάθε δεύτερη χρονιά, γεγονός που μειώνει σημαντικά την τιμή».

Το άρθρο υποστηρίζει ότι όσον αφορά την έγχυση βακτηριοκτόνων στα εσπεριδοειδή, «οι δοκιμές υπολειμμάτων της οξυτετρακυκλίνης έχουν επανέλθει με καλά αποτελέσματα σε αυτές τις θεραπείες».

Η Griffin Fertilizer δεσμεύεται να βοηθά τόσο τους καλλιεργητές όσο και τους κτηνοτρόφους να λαμβάνουν ορθές γεωπονικές και οικονομικές αποφάσεις προκειμένου να μεγιστοποιήσουν την υγεία του άλσους και των βοσκοτόπων τους. Ως πλήρης υπηρεσίαπροσαρμοσμένο μπλέντερ ξηρών & υγρών λιπασμάτωνκαι διανομέας προϊόντων φυτοπροστασίας, θα συνεχίσουμε την αποστολή μας για περαιτέρω προώθηση της γεωργίας της Φλόριντα. Για ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με το αγρόκτημα ή το βοσκότοπό σας,επικοινωνήστε μαζί μαςκαι ένας από την ομάδα μας θα είναι σε επαφή.

Schreibe einen Kommentar