Εκτυπώσιμες κάρτες Get Well και ευχές για γρήγορη ανάρρωση

1
Εκτυπώσιμες κάρτες Get Well και ευχές για γρήγορη ανάρρωση

Σε περιόδους κοινωνικής αποστασιοποίησης, το να ευχόμαστε σε κάποιον που είναι άρρωστος μια γρήγορη ανάρρωση μπορεί να είναι δύσκολο. Εάν βρέθηκαν θετικοί στον COVID-19, δεν θα κάνετε τη χάρη σε κανέναν επισκεπτόμενοι τον φίλο ή μέλος της οικογένειάς σας και θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία σας. Ευτυχώς, ζούμε στον 21ο αιώνα, οπότε μπορείτε να τους στείλετε μήνυμα ή να τους τηλεφωνήσετε και να τους κάνετε να νιώσουν καλύτερα με μερικές ευχές.

Αγοράστε λουλούδια με τις μεγαλύτερες πωλήσεις

Αν και είναι ωραίο να ελέγχετε κάποιον που είναι άρρωστος στο σπίτι τηλεφωνώντας ή στέλνοντας μηνύματα, ο καλύτερος τρόπος για να δείξετε στους αγαπημένους σας ότι είναι στις σκέψεις σας είναι να στείλετε μια κάρτα για να γίνετε καλά. Δεδομένου ότι η παράδοση της χαράς είναι η ειδικότητά μας, αποφασίσαμε να φτιάξουμε μερικές χαριτωμένες και αστείες κάρτες για να πάρετε καλά που μπορείτε να εκτυπώσετε στο σπίτι. Κάθε κάρτα διατίθεται σε έγχρωμη και ασπρόμαυρη έκδοση σε περίπτωση που θέλετε να εξοικονομήσετε μελάνι εκτυπωτή. Απλώς εκτυπώστε την κάρτα που θέλετε να στείλετε σε ένα χαρτί μεγέθους US letter, κόψτε και διπλώστε σύμφωνα με τις ενδείξεις στο εκτυπώσιμο και γράψτε ένα μήνυμα μέσα που τους εύχεται ταχεία ανάρρωση.

Είτε στείλετε την κάρτα μόνη της είτε μαζί με ένα μπουκέτο λουλούδια, θα εκτιμήσουν την επιπλέον προσπάθεια που καταβάλλετε για να δείξετε πόσο ενδιαφέρεστε.

Πότε να γράψετε μια κάρτα Feel Better

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου η αποστολή μιας κάρτας Get Well είναι καλύτερη επιλογή από την επίσκεψη. Είτε αυτό οφείλεται στο ότι έχουν μειωμένο ανοσοποιητικό σύστημα, ζουν πολύ μακριά ή αισθάνονται κάτω από τις καιρικές συνθήκες, σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πιθανώς καλύτερο να κρατήσετε αποστάσεις. Ακριβώς επειδή δεν μπορείτε να τους επισκεφτείτε δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να τους φτιάξετε τη διάθεση με μια κλήση ή μια χειρόγραφη επιστολή. Μια εξατομικευμένη κάρτα καλωσορίσματος τους δείχνει πόσο ενδιαφέρεστε και είναι ένα αναμνηστικό που μπορούν να πάρουν όταν νιώθουν λυπημένοι ή μόνοι.

Το να γράψετε μια κάρτα αντί να επισκεφτείτε κάποιον είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξετε σε έναν συνάδελφο ότι νοιάζεστε για αυτόν και ελπίζετε ότι θα νιώσει καλύτερα σύντομα. Μπορεί να μην αισθάνονται άνετα με το να εμφανίζεστε προσωπικά και να τους βλέπετε σε μια κατάσταση που είναι διαφορετική από αυτή που θα έμοιαζαν στη δουλειά. Ωστόσο, μια κάρτα είναι ένας απλός αλλά ισχυρός τρόπος για να τους φτιάξετε τη διάθεση και να τους υπενθυμίσετε ότι άλλα άτομα εκτός από την οικογένειά τους και τους στενότερους φίλους τους στέλνουν θετικές σκέψεις.

Τι να γράψετε σε μια κάρτα Get Well

εκτυπώσιμες κάρτες σε τιρκουάζ φόντο με κόκκινα και ροζ λουλούδια

Το τι μπορείτε να γράψετε σε μια κάρτα get well εξαρτάται από το πόσο καλά γνωρίζετε το άτομο και πώς πιστεύετε ότι είναι καλύτερο να του φτιάξετε τη διάθεση. Ανάλογα με την κατάσταση, μπορεί να θέλετε να συμπεριλάβετε χιούμορ για να τους φτιάξετε τη διάθεση ή κάτι πιο προσωπικό για να δείξετε πόσο σημαντικοί είναι για εσάς. Ακολουθούν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κάνετε μια κάρτα ξεχωριστή:

 • Συμπεριλάβετε μια εικόνα: Για κάποιον που βρίσκεται στο νοσοκομείο, ένα συναισθηματικό κομμάτι όπως μια φωτογραφία των δυο σας μπορεί να έχει ιδιαίτερη αξία. Θα εκτιμήσουν ένα μικρό κομμάτι διακόσμησης που τους θυμίζει τους φίλους τους και ότι έρχονται καλύτερες στιγμές. Ακόμα κι αν στέλνετε μια κάρτα σε έναν φίλο που είναι άρρωστος στο σπίτι, μια τυπωμένη εικόνα είναι πάντα ένας τέλειος τρόπος για να φτιάξετε τη διάθεση κάποιου.

 • Στείλτε ένα μπουκέτο: Το να έχετε λουλούδια δίπλα στο κρεβάτι σας μπορεί να είναι μια άνεση όταν δεν μπορείτε να φύγετε από το σπίτι ή το δωμάτιο του νοσοκομείου. Εάν το άτομο στο οποίο σκοπεύετε να στείλετε λουλούδια είναι στο νοσοκομείο, βεβαιωθείτε ότι αφήνει λουλούδια μέσα. Διαφορετικά, σχεδιάστε ή ζωγραφίστε τους ένα μπουκέτο που μπορούν να τοποθετήσουν σε ένα γραφείο ή να το κρεμάσουν σε έναν τοίχο.

 • Γράψτε τα αγαπημένα σας αστεία ή αναμνήσεις: Το να είσαι άρρωστος και δεμένος στο κρεβάτι σου μπορεί να γίνει πολύ γρήγορα βαρετό. Ο άρρωστος φίλος ή μέλος της οικογένειάς σας σίγουρα θα προτιμήσει να διαβάσει για τις αγαπημένες σας αναμνήσεις ή μερικά από τα αγαπημένα σας αστεία από ένα άλλο επεισόδιο της εκπομπής τους στο Netflix.

 • Κάντε τους κομπλιμέντα: Όταν νιώθετε πεσμένοι, ένα ειλικρινές κομπλιμέντο μπορεί να σας βοηθήσει πολύ. Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε από „Φτιάχνεις τα καλύτερα cupcakes, ανυπομονώ να νιώσεις καλύτερα για να μπορέσεις να ψήσεις ξανά“ έως „Είσαι τόσο θετικό πνεύμα, μας λείπεις να σε έχουμε κοντά μας και ελπίζουμε να επιστρέψεις πόδια σύντομα!»

 • Προσφέρετε τη βοήθειά σας: Αυτή η κάρτα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να προσφέρετε τη βοήθειά σας. Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε, από τον προγραμματισμό μιας ραντεβού συνομιλίας μέσω βίντεο για να ξεφύγουν από τα πράγματα μέχρι να βγουν βόλτα με τον σκύλο τους ή να αφήσουν τα παντοπωλεία.

 • Συμπεριλάβετε ένα εμπνευσμένο απόσπασμα: Μερικές φορές είναι καλύτερο να καταφύγετε σε κάτι που έχει ειπωθεί πριν. Εάν δεν γνωρίζετε πολύ καλά το άτομο ή είστε χαμένοι για τα δικά σας λόγια, επιλέξτε μια εμπνευσμένη ή ανεβαστική φράση για να φτιάξετε τη διάθεση του ασθενή.

Για έναν μπαμπά που του αρέσουν τα ανόητα λογοπαίγνια, συμπεριλάβετε το πιο αστείο αστείο που μπορείτε να σκεφτείτε, ένας συνάδελφος που ξέρει πάντα τι να πει θα εκτιμήσει μια εμπνευσμένη φράση μαζί με ένα προσωπικό „Νιώσε καλύτερα σύντομα, μας λείπεις!“ μήνυμα και υπογραφές από όλη την ομάδα τους. Έχετε υπόψη σας το άτομο στο οποίο γράφετε και θα ξέρετε γρήγορα τι να πείτε.

Αν ψάχνετε για μερικά συγκεκριμένα μηνύματα ή αποσπάσματα που μπορείτε να γράψετε σε μια κάρτα γίνετε καλά, έχουμε συγκεντρώσει μια δέσμη ιδεών για όλους τους διαφορετικούς ανθρώπους στη ζωή σας που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν μια εξατομικευμένη κάρτα και χαρούμενες λέξεις.

Γράψτε μια κάρτα Get Well για την οικογένεια

Κάρτα με θέμα το τριαντάφυλλο με καλύτερη αίσθηση εκτύπωσης σε ροζ φόντο με ροζ τριαντάφυλλα και φάκελο

Όταν ένα μέλος της οικογένειας είναι άρρωστο, κάνετε ό,τι μπορείτε για να βιαστείτε στο πλευρό του. Όταν δεν μπορείτε να είστε μαζί τους προσωπικά για να τους φροντίσετε και να τους κάνετε να νιώσουν καλύτερα, η αποστολή μιας κάρτας για να γίνει καλά μπορεί να κάνει το κόλπο. Θα τους δείξει πόσο νοιάζεστε και ότι ελπίζετε να σταθούν ξανά στα πόδια τους σύντομα. Ακολουθούν μερικές ιδέες για το τι μπορείτε να γράψετε σε μια κάρτα σε ένα μέλος της οικογένειας που έχει αρρωστήσει.

 1. «Θυμηθείτε να το παίρνετε μέρα με τη μέρα. Είμαι σίγουρος ότι θα νιώσεις πολύ καλύτερα σύντομα!».

 2. «Τις καλύτερες ευχές μου να νιώσεις ξανά καλύτερα σύντομα και να μπορέσεις να επιστρέψεις για να κάνεις όλα τα πράγματα που αγαπάς!»

 3. “Στέλνοντας υγιείς δονήσεις στο δρόμο σας!”

 4. «Δεν είναι αν σε χτυπήσουν. είναι αν σηκωθείς». — Βινς Λομπάρντι

 5. «Είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψεις στα παλιά σου κόλπα πριν το καταλάβεις. Σ’αγαπώ!“

 6. «Υπάρχει μια παρηγοριά στο να είσαι άρρωστος. και αυτή είναι η πιθανότητα να ανακάμψετε σε μια καλύτερη κατάσταση από αυτή που ήσασταν πριν». — Henry David Thoreau

πάρε-καλά-κάρτες-οικογένεια-κουμπί

Ευχές για τους φίλους

Εκτυπώσιμη κάρτα με θέμα γλαδιόλες με ροζ γλαδιόλες σε μωβ φόντο

Σας λείπει η παρέα με τον φίλο σας; Λοιπόν, το ίδιο κάνουν και αυτοί! Βεβαιωθείτε ότι ξέρουν πόσο ανυπομονείτε να κάνετε παρέα ξανά μαζί στέλνοντάς τους μια κάρτα και γράφοντας μια προσωπική σημείωση μέσα.

 1. «Υποσχέσου μου ότι θα θυμάσαι πάντα: Είσαι πιο γενναίος από όσο πιστεύεις, πιο δυνατός από ό,τι δείχνεις και πιο έξυπνος από όσο νομίζεις». — AA Milne

 2. «Ελπίζω να έχετε γρήγορη ανάρρωση! Μου λείπει να κάνω παρέα μαζί σου.”

 3. «Στέλνω όλα τα θετικά vibes σε εσάς. Ελπίζω να αισθανθείτε καλύτερα σύντομα!“

 4. «Πίστεψε ότι μπορείς και είσαι στα μισά του δρόμου». — Θεόδωρος Ρούσβελτ

 5. „Είσαι ένα σκληρό μπισκότο – νιώσε καλύτερα!“

 6. «Ελπίζω αυτή η κάρτα να σου θυμίζει τον καλό σου φίλο που σε περιμένει να σταθείς ξανά στα πόδια σου».

 7. «Σου στέλνω ηλιοφάνεια για να φωτίζει τη μέρα σου και πολλή δύναμη, ώστε να νιώσεις καλύτερα σύντομα».

 8. «Η μεγαλύτερη θεραπευτική θεραπεία είναι η φιλία και η αγάπη». — Hubert Humphrey

πάρε-καλά-κάρτες-φίλοι-κουμπί

Στείλτε μια κάρτα Feel Better σε έναν συνάδελφο

λουλούδι με θέμα την κάρτα με δυνατότητα εκτύπωσης σε ανοιχτό πορτοκαλί φόντο με λουλούδια αγρού

Είτε έχετε βρει έναν φίλο σε αυτό το άτομο που σας αρέσει να περνάτε χρόνο μαζί του εκτός δουλειάς είτε είναι απλώς κάποιος με τον οποίο θέλετε να συνομιλείτε κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος, δεν χρειάζεται να είστε πολύ κοντά για να του στείλετε τα λόγια ενθάρρυνσης. Γνωρίζοντας ότι τους λείπουν στη δουλειά και ότι ανυπομονείτε να επιστρέψουν θα τους κάνει να νιώσουν καλύτερα.

 1. «Το γραφείο δεν είναι το ίδιο χωρίς εσένα. Νιώσε καλύτερα σύντομα!“

 2. «Παρόλο που ο κόσμος είναι γεμάτος βάσανα, είναι επίσης γεμάτος από την υπέρβασή τους». — Έλεν Κέλερ

 3. «Ελπίζουμε να αναρρώσετε γρήγορα και να μπορέσετε να γίνετε ξανά μαζί μας σύντομα».

 4. «Η τέχνη της ιατρικής συνίσταται στο να διασκεδάζει τον ασθενή ενώ η φύση θεραπεύει την ασθένεια». — Βολταίρος

 5. «Ελπίζουμε αυτή η κάρτα να σου δείξει πόσο μας λείπεις. Σας στέλνω πολλή δύναμη και θετικές σκέψεις για να νιώσετε καλύτερα σύντομα!»

 6. «Λυπάμαι πολύ που ακούω ότι δεν αισθάνεσαι καλά. Ελπίζουμε να βελτιωθείς γρήγορα!»

 7. «Φτιάχνεις τον καλύτερο καφέ! Μας λείπεις, επιστρέψτε σύντομα!»

 8. «Τα μεσημεριανά διαλείμματα είναι τόσο βαρετά χωρίς εσάς εδώ. Ανυπομονούμε για την επιστροφή σας!»

πάρε-καλά-κάρτες-συνάδελφοι-κουμπί

Αστείες Ευχές για Καλά

Κάρτα με θέμα θυμάρι καλύτερη αίσθηση εκτύπωσης σε ξύλινο φόντο με κλαδιά ελιάς

Το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο! Είτε είναι φίλος, μέλος της οικογένειας ή συνάδελφός σας, γιατί δεν τους εμψυχώνετε με μια ασήμαντη κάρτα και δεν λαμβάνετε καλά ένα μήνυμα που θα τους κάνει να γελάσουν; Εδώ είναι οι αγαπημένες μας επιλογές.

 1. «Συγγνώμη που άκουσα ότι είσαι όντως άρρωστος την ημέρα της ασθενείας σου. Νιώσε καλύτερα σύντομα!“

 2. «Δεν είναι ανησυχητικό το ότι οι γιατροί αποκαλούν αυτό που κάνουν «εξάσκηση»;»

 3. «Βλέπεις, ακόμη και μικρόβια σαν κι εσένα… Ελπίζω να τα ξεφορτωθείς σύντομα για να μπορέσεις να ξανακάνεις παρέα μαζί μου!»

 4. «Είσαι σε πολύ καλή κατάσταση για τη φόρμα που είσαι». — Δόκτωρ Seuss

 5. „Απλώς μην το αναζητήσετε στο WebMD και θα είστε εντάξει.“

 6. «Ποτέ μην πηγαίνετε σε γιατρό του οποίου τα φυτά του γραφείου έχουν πεθάνει». — Έρμα Μπόμπεκ

πάρε-καλά-κάρτες-αστείο-κουμπί

Αν ψάχνετε για ένα δώρο για να συνοδεύσετε την κάρτα σας, στέλνοντας ένα λαμπερό μπουκέτο λουλούδια ενημερώνετε πάντα τα αγαπημένα σας πρόσωπα ότι τα σκέφτεστε! Επιπλέον, υπάρχουν αρκετά οφέλη για την υγεία που έρχονται με το να φέρουμε λίγη φύση μέσα μας.

Schreibe einen Kommentar