Ειρήνη, Σκοπός και Εμπιστοσύνη στη Μητρότητα

2
Ειρήνη, Σκοπός και Εμπιστοσύνη στη Μητρότητα

Αγαπητέ μου αναγνώστη,

Έχουν συμβεί τόσα πολλά από την τελευταία φορά που έγραψα, που είναι δύσκολο να ξέρεις από πού να ξεκινήσεις.

Αν με ακολουθήσετε στο Facebook ή στο Instagram, μπορεί να έχετε παρατηρήσει κάποιες αλλαγές. Τελικά πήρα την απόφαση να γίνω Christian Life Coach για μαμάδες!

Ειλικρινά, αυτό είναι κάτι που ήθελα να κάνω βαθιά μέσα μου εδώ και πολύ καιρό. Μου αρέσει να υποστηρίζω και να ενθαρρύνω άλλες μαμάδες που αισθάνονται καταβεβλημένες από τα ατελείωτα καθήκοντα της μητρότητας και αναζητούν σκοπό στη ζωή τους.

Πριν από μερικά χρόνια μπορεί να θυμάστε ότι έκανα ένα βήμα πίσω από όλα όσα δεν ήταν απαραίτητα… Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παιδικές δραστηριότητες, επαγγελματικές αναζητήσεις κ.λπ. Επικεντρώθηκα στο πώς ενεργούσε ο Θεός στη ζωή μου και πώς με καλούσε να ζήσω η ζωή μου.

Σε αυτό το διάστημα, βάθυνα τη σχέση μου με τον Θεό και επικεντρώθηκα στο θέλημά Του για τη ζωή μου. Ο σύζυγός μου και εγώ είχαμε (και έχουμε ακόμα) τόσα πολλά όνειρα και επιθυμίες, αλλά έμαθα πώς να του τα δίνω ενώ επικεντρώνομαι στο επόμενο σωστό πράγμα σε κάθε πολύτιμη στιγμή.

Μέσω αυτής της διαδικασίας, με υπέδειξε ανθρώπους που θα μπορούσαν να με βοηθήσουν να με καθοδηγήσουν καθώς ανακάλυψα περισσότερα για το ποιος με δημιούργησε να είμαι. Έμαθα τη σημασία του να αγαπώ και να αγκαλιάζω τον εαυτό μου – με όλες τις ιδιορρυθμίες και τις ανασφάλειές μου.

Είχα ανακαλύψει τόση ειρήνη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ήταν μια ειρήνη που γνώριζε ότι ο Θεός επρόκειτο να φροντίσει τα πράγματα ακόμη και εν μέσω αβεβαιότητας. Ο Θεός δεν υποσχέθηκε ποτέ ότι η ζωή θα ήταν εύκολη και αβίαστη, αλλά υποσχέθηκε ότι θα ήταν μαζί μας. Αυτό είναι αυτή η ειρήνη – βαθιά ριζωμένη και γεμάτη ελπίδα. Είναι η γαλήνη που νιώθεις στην καρδιά σου.

Αυτή η ειρήνη, μέσω της αυτογνωσίας και της επίγνωσης του Θεού, μεταδόθηκε στις καθημερινές λειτουργίες του σπιτιού μου. Άρχισα να αναρωτιέμαι γιατί ήθελα συγκεκριμένες ρουτίνες και τι ήλπιζα να πετύχω μέσω αυτών. Αυτό μου επέτρεψε να βάλω σε εφαρμογή ρουτίνες και να δημιουργήσω συνήθειες που ήταν ευθυγραμμισμένες με τις αξίες που είχαμε για την οικογένειά μας. Ω, έχουμε ακόμα παιδιά που τσακώνονται μεταξύ τους και για να κάνουν τις δουλειές τους – υπόσχομαι ότι είμαστε σίγουρα άνθρωποι. Αλλά υπάρχει τώρα ένας ειρηνικός ρυθμός στη ζωή μας που βοηθά να κρατάμε τις προτεραιότητές μας στη θέση τους, το σπίτι μας σε τάξη και τα παιδιά μας σε σειρά. Φέρνει ειρήνη στο σπίτι μας.

Αν και αυτό δεν είναι το τέλος της ιστορίας, είναι ο καταλύτης για αυτό που κάνω τώρα με άλλες μαμάδες που χρειάζονται λίγη επιπλέον υποστήριξη, υπευθυνότητα και ενθάρρυνση καθώς συνεχίζουν το ταξίδι τους στη μητρότητα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω να σας παίρνω μαζί στη βόλτα, καθώς βοηθώ τις μαμάδες να απλοποιήσουν τη ζωή τους και να διαχειρίζονται το μυαλό τους, ώστε να έχουν ειρήνη στο παρόν, ενώ μένουν προσγειωμένοι στον Χριστό!


Schreibe einen Kommentar