Δωρεάν εκτυπώσιμες σελίδες χρωματισμού ηλίανθου για όλες τις ηλικίες

0
Δωρεάν εκτυπώσιμες σελίδες χρωματισμού ηλίανθου για όλες τις ηλικίες

Οι ηλίανθοι είναι το τέλειο λουλούδι για να μαζέψεις. Τα ζωηρά τους χρώματα φωτίζουν κάθε χώρο και προκαλούν μια αίσθηση ξεγνοιασιάς καλοκαιρινών ημερών. Εκτός από το ότι φαίνονται υπέροχα σε μια αυλή ή βάζο, κάνουν επίσης ένα πολύ καλό λουλούδι για να σχεδιάσετε.

Εάν θέλετε να εξάψετε τη φαντασία των παιδιών σας, κατεβάστε τα δωρεάν εκτυπώσιμά μας και βάλτε τα παιδιά σας να χρωματίσουν στο βαθμό που τους αρέσει. Ενώ είναι απασχολημένοι με στυλό και χαρτί, ίσως θέλετε να απολαύσετε μερικές αληθινές ανθοδέσμες ηλίανθου!

Πώς να εκτυπώσετε δωρεάν σελίδες χρωματισμού

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας εκτυπωτής και λίγο χαρτί κανονικού μεγέθους (ΗΠΑ). Διαλέξτε τις εικόνες που σας αρέσουν, κατεβάστε τις χρησιμοποιώντας το κουμπί από κάτω και ξεκινήστε την εκτύπωση! Όλες οι σελίδες χρωματισμού είναι ασπρόμαυρες, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για την έγχρωμη εκτύπωση.

Απλή σελίδα χρωματισμού ηλίανθου

ηλίανθοι σε κίτρινο φόντο με απλή σελίδα χρωματισμού

Τα παιδιά σας θα περάσουν υπέροχα χρωματίζοντας αυτό το όμορφο κομμάτι ηλίανθου. Ίσως μπορείτε να τους δείξετε όλα τα διαφορετικά χρώματα των ηλίανθων και να τα χρωματίσετε σε μερικές εκδόσεις αυτού του εκτυπώσιμου.

  • Αυτή η σελίδα χρωματισμού ταιριάζει καλύτερα για παιδιά ηλικίας 1 έως 6 ετών.

κουμπί λήψης απλή σελίδα χρωματισμού

Χαριτωμένα σχέδια ζωγραφικής ηλίανθου

ηλίανθοι σε κίτρινο φόντο με χαριτωμένη σελίδα ζωγραφικής

Εχεις ποτέ βάλε γκούγκλα μάτια σε ένα άψυχο αντικείμενο? Αν όχι, θα πρέπει να το δοκιμάσετε. Απλώς κοιτάξτε τι μπορούν να κάνουν μερικά χαρακτηριστικά του προσώπου σε κάτι που φυσικά δεν έχει καθόλου. Εάν δεν έχετε μάτια με γούγκλα, εκτυπώστε αυτή τη χαριτωμένη σελίδα ηλίανθου. Τα παιδιά σας θα περάσουν υπέροχα χρωματίζοντας ένα λουλούδι που τους χαμογελάει.

  • Η χαριτωμένη σελίδα ζωγραφικής με ηλίανθο είναι μια καλή επιλογή για παιδιά ηλικίας 6 έως 10 ετών.

κουμπί λήψης χαριτωμένη σελίδα χρωματισμού

Περίπλοκη σελίδα χρωματισμού ηλίανθου

ηλίανθοι σε κίτρινο φόντο με περίπλοκη σελίδα χρωματισμού

Τα ηλιοτρόπια έχουν εμπνεύσει πολλούς καλλιτέχνες σε όλη την ιστορία. Μερικοί από τους πιο διάσημους πίνακες είναι του Βαν Γκογκ Ηλίανθοι και του Alfred Gockel Γίγαντας Ηλίανθος. Ίσως θα εμπνεύσουν εσάς ή τα παιδιά σας όταν χρωματίζετε αυτό το ηλίανθο. Δεδομένου ότι έχει μεγαλύτερο βάθος από τα άλλα εκτυπώσιμα, μπορούν να προσθέσουν όλα τα είδη αποχρώσεων για να φαίνεται πιο ρεαλιστικό. Εάν αισθάνονται ιδιαίτερα δημιουργικοί, μπορούν ακόμη και να προσθέσουν χαρακτηριστικά στο φόντο και να φαίνεται ότι τα ξύλινα πάνελ έχουν ξεπεραστεί ή ότι ένα ποντίκι κορυφώνεται!

  • Δεδομένου ότι τα σχέδια είναι λίγο πιο περίπλοκα, αυτή η σελίδα χρωματισμού ταιριάζει καλύτερα σε παιδιά ηλικίας 8 έως 12 ετών.

κουμπί λήψης περίπλοκη σελίδα χρωματισμού

Σελίδες ζωγραφικής Mandala Sunflower

ηλίανθοι σε κίτρινο φόντο με μάνταλα

Ποιος είπε ότι ο χρωματισμός είναι μόνο για παιδιά; Σπουδές ανακάλυψαν ότι το χρωματισμό των μάνταλα μπορεί να έχει ηρεμιστικό αποτέλεσμα και ακόμη και να μειώσει τα συμπτώματα άγχους και στρες. Γιατί δεν ενώνετε τα μικρά σας και δεν χρωματίζετε μαζί; Είναι διασκεδαστικό, μια εξαιρετική εμπειρία σύνδεσης και κάνετε κάτι για την ψυχική σας υγεία — τι κερδοφόρο!

  • Αυτή η μάνταλα είναι τέλεια προσαρμοσμένη για ενήλικες και κάθε παιδί ηλικίας 12 ετών και άνω.

κουμπί λήψης της σελίδας χρωματισμού μάνταλα

Εάν τα παιδιά σας δεν χορταίνουν να χρωματίζουν, δείτε περισσότερα εκτυπώσιμα για να τα κρατήσετε απασχολημένα:

Εκτός από ηρεμιστικό αποτέλεσμα στα παιδιά σας (και σε εσάς!), οι όμορφα χρωματισμένες σελίδες μπορούν να είναι μια γλυκιά προσθήκη σε ένα μπουκέτο λουλουδιών για να ομορφύνουν τη μέρα κάποιου.

Schreibe einen Kommentar