Γιατί να χρησιμοποιήσετε εικόνες, εικόνες και βίντεο;

1
Γιατί να χρησιμοποιήσετε εικόνες, εικόνες και βίντεο;

Εχετε ακούσει? Το οπτικό μάρκετινγκ είναι καυτό! Οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν εικόνες, εικόνες και βίντεο για να προωθήσουν τον εαυτό τους και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Μπορείς και εσύ!

Αν έχετε αγνοήσει τη δύναμη του οπτικού περιεχομένου, ίσως τώρα είναι η ώρα να ξεκινήσετε. Δεν θέλετε να αυξήσετε τον αριθμό των ατόμων που βλέπουν, μοιράζονται και ασχολούνται με αυτά που μοιράζεστε ή γράφετε;!

Γιατί να χρησιμοποιήσετε εικόνες και βίντεο με εικόνες

Μιλώντας με άτομα που αναζητούν εργασία, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και εταιρείες, ακούω πράγματα όπως, «Δεν ξέρω τι να μοιραστώ», «δεν θα επωφελούμαστε από τη χρήση οπτικών» ή «η επιχείρησή μου δεν είναι οπτική».

Αλλά αυτό που θα δείτε αν κοιτάξετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ότι υπάρχουν όλων των ειδών οι άνθρωποι (και οι εταιρείες) που δημιουργούν και μοιράζονται οπτικά.

Γιατί συμβαίνει αυτό?

Χρησιμοποιούμε κινητές συσκευές, μας κατακλύζουν οι πληροφορίες και είμαστε απασχολημένοι!

  • Οι εικόνες αφηγούνται αμέσως μια ιστορία (και βλέπουμε τις εικόνες πιο γρήγορα από ό,τι μπορούμε να διαβάσουμε κείμενο).
  • Οι εικόνες βοηθούν επίσης τους ανθρώπους να αισθάνονται συναισθηματικά συνδεδεμένοι με το περιεχόμενο!
  • Περιεχόμενο ιστού που περιέχει γραφικά όπως εικόνες ή βίντεο αποδίδει καλύτερα — κατά μέσο όρο, λαμβάνοντας έως και 94% περισσότερες προβολές. (πηγή)

Η χρήση εικόνων, εικόνων και βίντεο είναι ένας ακόμη τρόπος για να κάνετε τους ανθρώπους να σας γνωρίσουν, να σας αρέσουν και να σας εμπιστευτούν. Και θα θυμούνται καλύτερα το μήνυμά σας!

Μια εικόνα Αξίζει 1000 λέξεις

Τύποι οπτικού περιεχομένου προς δημιουργία και χρήση

Ως άτομο που αναζητά εργασία, σκεφτείτε δείγματα εργασίας ή μηνυμάτων που θέλετε να στείλετε στους οπαδούς και τις διασυνδέσεις σας.

Οι εικόνες, οι εικόνες και τα βίντεο είναι τρεις διαφορετικοί τύποι γραφικών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως ενημερώσεις κατάστασης στα κοινωνικά δίκτυα ή σε καμπάνιες μάρκετινγκ και ενημερωτικά δελτία.

Εικόνες

Δεν απαιτείται τίποτα φανταχτερό εδώ. Μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με εσάς, συναδέλφους, βασικούς πελάτες, εκδηλώσεις, εθελοντισμό, έργα, επιτυχίες.

Εικόνες/Γραφικά

Προσθέστε εικόνες στις αναρτήσεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε να δημιουργήσετε μιμίδια, μαρτυρίες, αποσπάσματα, γραφήματα, χάρτες διεργασιών, οδηγίες, λίστες ανάγνωσης ή σύννεφα λέξεων.

βίντεο

Καταγράψτε βίντεο „How to“, μαρτυρίες πελατών ή καθημερινά βίντεο.

Μπορείτε να δοκιμάσετε να πάρετε συνεντεύξεις από άτομα σε βίντεο. (Facebook Live, Zoom, Instagram Story ή ακόμα και LinkedIn) Διαβάστε Χρησιμοποιήστε βίντεο για να ενισχύσετε την επωνυμία σας για περισσότερη βοήθεια.

Και μπορεί να θέλετε να ελέγξετε έξω CareerBrandVideosTM Αυτά είναι προσαρμοσμένα κινούμενα κινούμενα βίντεο που δείχνουν την προσωπικότητά σας, την εξειδίκευση στο θέμα και τις μαρτυρίες σας.

Τα καλύτερα εργαλεία για χρήση

Η δημιουργία οπτικού περιεχομένου είναι πιο εύκολη από ό,τι νομίζετε! Δωρεάν εργαλεία για μια καλύτερη παρουσία στο διαδίκτυο παραθέτει 8 δωρεάν εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε γραφικά.

Πηγές για φωτογραφίες

Τραβήξτε τις δικές σας φωτογραφίες ή χρησιμοποιήστε το Pixabay, Morguefile, Death To Stock, Ξεβιδώστε. (Άλλες πηγές φωτογραφιών ενδέχεται να απαιτούν την παροχή αναφοράς). Αυτός είναι ένας λόγος που μου αρέσει να χρησιμοποιώ αυτές τις τέσσερις πηγές. δεν απαιτείται αναφορά.

Επεξεργασία φωτογραφίας/Γραφικά/Μικρο-περιεχόμενο

Είτε θέλετε να προσθέσετε κείμενο σε μια φωτογραφία είτε να δημιουργήσετε τη δική σας εικόνα από την αρχή, προτείνω αυτά τα δωρεάν εργαλεία.

Canva

Πάμπλο από Buffer

Adobe Spark

Infographics

Υπάρχουν πολλά δωρεάν εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε γραφήματα. Visme, Venngage και ακόμη και το Microsoft PowerPoint μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία γραφημάτων.

Για να μάθω περισσότερα σχετικά με τη δημιουργία βιογραφικών με infographic, έγραψα αυτήν την ανάρτηση και μοιράστηκα 4 πρότυπα βιογραφικών γραφημάτων!

Κοινωνική κοινή χρήση

Μοιραστείτε τις εικόνες σας στο LinkedIn, το Instagram, το Twitter και το Facebook ως ανάρτηση ή ενημέρωση κατάστασης!

Ακόμη και τα στιγμιότυπα κεφαλιού και τα banner σας στα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επωνυμία σας και του μηνύματός σας.

Εάν θέλετε να εστιάσετε μόνο στο LinkedIn, ακολουθούν μερικές ιδέες για να κάνετε το προφίλ σας πιο οπτικό:

  • Λέει το LinkedIn «Το να έχετε απλώς μια φωτογραφία προφίλ έχει ως αποτέλεσμα μέχρι 21x περισσότερες προβολές προφίλ και 9x περισσότερα αιτήματα σύνδεσης!» Ενημερώστε το headshot και την εικόνα banner/κεφαλίδας!
  • Μην σταματάς εκεί. Μετατρέψτε το προφίλ σας στο LinkedIn σε ένα οπτικά εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο! Διαβάστε Κάντε το προφίλ σας στο LinkedIn Πλούσια μέσα
  • Φανταστείτε να προσθέσετε ένα μήνυμα βίντεο ως ενημέρωση κατάστασης στο LinkedIn; Μπορείς. Δείτε μερικά παραδείγματα σε αυτό Ανακοίνωση LinkedIn.

Δείξτε οπτικά την επωνυμία σας

Το Pinterest είναι επίσης ένας εύκολος τρόπος για να ξεκινήσετε. Χρησιμοποιήστε το ως οπτικό λεύκωμα για να στεγάσει τις επιτυχίες της σταδιοδρομίας σας. Θεωρήστε το χαρτοφυλάκιο καριέρας σας.

Ακολουθήστε τον πίνακα Career Sherpa Pinterest: Pin, Pin on Pinterest.

Και το Instagram είναι μια άλλη κοινωνική πλατφόρμα που μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε τη φήμη σας και να ενημερώσετε και να εκπαιδεύσετε τους υπάρχοντες οπαδούς σας.

Schreibe einen Kommentar