Βρείτε χρόνο για να διατηρήσετε τις σχέσεις δυνατές ~ Texas Homesteader ~

2
Βρείτε χρόνο για να διατηρήσετε τις σχέσεις δυνατές ~ Texas Homesteader ~

από το Texas Homesteader ~

Οι σχέσεις απαιτούν τρυφερή στοργική φροντίδα για να παραμείνουν δυνατές. Ο RancherMan και εγώ είμαστε 25+ χρόνια ερωτευμένοι, όλοι. Μας κάνει να χαμογελάμε τόσοι πολλοί άνθρωποι (συμπεριλαμβανομένων τελείως αγνώστων) σχόλιο ότι πρέπει να είμαστε νεόνυμφοι.

Όμως, όπως κάθε σχέση, δεν αναπτύσσεται μόνο από μόνη της. Κάνουμε βήματα για να το κρατήσουμε δυνατό, φροντίζουμε να βρίσκουμε χρόνο ο ένας για τον άλλον.

Διατηρήστε τη σχέση σας ισχυρή βρίσκοντας χρόνο ο ένας για τον άλλον. #TexasHomesteader

Όλοι γνωρίζουμε ζευγάρια που ήταν ευτυχισμένα ερωτευμένα στην αρχή της σχέσης τους αλλά απλώς απομακρύνονται με τον καιρό. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί να συμβεί αυτό, και, ειλικρινά, δεν είναι όλα στον έλεγχό μας.

Αλλά για τον RancherMan και εμένα, ένα σημαντικό μέρος για να διατηρήσουμε τη σχέση μας ισχυρή είναι να φροντίζουμε να βρίσκουμε χρόνο ο ένας για τον άλλον, ακόμη και με έναν τόσο πολυάσχολο τρόπο ζωής.

Όλες οι εργασίες & Οχι Παίζω…

Ζώντας σε ένα Τέξας Homestead σημαίνει RancherMan και εγώ μένω και εργαζόμαστε εδώ στο σπίτι. Οπότε είμαστε μαζί όλη μέρα, κάθε μέρα. Για κάποιες σχέσεις αυτό είναι πάρα πολύ χρόνο μαζί.

Αλλά για το RancherMan & εμένα είναι ακριβώς όπως μας αρέσει. Ωστόσο, υπάρχει ένα πιθανό πρόβλημα…

Όπως κάθε «αυτοαπασχολούμενος». μπορώ να σας πω ότι η λειτουργία της δικής σας επιχείρησης απαιτεί πολύ περισσότερο χρόνο. Δεν υπάρχουν αμειβόμενες διακοπές ή ώρα ασθενείας.

Είναι αλήθεια ότι το να είσαι αυτοαπασχολούμενος προσφέρει κάθε είδους άγχος, ειδικά σε αυτούς τους προβληματικούς καιρούς. Οι κανόνες είναι απλοί – εάν δεν εργάζεστε, δεν λαμβάνετε το επίδομα. Αυτό σημαίνει συνήθως πολύ περισσότερο χρόνο εργασίας από το παραδοσιακό 9 έως 5.

Αλλά για εμάς, το να ζούμε και να εργαζόμαστε εδώ στο Homestead μας είναι μια ζωή που αγαπάμε, μια ζωή όπως καμία άλλη. Ο RancherMan και εγώ είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας εδώ και το λατρεύουμε.

Ναι, το Homestead μας είναι σημαντικό, αλλά η σχέση μας είναι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ σπουδαίος. Και όπως το αγαπημένο μας Homestead, η σχέση μας απαιτεί δουλειά και φροντίδα.

Έχω γράψει στο παρελθόν για το πώς οι RancherMan & I Κρατήστε τη σπίθα στον γάμο μας. Είναι μια σημαντική καθημερινή νοοτροπία σχέσης που διασφαλίζει ότι και οι δύο μας νιώθουν ότι μας αγαπούν, μας εκτιμούν και ακούμε κάθε μέρα.

Ο RancherMan και εγώ έχουμε μια δυνατή σχέση. #TexasHomesteader

Σας ενθαρρύνω να διαβάσετε αυτές τις σκέψεις. Συνέβαλαν καθοριστικά στο να διατηρήσουμε τον γάμο μας ισχυρό όλα αυτά τα χρόνια.

Βρίσκοντας χρόνο ο ένας για τον άλλον

Αλλά παρόλο που το να διευθύνεις ένα Homestead είναι πολλή δουλειά, μερικές φορές σε έναν πολυάσχολο τρόπο ζωής πρέπει να βρεις σκόπιμα χρόνο για να επικεντρωθείς στην καλλιέργεια της σχέσης σου επίσης.

Είναι σημαντικό να δίνετε προτεραιότητα στον χρόνο ο ένας με τον άλλον. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους ο RancherMan & εγώ το κάνουμε αυτό.

Νιώθουμε ότι είναι υγιές να επανασυνδεόμαστε ως ζευγάρι, παραμερίζοντας τη δουλειά κάθε λίγες εβδομάδες για να ξεφύγουμε κάπου μαζί. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου εστιάζουμε ο ένας στον άλλον, απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου και κάνοντας κάτι φθηνό αλλά διασκεδαστικό.

Ημερομηνίες

Πρώτον, περίπου μια φορά το μήνα βρίσκουμε κάπου μισό κοντά για να μετατραπεί σε μέρα-ραντεβού. Πουθενά μακριά, αλλά κάπου έξω από τους τυπικούς μας χώρους. Η ομορφιά αυτού είναι ότι μπορεί να είναι αρκετά αυθόρμητο.

Αυτές οι ημερομηνίες δεν πραγματοποιούνται σχεδόν ποτέ κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου. Το να βγεις ραντεβού κατά τη διάρκεια μιας καθημερινής, όταν πολλοί άνθρωποι έχουν δεσμευτεί να είναι στο γραφείο σημαίνει λιγότερα πλήθη. Και αυτό μας αρέσει. Πολύ!

Αλλά ό,τι τυχαίο συμβάν βλέπουμε ότι θα απολαύσαμε, είμαστε σε αυτό. Υπάρχει καρναβάλι σε μια κοντινή πόλη; Ας το ελέγξουμε! Βγαίνει μια νέα ταινία που θα θέλαμε να δούμε; Ας το κάνουμε!

Αυτά τα ταξίδια είναι φθηνά και μικρής διάρκειας – συνήθως λείπουμε μόνο λίγες ώρες. Πράγματα όπως:

   • Βλέποντας μια ταινία που κυκλοφόρησε πρόσφατα
   • Παρακολούθηση ζωντανής παράστασης σε θέατρο
   • Πηγαίνοντας στην εμποροπανήγυρη
   • Απολαύστε ένα ιδιαίτερο γεύμα σε ένα ωραίο εστιατόριο

Έτσι, παρόλο που δεν ξοδεύτηκε πολύς χρόνος μακριά από τις ευθύνες μας εδώ στο Homestead, απολαύσαμε λίγο χρόνο και την παρέα του άλλου. Ξέρεις, όπως κάναμε όταν βγαίναμε για πρώτη φορά.

Επίσκεψη σε μια κοντινή πόλη

Μερικές φορές σπρώχνουμε τον διασκεδαστικό προορισμό μας λίγο πιο έξω και περνάμε όλη την ημέρα εκεί. Δεν σας απασχολεί τίποτα το φανταχτερό, απλά κάπου σε μια πόλη ίσως περίπου 3 ώρες με το αυτοκίνητο. Αλλά θα λείπουμε όλη μέρα από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Ενώ σε αυτή την πόλη θα κάναμε όλα τα τουριστικά πράγματα. Ίσως να γευματίσετε σε ένα τοπικό εστιατόριο, να δείτε μερικά τοπικά καταστήματα, να πάτε στην αγορά των αγροτών και ίσως να απολαύσετε ένα μουσείο κ.λπ.

Ή μερικές φορές μια ολοήμερη υπόθεση όπως η Πρώτη Δευτέρα στο Canton του Τέξας είναι επίσης πολύ διασκεδαστική. Είναι μια τεράστια εμπειρία αγορών σε εξωτερικούς χώρους. Και το περπάτημα μέσα από αυτό διαρκεί όλη μέρα!

Όπου κι αν είναι ο προορισμός μας, αφιερώνουμε χρόνο για να περάσουμε όλη την ημέρα μαζί. Η δουλειά μπορεί να περιμένει μέχρι αύριο, σήμερα εστιάζουμε μόνο στο ΜΑΣ.

Διανυκτερεύσεις

Μερικές φορές το χρόνο θα σπρώχνουμε τον χρόνο μας μακριά από το Homestead λίγο ακόμα. Θα ταξιδέψουμε λίγο πιο μακριά και θα απολαύσουμε μια διανυκτέρευση κάπου.

Εξακολουθούμε να διατηρούμε την απόσταση από μια εύκολη οδήγηση το πολύ μόλις λίγων ωρών. Αλλά αυτό μας δίνει δύο ολόκληρες μέρες και μία νύχτα για να εξερευνήσουμε μια εντελώς νέα περιοχή.

Αυτό είναι πάντα ένα καλά μελετημένο ταξίδι και συχνά περιλαμβάνει διαμονή σε ένα ρομαντικό bed & breakfast.

Μια από τις αγαπημένες μας περιοχές που επισκεφτήκαμε ήταν η δική μας Ταξίδι στο Granbury. Απολαύσαμε το όμορφο σπίτι B&B, το νόστιμο φαγητό και το περπάτημα στην ιστορική πλατεία της πόλης. Υπήρχαν οινοποιεία, εστιατόρια και πολλά καταστήματα για να απολαύσετε.

Απολαμβάνουμε επίσης να πηγαίνουμε σε άλλες πόλεις του Τέξας όπως το Φρέντερικσμπουργκ, το Παρίσι και το Τζέφερσον. Όλα είναι αρκετά κοντά για μια σύντομη οδήγηση και μια διανυκτέρευση. Όλα έχουν ιστορικές συνοικίες που απολαμβάνουμε.

Εστιάστε στη σχέση σας

Η μετάβαση σε αυτά τα σύντομα ταξίδια μακριά είναι μόνο ένας σημαντικός τρόπος με τον οποίο ο RancherMan & I σταθεροποιούμε τη σχέση μας σε συνεχή βάση.

Η δουλειά θα είναι πάντα εδώ, και για να είμαι ειλικρινής δεν θα γίνει ποτέ αρκετά. Θα ήταν τόσο εύκολο να εργάζεστε με τρεμούλιασμα – μέρα με τη μέρα να προσπαθείτε να παραμένετε πάνω από όλα, εγκαταλείποντας σχεδόν οτιδήποτε άλλο.

Αλλά κάνοντας αυτό απλώς θέτει τη σχέση σας στο cruise control. Θέλουμε να είμαστε πιο ενεργοί για να διατηρήσουμε τον γάμο μας ισχυρό. Και ο Γκόλλυ μας λειτούργησε καλά! Αδελφές ψυχές που περπατούν στον επαρχιακό δρόμο πιασμένοι χέρι χέρι. #TexasHomesteader

Περνώντας αυτόν τον χρόνο μαζί μας επιτρέπει να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε ο ένας την παρέα του άλλου. Δημιουργεί επίσης μερικές διασκεδαστικές αναμνήσεις.

~ TxH ~

Διασκεδαστικά ταξίδια

 • Σπασμένο τόξο, ΟΚ Διακοπές αδελφών
 • Ft. Γουόρθ, Τέξας – Μεγάλη διασκέδαση στην πόλη της αγελάδας
 • Επίσκεψη στο Ώστιν, Τέξας
 • Διασκεδαστικό ταξίδι στη Μινεάπολη της Μινεσότα
 • New Branfels, Τέξας
 • Laughlin, Νεβάδα Διασκέδαση
 • Κατευθυνόμενοι προς το Αμαρίγιο του Τέξας
 • Διασκεδαστικό ταξίδι στο Red River, Νέο Μεξικό
 • Ρομαντική διαμονή στο Granbury του Τέξας
 • Διακοπές στην παραλία: Surfside Beach, Τέξας

Αναρτήσεις που σχετίζονται με ταξίδια

Αλλα Εμπνευσμένο Αναρτήσεις

…και πολλά άλλα!

Έλα και κάτσε ένα ξόρκι! Ελάτε να κάνουμε παρέα στο δικό μας Σελίδα Facebook . Είναι σαν να κάθεσαι σε μια μπροστινή βεράντα με ένα ποτήρι παγωμένο τσάι. Υπάρχουν πολλοί καλοί άνθρωποι που μοιράζονται! Και μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε Pinterest, Κελάδημα ή Ίνσταγκραμ

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν μια νέα ανάρτηση ιστολογίου δημοσιεύεται,
Εγγραφείτε στο Blog μας!

Schreibe einen Kommentar